- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
bebişim cok ıyı. tekrar enfeksıyonumdan dolayı tahlıl oldum. sonuclar cıkmadı henuz. 2 lı test yaptırmıycaktım ya. doktorum ısrarla ıkna ettı benı. onu da yaptırdım. ense olcumunu zaten kendı yaptı ıyı dedı. bebek cok hareketlı bak dedı. baktım bı hareket bı hareket kı sormayın yerınde duramıyo:):) cınsıyet hakkında bısey demedı.
bebişim cok ıyı. tekrar enfeksıyonumdan dolayı tahlıl oldum. sonuclar cıkmadı henuz. 2 lı test yaptırmıycaktım ya. doktorum ısrarla ıkna ettı benı. onu da yaptırdım. ense olcumunu zaten kendı yaptı ıyı dedı. bebek cok hareketlı bak dedı. baktım bı hareket bı hareket kı sormayın yerınde duramıyo:):) cınsıyet hakkında bısey demedı.
haberle güzel valla..sevindim..benim de ağrım vardı sabahtan..az önce de biraz koyu akıntım geldi..doktoru aradım şimdi..daha dönmemiş yurtdışından..tıp merkezine gitcem az sonra..dua edin kızlar...
haberle güzel valla..sevindim..benim de ağrım vardı sabahtan..az önce de biraz koyu akıntım geldi..doktoru aradım şimdi..daha dönmemiş yurtdışından..tıp merkezine gitcem az sonra..dua edin kızlar...
teyzeleri biz bugun babamizla bebisimize park yatak ve yurutec almaya gidicez insallah.
ne yapalim annesi babasi aceleci erkenden alisveris yapmaya basladilar:):)8 aydan sonra zor olur karnim burnumda sicaklarda alisveris simdiden basliyoruz ufak tefek...
iyi akşamlar arkadaşlar
şöyle bir göz gezdirdim kız haberleri çoğaldı mı neee aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sanırım 3 ayın sonunda hızla kilo almay başlayacağım beni bir haftadır görmeyenler şaşırıyorlar :1shok:
slm canım.ne kadar kilo aldın.ben şimdiye kadar 1.5 kilo aldım iyi mi acaba?ne kadar almamız gerek bilmiyorum hiçeyvahedigeldismile
canım ben 57 ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum 1,5 kilo iyi bence...
tabii ben bu dönem çalışmadığım için ağzım hiç boş durmuyor geceleri özellikle
yanaklarım doldu biraz gerisi göbekde şakkıdı
göbeğim hemen çıktı benm zaten belki adet olmadığmzdandr ama 1 aylık hamileydim baya göbeğim şişmişti.napcaz canım ya ilerleyen aylarda biraz dha dikkat etcez artık:kedi:
Ben 1 sat önce yedim şimdi çıkardım mafoldumben çok korkuyorum böle çıkarnca eskıden yedıgım mıgdede kalırdım 2 gundur neler oluyo bana mafoldumben
tabii dikkat edicez mutlaka ama ben biraz da tadını çıkartmak taraftarıyım açıkcası olumunekankayizsmile belki de doğum sonrası kilolarımı kontrollü vermeye çalışacağım içindir :1ninca:
normalde bir annenin 9 12 kilo alması gerekirmiş canım... daha azı çocuk için tehlikeliymiş
ebru şallı 7 kilo almış ama bebeği 2,5 kilo ve erkan doğmuş
aklinialirimsmile şişko halimide merak ediyorum ben yaa aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?