ne zamandır ilk defa isteyerek bişe yaptım o yüzden çok tatlı geldi bana
bide kek çırpmıştım normalde bi hafta sürünen kek ertesi gün bitticokacimcoook
insanlara bazen komik geliyo ama kendi yaptığım şeyleri ne zamandr yiyemiyorum başkasının yaptıklarında iştahım açılıyo ama anlamıyo kimse bunu kızıyorum yaaa
niyeki canım benimmm
evet başkasının yaptığı daha tatlı geliyo kesinlikle.. bende gecenlerde yumusacık pogaca cekti canım, yaptım hemen bitti :)) biri bize gel cay icelim desede gitsek dimi kaydirigubbakcemile3
nie mi kontesim şundan:
ilk sayfadaki listeye bir göz at bakalım benimle aynı kiloda gebeliğe başlayan var mı??ohaoldumsmile
hıım kiloyla alakalı aman olsun bebk nasıl beslencek yemezsen
peki normal yemekle aran nasıl yiyebiliyomuusn bulantın varmı seninde
gözünaydın tatlım
ay bende görcemmi kollarını falan heyecanlandııııımm :teytey:
zehsel mrb.masallah bebisinede.doktora kime gidiyosun bursada
zehsel masallah cnaim bebegine
gözün aydın tatlm..maşallah kuzucuğa..
bulantım çok kısa bir süre oldu..artık yok çok şükür..hamurişinden ve kızartma tarzı şeylerden kaçınıyorum..sebze meyve full yiyorm..bebek açısından gayet sağlıklı besleniyorum çok şükür..
ay evet yaaa yemekden çok poğaça börek salata felan yiyesim var gündüz oturmlarını özledim çalışmak bu yüzde biraz kötü oluyoboshayallersmile
bulantıdan yemek yapamıyom zaten bulantım olmayınca yapayım bari diyom tabi bu seferde yaptığımı yiyesim gelmiyo kokudanmıdır nedir
bulantım çok kısa bir süre oldu..artık yok çok şükür..hamurişinden ve kızartma tarzı şeylerden kaçınıyorum..sebze meyve full yiyorm..bebek açısından gayet sağlıklı besleniyorum çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?