2010 Ekim Anneleri

valla 15 .haftada kesın cıkıyor dıyorlar yanı 14+0 ve 14+6 gunlerde gebelık.org da oyle yazıordu zaten gıtıgımde 3.5 aylık olacak

canım 2li ve 3lü kan testi peki 4 lü ne?bana çıkıntısı var pipi sanırım dedi ilk tahmin olarak.kesin olarak 16. haftada söylüyorlar sanırım

iyi geceler kızlar bu haftalarda bu testler ve sonuçları bizim yüreğimize indirmezse hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah.ironic34 test sonuçları kesin değil bence hiç moralini bozma

canım 2li ve 3lü kan testi peki 4 lü ne?bana çıkıntısı var pipi sanırım dedi ilk tahmin olarak.kesin olarak 16. haftada söylüyorlar sanırım

artık 4 lu yapıyorlarmıs oyuzden 3lu teste ıhtıyac dumuyorlarmıs detaylı ultrasonla bırlıkte 4 adet kan tahlılı 4. ayda yaptırdı arkadasım

3lü test yaptrcam 20 sinde işte bakalım hayırlısı.2 liyi baya sordum ben dr um eşine yaptrmamış hemşire var yannda çalışan aile hekimnden bahsediyorum o da yaptrmamaş hamileyken.yani bunlar dr sonuçta
direk üçlü test mi istedi dr un?neden acaba?

artık 4 lu yapıyorlarmıs oyuzden 3lu teste ıhtıyac dumuyorlarmıs detaylı ultrasonla bırlıkte 4 adet kan tahlılı 4. ayda yaptırdı arkadasım
bana 3lü ile beraber renkli ultrason istedi,detaylı dediğin o mu canım?4lü yü bilmiyodum,bana 3lü de de risk olursa kesin tanı için amniyosentez dedi sadecebilmiyorumkismile

direk üçlü test mi istedi dr un?neden acaba?

yok canım ya kadın dğumcubişi demedi 2li var istiosan yaptr dedii.bende s.ocağına gittim konuşmak için iice öğrenirim die.işte konştuk yazdım ya onları öle olnca yaptrmadım sen onu kafana takma bence.gerçekten

evet canım çok haklısın ister istemez insanın morali bozuluyo,gercekten bunun kesin bişiy olmadıgını biliyosun ama bilinc altında hep o acabalar kemiriyo işte...atıcam inşallah aklımdan bunları..inşallah sorun cıkmıycak:Saruboceq:

saol tatlım,olmazsa ben başka dr lara da sorarım..cıkıyosun sanırım,iyi geceler dilerim sana

işte bu kadar canım benim sen içini ferah tut ama tedbiri de elden bırakma bana çevremdekiler hep anne hisseder karnındakini bir sorun olsa hissedersin diyorlar bu içimi çok rahatlatıyor özürlü çocuğu olan tanıdığım hasta olduğunu hissetmiştim doktorum sağlıklı demişti dedi

sen yaptırdın mı canım test falan?

yaş nedeniyle falan mı riskli durumdasın?yoksa genetik bir durum mu var canım?ne zaman yapılacak amniyosentez?

yaş36 bu bir risk eşimin ilk veliliğinden down sendromlu kızı var doktorum korkuyor ben onun kadar korkmuyorum valla

ama dün bana dedi ki beni de inandırdın bence de hiçbir sorun çıkmayacak inşallah sende de çıkmayacak yüreğini ferah tut canım

iki risk de var yani,amniyosentezi ne zaman yaptırıcaksın canım?ne kadar güzel sogukkanlı olarak en dogrusunu yapıyorsun..ilk bebeğin mi senin de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…