öyledr CRL yazıo benmkinde farklı kağıtlar var galiba.benm ki de 71.1 oldu.bit kadar derken büyütüyoruzkaydirigubbakcemile3
evet ya. kaynımda dıyo pırınc kadardı ne kadar buyumus dıyo:):)
selam kızlar ...biraz geçmişi okudum,çok teşekkür ederim merak etmişsiniz beni de...biraz canım sıkkındı hemen eve gelmedik,geç geldik
hep eşim ve annem teselli edip duruyo kesin tanı koymadılar daha üzülme diye,ama elimde değil korkuyorum.rüyamda ne görsem cıkıyo,gebelik testi yapmadan rüyamda pozitif sonucu gördüm,rüyamda erkek çocugu gördüm.dün gece de rüyamda 2li test sonucumda risk cıkmıs gördüm ve bugün öyle bir sorun oldu...
sen burda mıydın canım benim?çok saol ama 2li test sonucu cut off degerlerinin altında diyo..dr dedi en alt sınır 250/1 miş benim sınırın da altına düşmüş 249/1 miş..3lü testte de risk cıkarsa tanı için amniyosentezmiş.bi de 3lü testten sonra renkli ultrason yapacak sanırım...ironic canim icin rahat olsun insallah hersey yolundadir endiselenme.
canım rüyamda gördüm test sonucu,dr a gittim aynı sekilde oldu ama:sinifsinif:canim dun gece sen diyordun ya ruyalar tersine cikarmis diye:)ruyanda riskli gorduysen bu demek oluyorki allahin izniyle bebegin cok saglikli olucak insallah.
uzulursen bebegine yansir uzulme.bende bazi seyleri kafama takiyorum ama sonra kendi kendimi telkin ediyorum rahat dusunme konusunda yoksa allah korusun olucagi yoksada olur yani.
bol dua et.
selam canım...güya 2li test 3lü den daha güvenilir diyolar anlamadım.amniyosentez riskliymiş falan dedim.200/1 düşük riski var sadece dedi...ben kac kişide duydum resmen cocukta problem var dediler aldırmadılar sapa saglam akıllı cocukları oldu korkma caNIM güvenilir deil bence o
sen burda mıydın canım benim?çok saol ama 2li test sonucu cut off degerlerinin altında diyo..dr dedi en alt sınır 250/1 miş benim sınırın da altına düşmüş 249/1 miş..3lü testte de risk cıkarsa tanı için amniyosentezmiş.bi de 3lü testten sonra renkli ultrason yapacak sanırım...
bilmem ki tatlım,doktorum normalde 3lü istemiyorum ben ama seni bi arastıralım dedi..korkma canım onu cogu anneye yapıyolar kesin olsun diye
canımm benim çok saol,ediyorum..umarım sorun cıkmaz..ama insanın aklına öyle bi takılıyo ki acabalar,dr un yanından çıktıgımdan beri düşünmekten basım agrıyoyeni girdim seni gorur gormezde yazayim dedim bekliyordum zaten haberini.
canim sen elinden geleni yaparsin hangi testler gerekiyorsa hepsini yaptir ve dua et allahin izniyle bebegin cok saglikli olucak ben inaniyorum.
selam canım...güya 2li test 3lü den daha güvenilir diyolar anlamadım.amniyosentez riskliymiş falan dedim.200/1 düşük riski var sadece dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?