2010 Ekim Anneleri

evet annem dışında kimseye söylemedim sonuc böyle oldu diye,eşimin ailesine gittik ben konuyu konusup üzülmiyim diye eşim lafını bile açtırmadı test sonuclarının..evet hersey allahtan canım,ben üzülünce dr da dedi bi hamilemize amniyosentez yaptık riski büyüktü,sonucu temiz cıktı ve saglıklı bir bebek dogurdu sakın üzülme hemen dedi

herhalde canim benim uzulme bosyere. tamam teknoloji ve tip cok ilerledi ama bazen teknoloji ve tibbinda yanildigi noktalar olabiliyor. ayrica insan duayla kaderide degistirebilir eger bebeginin sakat dogma ihtimali olsa bile bol dua et allaha icten .tibbin bile cozemeyecgi mucizeler yasaniyor.

zaten suan elimden dua etmekten baska ne gelir ki kuzum,bol bol dua...ay sonu 3lü teste gidicem 28-29 nisan gibi..o zamana kadar aklımdan cıkarmaya calışıcam bunu yoksa zehir olucak hamileliğim,kızlar cok haklıymıs

kızların sonucları iyi çıkmıs ben de cok sevindim sahi...benim dr um da 2 li testten sonra 3lü teste gerek duymuyomus ama benden 3lü test istedi,bi arastıralım dedi.çok korkuyorum canım

korma canım benim birşeycik çıkmaz allah'ın izniyle.Neler diyorlar da birşycik cıkmıyor sen içini rahat tut ve bol bol dua et. Bebegini de üzme boşuna.

ben dayanamıcam çıkıyorum kızlar.
ironickim takma kafana tamammı daha kesin birşey yok ortada üzme bebegini de kendini de. hadi çok opuyorum dikkat et kendine a.s. opuyorumnanaktan

canım okuyunca yazmadan edemedim. Hiiiiiç endişelenme, riskli denen gebeliklerin %90 ı sağlıklı doğar, bu cümle benim değil Kağan Kocatepe'nin cümlesi. Sitesini araştırırsan okursun sen de. Bizim topikte kaçtane anne adayımıza riskli dediler, amniyosentezler yapıldı bilmemne. Sonuç tertemiz çıktı , üzüldükleriyle kaldılar. O yüzden karamsar olma birşey yok bebeğinde , aklını da bulandırma, üüzldüğünle kalacaksın görürsün bak Şeniz

zaten suan elimden dua etmekten baska ne gelir ki kuzum,bol bol dua...ay sonu 3lü teste gidicem 28-29 nisan gibi..o zamana kadar aklımdan cıkarmaya calışıcam bunu yoksa zehir olucak hamileliğim,kızlar cok haklıymıs

tatlım neden okadar üzülüyosun daha bişe belli değilki iyi düşün iyi olsun üzme kendini boşuna stres yapma olumunekankayizsmile

ben dayanamıcam çıkıyorum kızlar.
ironickim takma kafana tamammı daha kesin birşey yok ortada üzme bebegini de kendini de. hadi çok opuyorum dikkat et kendine a.s. opuyorumnanaktan
saol tatlım görüşürüz.iyi dinlenmeler sana..çok saol tekrar tekrar

öncelikle merhabalar,inceliğin için teşekkür ederim ve de duyarlılıgın için canım...biliyorum bu sadece risk ama dr un normalde ben 3lü test istemiyorum ama sana yapalım demesi bile bi tuhaf yapıyo insanı..hani genel olarak normal sonuclar cıkıyo gerek duymuyo ama benim arastırılması gerek.neden ben demek,acaba öyle mi,acaba 3lü test de riskli cıkar mı demek insanı kemiriyor sanki..inşallah çıkarıcam sunu kafamdan,boşa zehir etmek de istemiyorum bu en güzel günlerimi..amaa işte bugünkü ilk şoku atamadım belki de..tekrar saol canımopuyorumnanaktan

slm kızlar öncelikle.ironic okudum da kesin bişi yok sakin olmaya çalış bebiş de etkilenmesin.Allahın izniyle bişi çıkmaz.dua et sen Allah dualarını kabul eder.canım Allah yardımcımız olsun hepimizin

slm kızlar öncelikle.ironic okudum da kesin bişi yok sakin olmaya çalış bebiş de etkilenmesin.Allahın izniyle bişi çıkmaz.dua et sen Allah dualarını kabul eder.canım Allah yardımcımız olsun hepimizin
selam canım,evet canım saol..rabbim hepimizin yardımcısı olsun gercekten...3lü yü de bekliycem canım umarım o 2li yi cürütür ve rahat ederim..sen yaptırmıs mıydın canım testi?

selam canım,evet canım saol..rabbim hepimizin yardımcısı olsun gercekten...3lü yü de bekliycem canım umarım o 2li yi cürütür ve rahat ederim..sen yaptırmıs mıydın canım testi?

canım 2li test yaptrmadım.bana dediki dr sonucnda bi kesinlik yok eline aldğında evet bu diyemezsin.yani sende çok düşünme deneme aşamasında o test sanırım.ben de dedim sonç bana bişi ispat etmcek madem yaptrmadım.bu yüzden rahat ol derim

canım sakın ol ıyı dusun ıyı olsun bazı doktorlar ıkılı 3 ve 4 lu yapılıyorlar bazıları ıse dırek ıkılıden sonra 4 lu ıstıyorlar dr a gore degısıyor cok dusunme oldumu tatlım buarada cınsıyetler bellı oldumu kızlar

zaten o yaılan estler ın bıle % 60 cıkyormus dogruluk olanı ben yapırdım sonuc normal cıktı cok korkuyordum hep dusa ettım ıyı cıksın dıye sende ıyı dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…