CADIARZU sizde unutkanlık arttımı
ben yeni yeni dikkatimi topluyorum ilk zamanlar yorgun dalgın ve unutkandım çok
hatta bir keresinde evi yakıyordum unutkanlık yüzünden mafoldumben mafoldumben
bu gün de fasulyeyi unttum çok haşladım lapa ettim resmen...
neyse salatası ve köftesi oluyormuş birini deneyip ziyan etmim bari fasulyeyi de sengözlerimebaksanab
bu arada tam 12 haftalıkmışız.satıda yakalamışız.canım kuzum benim o kadar tatlıydı ki bayıldık babasıyla
çok güzel böyle devam eder inşallah.
canım hadi hayırlı olsun..hep böyle güzel haberler al..benim de sancım vardı tıp merkezinden geldim şimdi..iyi dedi..hala erkek dedi.bundan kız olmaz dedi:))nöbet için rapor yazdı..doktorum yurtdışındaymış..cumartesi gitcem ona da..slm kızlar bebişim allahın izniyle çok ii.ense ölçümüde1.3 çıktı.bir taklalar,ayak haraketleri sormayın ama cinsiyeti tahmin ettiğim üzre söylemedi.zaten dönmekten görülmesi mümkün değildi.bu arada 2 li test istemedi sadece 3lü test yapılacak ve ayrıntılı ultrason.çok mutluyum.balum,dark sizlere de çok sevindim ama ironic nerde?
canım hadi hayırlı olsun..hep böyle güzel haberler al..benim de sancım vardı tıp merkezinden geldim şimdi..iyi dedi..hala erkek dedi.bundan kız olmaz dedi:))nöbet için rapor yazdı..doktorum yurtdışındaymış..cumartesi gitcem ona da..
saol tatlım..geçmiş olsun canım
canım hadi hayırlı olsun..hep böyle güzel haberler al..benim de sancım vardı tıp merkezinden geldim şimdi..iyi dedi..hala erkek dedi.bundan kız olmaz dedi:))nöbet için rapor yazdı..doktorum yurtdışındaymış..cumartesi gitcem ona da..
az önce bende gördüm ya benim ki açmış bacağı yatıyo eşek sıpası..ama ben korkuyorum duygu ya bişey olacak diye..riskli hep benim ki ya..neyse nöbet tutmıcam artık en zaından..sağol canım çok mutluyum ama bize daha cinsiyet söylemedi dr teyze.sadece sağlıklı dedi zaten bana yetti.ne taklalar ne taklalar.şımarık
selam kizlar balum gozun aydin bebisinin gelisimi cok iyiymis cok sevindim senin adina.
balum gözün aydın canım,ben de haftasonu gitcem,darısı başımıza artık..
gözünaydın canım cokk sevindim:)
balumcum gözünaydın canım masallah kuzuna
slm kızlar bebişim allahın izniyle çok ii.ense ölçümüde1.3 çıktı.bir taklalar,ayak haraketleri sormayın ama cinsiyeti tahmin ettiğim üzre söylemedi.zaten dönmekten görülmesi mümkün değildi.bu arada 2 li test istemedi sadece 3lü test yapılacak ve ayrıntılı ultrason.çok mutluyum.balum,dark sizlere de çok sevindim ama ironic nerde?
sağol canım çok mutluyum ama bize daha cinsiyet söylemedi dr teyze.sadece sağlıklı dedi zaten bana yetti.ne taklalar ne taklalar.şımarık
az önce bende gördüm ya benim ki açmış bacağı yatıyo eşek sıpası..ama ben korkuyorum duygu ya bişey olacak diye..riskli hep benim ki ya..neyse nöbet tutmıcam artık en zaından..
saol ya valla iyice pimpirikli oldum..ama bebeğime bişey olması fikri bile korkunç geliyor..nyse kuzum ben yatıyorum.ayarlayın da yapalım bişeler haftasonuna..mucks..canım haklısın tabi kaygılanmakta ama bişi olmıcak.sen kendine dikkat et yeter.benimkinin bacaklar hep hareket halinde ama açmadı.zaten dr teyzemiz çok erken dedi cinsiyet için.olsun sağlıklı ya yeter bana.sende takma kafana.herşey yolunda olacaka.ben çok yorgun ama mutluyum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?