canım 2li ve 3lü kan testi peki 4 lü ne?bana çıkıntısı var pipi sanırım dedi ilk tahmin olarak.kesin olarak 16. haftada söylüyorlar sanırımcanım sakın ol ıyı dusun ıyı olsun bazı doktorlar ıkılı 3 ve 4 lu yapılıyorlar bazıları ıse dırek ıkılıden sonra 4 lu ıstıyorlar dr a gore degısıyor cok dusunme oldumu tatlım buarada cınsıyetler bellı oldumu kızlar
canım 2li ve 3lü kan testi peki 4 lü ne?bana çıkıntısı var pipi sanırım dedi ilk tahmin olarak.kesin olarak 16. haftada söylüyorlar sanırım
direk üçlü test mi istedi dr un?neden acaba?3lü test yaptrcam 20 sinde işte bakalım hayırlısı.2 liyi baya sordum ben dr um eşine yaptrmamış hemşire var yannda çalışan aile hekimnden bahsediyorum o da yaptrmamaş hamileyken.yani bunlar dr sonuçta
ükızlar ben yatcam artık ii geceler hepinize
bana 3lü ile beraber renkli ultrason istedi,detaylı dediğin o mu canım?4lü yü bilmiyodum,bana 3lü de de risk olursa kesin tanı için amniyosentez dedi sadecebilmiyorumkismileartık 4 lu yapıyorlarmıs oyuzden 3lu teste ıhtıyac dumuyorlarmıs detaylı ultrasonla bırlıkte 4 adet kan tahlılı 4. ayda yaptırdı arkadasım
direk üçlü test mi istedi dr un?neden acaba?
evet canım çok haklısın ister istemez insanın morali bozuluyo,gercekten bunun kesin bişiy olmadıgını biliyosun ama bilinc altında hep o acabalar kemiriyo işte...atıcam inşallah aklımdan bunları..inşallah sorun cıkmıycak:Saruboceq:iyi geceler kızlar bu haftalarda bu testler ve sonuçları bizim yüreğimize indirmezse hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah.ironic34 test sonuçları kesin değil bence hiç moralini bozma
saol tatlım,olmazsa ben başka dr lara da sorarım..cıkıyosun sanırım,iyi geceler dilerim sanayok canım ya kadın dğumcubişi demedi 2li var istiosan yaptr dedii.bende s.ocağına gittim konuşmak için iice öğrenirim die.işte konştuk yazdım ya onları öle olnca yaptrmadım sen onu kafana takma bence.gerçekten
saol tatlım,olmazsa ben başka dr lara da sorarım..cıkıyosun sanırım,iyi geceler dilerim sana
evet canım çok haklısın ister istemez insanın morali bozuluyo,gercekten bunun kesin bişiy olmadıgını biliyosun ama bilinc altında hep o acabalar kemiriyo işte...atıcam inşallah aklımdan bunları..inşallah sorun cıkmıycak:Saruboceq:
sen yaptırdın mı canım test falan?işte bu kadar canım benim sen içini ferah tut ama tedbiri de elden bırakma bana çevremdekiler hep anne hisseder karnındakini bir sorun olsa hissedersin diyorlar bu içimi çok rahatlatıyor özürlü çocuğu olan tanıdığım hasta olduğunu hissetmiştim doktorum sağlıklı demişti dedi
sen yaptırdın mı canım test falan?[/ ben de riskli gruptayım doktorum bana amniyosentez yapacağını söyledi o yüzden 2li 3lü test yaptırmıycam eğer risk çıkarsa moralim bozulur ama dün ense ölçüsü1.5 çıktı doktorum çok rahatladım dedi ben amniyosentezde riskçıkarsa kordosentez de yaptırırım çünkü hiçbiri kesin sonuç vermiyor
sen yaptırdın mı canım test falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?