evet annem dışında kimseye söylemedim sonuc böyle oldu diye,eşimin ailesine gittik ben konuyu konusup üzülmiyim diye eşim lafını bile açtırmadı test sonuclarının..evet hersey allahtan canım,ben üzülünce dr da dedi bi hamilemize amniyosentez yaptık riski büyüktü,sonucu temiz cıktı ve saglıklı bir bebek dogurdu sakın üzülme hemen dedibak sen simdiden boyle moralini bozarsan olmaz ama. biliyorum cok zor endiselenmemek ama bebegin icin saglikli dusunki yavrun saglikli dogsun insallah.
moralini bozma bosyerede uzuluyor olabilirsin cevremde bebek sakat olma ihtimali %100 denilipte gayet saglikli cocuk doguranlar var.
simdiden kendini uzme iste ben bu yuzden yaptirmiyorum bu testleri.hersey allahtan.
evet annem dışında kimseye söylemedim sonuc böyle oldu diye,eşimin ailesine gittik ben konuyu konusup üzülmiyim diye eşim lafını bile açtırmadı test sonuclarının..evet hersey allahtan canım,ben üzülünce dr da dedi bi hamilemize amniyosentez yaptık riski büyüktü,sonucu temiz cıktı ve saglıklı bir bebek dogurdu sakın üzülme hemen dedi
kızların sonucları iyi çıkmıs ben de cok sevindim sahi...benim dr um da 2 li testten sonra 3lü teste gerek duymuyomus ama benden 3lü test istedi,bi arastıralım dedi.çok korkuyorum canım
hep eşim ve annem teselli edip duruyo kesin tanı koymadılar daha üzülme diye,ama elimde değil korkuyorum.rüyamda ne görsem cıkıyo,gebelik testi yapmadan rüyamda pozitif sonucu gördüm,rüyamda erkek çocugu gördüm.dün gece de rüyamda 2li test sonucumda risk cıkmıs gördüm ve bugün öyle bir sorun oldu...
zaten suan elimden dua etmekten baska ne gelir ki kuzum,bol bol dua...ay sonu 3lü teste gidicem 28-29 nisan gibi..o zamana kadar aklımdan cıkarmaya calışıcam bunu yoksa zehir olucak hamileliğim,kızlar cok haklıymıs
saol tatlım görüşürüz.iyi dinlenmeler sana..çok saol tekrar tekrarben dayanamıcam çıkıyorum kızlar.
ironickim takma kafana tamammı daha kesin birşey yok ortada üzme bebegini de kendini de. hadi çok opuyorum dikkat et kendine a.s. opuyorumnanaktan
öncelikle merhabalar,inceliğin için teşekkür ederim ve de duyarlılıgın için canım...biliyorum bu sadece risk ama dr un normalde ben 3lü test istemiyorum ama sana yapalım demesi bile bi tuhaf yapıyo insanı..hani genel olarak normal sonuclar cıkıyo gerek duymuyo ama benim arastırılması gerek.neden ben demek,acaba öyle mi,acaba 3lü test de riskli cıkar mı demek insanı kemiriyor sanki..inşallah çıkarıcam sunu kafamdan,boşa zehir etmek de istemiyorum bu en güzel günlerimi..amaa işte bugünkü ilk şoku atamadım belki de..tekrar saol canımopuyorumnanaktancanım okuyunca yazmadan edemedim. Hiiiiiç endişelenme, riskli denen gebeliklerin %90 ı sağlıklı doğar, bu cümle benim değil Kağan Kocatepe'nin cümlesi. Sitesini araştırırsan okursun sen de. Bizim topikte kaçtane anne adayımıza riskli dediler, amniyosentezler yapıldı bilmemne. Sonuç tertemiz çıktı , üzüldükleriyle kaldılar. O yüzden karamsar olma birşey yok bebeğinde , aklını da bulandırma, üüzldüğünle kalacaksın görürsün bak Şeniz
selam canım,evet canım saol..rabbim hepimizin yardımcısı olsun gercekten...3lü yü de bekliycem canım umarım o 2li yi cürütür ve rahat ederim..sen yaptırmıs mıydın canım testi?slm kızlar öncelikle.ironic okudum da kesin bişi yok sakin olmaya çalış bebiş de etkilenmesin.Allahın izniyle bişi çıkmaz.dua et sen Allah dualarını kabul eder.canım Allah yardımcımız olsun hepimizin
selam canım,evet canım saol..rabbim hepimizin yardımcısı olsun gercekten...3lü yü de bekliycem canım umarım o 2li yi cürütür ve rahat ederim..sen yaptırmıs mıydın canım testi?
hiç bi test yaptırmıycak mısın peki?
6 nısanda kontorlum var cınsıyet bellı olur artık dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?