2010 Ekim Anneleri

kızlar ben geldım gecmısı okuyacagım sımdı. sabah yazmıstım en son. doktortan geldım anlatıcam bır bır:)

bebişim cok ıyı. tekrar enfeksıyonumdan dolayı tahlıl oldum. sonuclar cıkmadı henuz. 2 lı test yaptırmıycaktım ya. doktorum ısrarla ıkna ettı benı. onu da yaptırdım. ense olcumunu zaten kendı yaptı ıyı dedı. bebek cok hareketlı bak dedı. baktım bı hareket bı hareket kı sormayın yerınde duramıyo:):) cınsıyet hakkında bısey demedı.

bu arada kızlar bebısım satı yakalıycakmıs. sımdıde 8 gun ılerı gıtmıs. doktorum dedı satı yakalıycak oyle hesapla dedı. ama ben cızelgemı bugunkune gore degısıcem. bugun 12+2 cıktı kuzum:)

Canım gözünaydın bebişini gördün ne mutlu sana darısı bizlerin başına artık....

gozun aydın canım senın de maşallah:)

senınde gozun aydın haberler hep ıyı ya ne guzel:)

Canım gözünaydın bebişini gördün ne mutlu sana darısı bizlerin başına artık....

amin canım inş cok sagol.

ıronıc nıye gelmedı kı 2 lı testı gostercektı o sadece. belkı bı yerlerde oyalanmıstır.

balum gözün aydin canim bak seninkide sata yetisiyor canim.
baska kim gitmisti??insallah onlarda güzel haberle gelirler

merhaba hanımlar, işten güçten fırsat bulamadım bugün girmeye ama bi merhaba olsun diyim dedim. şimdi mesai bitti yemek hazırlama telaşına düşeceğiz. umuyorum hepiniz iyisinizdir.

melisesra canım çok üzüldüm ama senin bebişinin iyi olduğuna sevindim. dark,zehsel canım sizlerin de gözün aydın..

diğer arkadaşlardan ses yok sanırım.. neyse umarım herkes iyidir..

çıkmam lazım.. görüşmek üzere...

balum canım çok kalamayacağım ama sana da bi gözün aydın diyim çıkmadan. yarın ayrıntıları alırız artık. kendine iyi bak..

balum gözünaydın.darısı bizlere inşallah. şu bebeğin sat ı yakalama olayı gelişiminin iyi olmasından oluyordur değil mi?benim bebem satdan 5 gün gerideydi son gittiğimde haftaya gitcez inşallah.sat ı yakalama hatta geçme olasılığı var yani öyle mi anladım.doğru mu anladım?:sm_confused:

balum gözün aydin canim bak seninkide sata yetisiyor canim.
baska kim gitmisti??insallah onlarda güzel haberle gelirler

sagol canım benım. dark da ıyı haberlerle gelmıs. ıronıc daha gelmedı. duduunun 6 da zaten. suan doktordadır:)

portakallllll cok sagol canım benım konusuruz yarın opuyorum senı.

satı yakalıyo sattan onde de olabılır ama dogumu sata gore dusuneceksın. gerı yada ılerı olması bebegın kılosunu etkılıyo sadece.

bu arada azızan cok sagol canım darısı tum doktora gıdecek olanlara inş.

balum seninkide söylemedi demek normalde 12+2 oluyorsunuz görmesi lazimdi

ben sormadım. soylemez ama ya erken zaten beklemıyodum:) bı dahakıne soylıycek hem daha ıyı ya garantı olur. işime geldı soylememesı sonradan degıssın ıstemıyorum. net ıstıyorum inş.:)

balum gelmedi mi hala ya da ironic merak ettim kızlar

sımdı senı beklıyorum tatlım. gec kalırım demıstın aksam bakarım sana bı. bebişim cok ıyı ya cok mutluyum. sımdı de senden guzel haber beklıyorum. dark da ıyı haberlerle gelmıs. ıronıc hala yok

kızlar ben sımdı cıkıyorum yıne gelırım. esım gelecek sımdı. kutlama yapalım dıyo. neyı kutluyoruz dıyorum bebegın ultrason goruntusunu dıyo:):) ıyıce baba moduna gırdı bızımkıkaydirigubbakcemile3 gecen sefer ultrason goruntusu vermeyı unutmustu da doktorcugum:)

teyzeleri biz bugun babamizla bebisimize park yatak ve yurutec almaya gidicez insallah.
ne yapalim annesi babasi aceleci erkenden alisveris yapmaya basladilar:):)8 aydan sonra zor olur karnim burnumda sicaklarda alisveris simdiden basliyoruz ufak tefek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…