bebişim cok ıyı. tekrar enfeksıyonumdan dolayı tahlıl oldum. sonuclar cıkmadı henuz. 2 lı test yaptırmıycaktım ya. doktorum ısrarla ıkna ettı benı. onu da yaptırdım. ense olcumunu zaten kendı yaptı ıyı dedı. bebek cok hareketlı bak dedı. baktım bı hareket bı hareket kı sormayın yerınde duramıyo:):) cınsıyet hakkında bısey demedı.
Bebişimiii gördüüümmmmm çokk güzeldi kocaman bir televizyondan izledim onuuuu :) Uyuyorduuu doktor teyzesi uyandırmak için baya uğraştııı sonra uyandıı döndü yüzünü bize kollar havadaydııı böyleee :=))))) sonra poposunu çevirdi bizee :))) doktor teyzesi baya bir uğraş verdi arkasını döndürmesi için sonra döndü ölçtü oradan 1.7mm yazıyordu. sordum normal mi bir sorun var mı dedim suanlık normal dedi. ama 12.haftada degilsiniz daha son sata göre 2gün geridesiniz 46cmmiş şuan 48cm daha sağlıklı olur ölçmemiz bunlarıda onuda karsılastırır bakarız dedi haftaya tekrar randevu verdi sabah 9:45'e.Allah'ın izniyle iyi çıkacak herşey. maşallah kuzuma
kızlar ben geldımmmmmmmmm dün aksam yazamadım durumu doktordan gelınce buantıdan gıremedım foruma sabahta kan vermeye gıttım tahlıller için anca gırıp yazabıldım sımdı bebişim masallah çok ıyıymıs kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu nasıl hareketlıydı bır görsenız masallahkalbıde pıt pıt atıyodu canlarım ve bebek yıne 1 hafta önde ılerlıyo masallah
Canım gözünaydın bebişini gördün ne mutlu sana darısı bizlerin başına artık....
bebişim cok ıyı. tekrar enfeksıyonumdan dolayı tahlıl oldum. sonuclar cıkmadı henuz. 2 lı test yaptırmıycaktım ya. doktorum ısrarla ıkna ettı benı. onu da yaptırdım. ense olcumunu zaten kendı yaptı ıyı dedı. bebek cok hareketlı bak dedı. baktım bı hareket bı hareket kı sormayın yerınde duramıyo:):) cınsıyet hakkında bısey demedı.
balum gözün aydin canim bak seninkide sata yetisiyor canim.
baska kim gitmisti??insallah onlarda güzel haberle gelirler
balum gözünaydın.darısı bizlere inşallah. şu bebeğin sat ı yakalama olayı gelişiminin iyi olmasından oluyordur değil mi?benim bebem satdan 5 gün gerideydi son gittiğimde haftaya gitcez inşallah.sat ı yakalama hatta geçme olasılığı var yani öyle mi anladım.doğru mu anladım?:sm_confused:
balum seninkide söylemedi demek normalde 12+2 oluyorsunuz görmesi lazimdi
balum gelmedi mi hala ya da ironic merak ettim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?