2010 Ekim Anneleri

haberle güzel valla..sevindim..benim de ağrım vardı sabahtan..az önce de biraz koyu akıntım geldi..doktoru aradım şimdi..daha dönmemiş yurtdışından..tıp merkezine gitcem az sonra..dua edin kızlar...

balum gözün aydın canım,ben de haftasonu gitcem,darısı başımıza artık..

gözünaydın canım cokk sevindim:)

haberle güzel valla..sevindim..benim de ağrım vardı sabahtan..az önce de biraz koyu akıntım geldi..doktoru aradım şimdi..daha dönmemiş yurtdışından..tıp merkezine gitcem az sonra..dua edin kızlar...

geçmiş olsun canım,önemli bişey değildir inşallah,13.haftadasın,riskli dönemi atlatmışsındır biraz daha..

geçmiş olsun cnm inş. birşey yoktur...haberlerini bekliyoruz...

ben şimdilik bakmakla yetiniyorum,7. ayda falan alırım heralde:CüvCüv:

iyiakşamlar kızlar
bebişimi gördüm bugün
çok hareketliii
bugün çok güzeldi yaa
ellerini kımıldatıyo zıplıyo ayakları kıpır kıpır
ense ölçümü yapıldı bugün oda çok şükür iyi
bide kan testi verdim ankaraya gitti oda haftaya cuma çıkıcak kısmetse
cinsiyet iiçinde doktorum erken dedi
öbür ay netleşir dedi
ben ısrar edince bi açı var ona göre yorum yapılyo ama kesin bişe değil o dedi
ve baktı kıza benziyo dedi bebişim ama yineledi kesin değil dedi
benden haberler bugünlük bukadar kızlar

kizlar benim moralim cok bozuldu ya esimin ailesiyle hic anlasamiyorum insallah bebisime yansizmaz bu tatsizlik. aglayasim geliyor surekli

iyi akşamlar arkadaşlar

şöyle bir göz gezdirdim kız haberleri çoğaldı mı neee aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sanırım 3 ayın sonunda hızla kilo almay başlayacağım beni bir haftadır görmeyenler şaşırıyorlar :1shok:

slm canım.ne kadar kilo aldın.ben şimdiye kadar 1.5 kilo aldım iyi mi acaba?ne kadar almamız gerek bilmiyorum hiçeyvahedigeldismile

slm canım.ne kadar kilo aldın.ben şimdiye kadar 1.5 kilo aldım iyi mi acaba?ne kadar almamız gerek bilmiyorum hiçeyvahedigeldismile

canım ben 57 ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum 1,5 kilo iyi bence...

tabii ben bu dönem çalışmadığım için ağzım hiç boş durmuyor geceleri özellikle

yanaklarım doldu biraz gerisi göbekde şakkıdı

göbeğim hemen çıktı benm zaten belki adet olmadığmzdandr ama 1 aylık hamileydim baya göbeğim şişmişti.napcaz canım ya ilerleyen aylarda biraz dha dikkat etcez artık:kedi:

göbeğim hemen çıktı benm zaten belki adet olmadığmzdandr ama 1 aylık hamileydim baya göbeğim şişmişti.napcaz canım ya ilerleyen aylarda biraz dha dikkat etcez artık:kedi:

tabii dikkat edicez mutlaka ama ben biraz da tadını çıkartmak taraftarıyım açıkcası olumunekankayizsmile belki de doğum sonrası kilolarımı kontrollü vermeye çalışacağım içindir :1ninca:

normalde bir annenin 9 12 kilo alması gerekirmiş canım... daha azı çocuk için tehlikeliymiş

ebru şallı 7 kilo almış ama bebeği 2,5 kilo ve erkan doğmuş

aklinialirimsmile şişko halimide merak ediyorum ben yaa aklinialirimsmile

Ben 1 sat önce yedim şimdi çıkardım mafoldumben çok korkuyorum böle çıkarnca eskıden yedıgım mıgdede kalırdım 2 gundur neler oluyo bana mafoldumben

canimmmm cok sevindim senin adina diger topigede yazdim nasil mutlu oldum anlatamam..Rabbim tamamina erdirsin..bide ekim annesi olucaksin he bende gecen senenin ekim annesiyim yani gecen sene bu ayda bende senin gibi 2.5 aylik hamileydim ayy ne guzel yaaa....:dance::teytey:

ben bazen tadirgin oluyorum ya veremezsek o kiloları dieeyvahedigeldismile

:icecream: amaaann veririz be güzelim önemli olan hangi halimizle mutlu olduğumuz

ben o kilolarla mutlu olabileceğimi sanmıyorum o yüzden de zayıflamak için uğraşacağım :içelim:

çocuk doğunca süt yapar onu ye bunu iç hurafelerine karşı şimdiden tedbirimi aldım

araştırdım sütü en çok su içmek yaparmış :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…