2010 Ekim Anneleri

evet başkasının yaptığı daha tatlı geliyo kesinlikle.. bende gecenlerde yumusacık pogaca cekti canım, yaptım hemen bitti :)) biri bize gel cay icelim desede gitsek dimi kaydirigubbakcemile3

evet başkasının yaptığı daha tatlı geliyo kesinlikle.. bende gecenlerde yumusacık pogaca cekti canım, yaptım hemen bitti :)) biri bize gel cay icelim desede gitsek dimi kaydirigubbakcemile3

ay evet yaaa yemekden çok poğaça börek salata felan yiyesim var gündüz oturmlarını özledim çalışmak bu yüzde biraz kötü oluyoboshayallersmile
bulantıdan yemek yapamıyom zaten bulantım olmayınca yapayım bari diyom tabi bu seferde yaptığımı yiyesim gelmiyo kokudanmıdır nedir

saoln canlarım valla su 3 ay gecene kadr böle panik atak vaziyette olcam galiba fazla bulantımda olmuyo blantı olsa anlıcam saglıklı oldugunu seviyorum sizi cumartesi 10 da randevum bakalım nasıl görcem yavrumu

hıım kiloyla alakalı aman olsun bebk nasıl beslencek yemezsen
peki normal yemekle aran nasıl yiyebiliyomuusn bulantın varmı seninde

bulantım çok kısa bir süre oldu..artık yok çok şükür..hamurişinden ve kızartma tarzı şeylerden kaçınıyorum..sebze meyve full yiyorm..bebek açısından gayet sağlıklı besleniyorum çok şükür..

gözünaydın tatlım
ay bende görcemmi kollarını falan heyecanlandııııımm :teytey:

canım benım sagol

zehsel mrb.masallah bebisinede.doktora kime gidiyosun bursada

sagol canım ben zübeyde dogum evınde op.dr.serhat tatlıkazan var ona gıdıyorum ama özelıne gıdıyorum tatlım

zehsel masallah cnaim bebegine

sagol canım

gözün aydın tatlm..maşallah kuzucuğa..

sagol canım benım

çalışanlar icin daha zordur ya, Allah kolaylık versin hepimize..

hmm ne güzel, ben pek meyve yemiyorum 3-5 günde ancak..

dr'a giden arkadaşlarda gelmedi hala, tahlil falanmı yaptırıyolar acaba? iyi haberlerle gelirler inş..

benimde cıkmam lazım kızlar, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…