2010 Ekim Anneleri

iki risk de var yani,amniyosentezi ne zaman yaptırıcaksın canım?ne kadar güzel sogukkanlı olarak en dogrusunu yapıyorsun..ilk bebeğin mi senin de?

evet canım ilk 16-18 haftalarda yapılıyormuş ama sat a göre mi bilmiyorum çünkü benim bebiş ultrasona göre 13+0 sat a göre 11+3 ama tarih kesinleşince sana bilgi veririm ben

umarım senin de iyi haberlerini alıcaz burdan...umarım burdaki tüm arkadaslarım sorunsuz olarak bebeklerini kucagına alıcak:Saruboceq:

iki risk de var yani,amniyosentezi ne zaman yaptırıcaksın canım?ne kadar güzel sogukkanlı olarak en dogrusunu yapıyorsun..ilk bebeğin mi senin de?

evet canım ilk bebek üstelik 8 yıldan sonra geldi çok da kıymetli ben testlerle huzursuzlanıp onu da huzursuz etmek istemyorum sen de yapma bırak en rahat olması gereken yerde rahat olsun

o kadar haklısın ki,ben de diğer teste kadar kafamı dagıtıp kendimi oyalamalıyım sanırım..üzerimde bir de sucluluk duygusu var,niyeyse kendimi suclu gibi hissediyorum..kötü bir sonuc almak ciddi bir bunalıma sokar,allahım güzel seyler düşünmek ve güzel seyler yasamak istiyorum,dualarımı kabul eder inşallah

uyku sorunum zaten var canım,bi de üstüne bugün eklenince tam oldu.ben de rüyamda erkek bebek görmüştüm bakalım 16. haftada bi daha bakıcaklar

aslında geçmişe baktım ama ben senin bebekteki riskin nedenini göremedim
canım elimdeki sonuca göre ve dr un dediğine görekombine risk1448/1,trisomy 1/10000,yas riski 1/780 ama işte sunda sorun gördü:ikili test 1/249 muş altında da cut off degerinin üzerinde yazıyo..diğerlerinde hep cut off degerlerinin altında

ben her sabah 4-5 arası uyanıp sonra uyuyamıyorum hormonlardan heryerim kaşınıyor sırtım omuzlarım sivilce içinde ben ergenlikte bile sivilcelenmemiştim en çok bir ay sonra rahata erecekmişiz senin sat a göre doğum tarihin ne

bu seninle aynı değerlere sahip 249 kadından 1i sorunlu bebek doğurabilir demek rahim zaten anomalili bebekleri 5.6. haftalarda atarmış içini rahat tut bence bebeğin sağlıklı canım

hadi uyuyalım tatlım sende biraz dinlen yarın daha rahat olacaksın inşallah öptüm kocaman kendine ve bebişine iyi bak

tamam canım sana da iyi geceler.çok saol dinlediğin ve destek oldugun için,ben de sana dua edicem canım.görüşürüzopuyorumnanaktan

balum çok sevindm canın bebişinin iyi olmasına hep böyle devam eder inşallah

ironic34 canım kafana takma sakın bunlar tarama testi daha 3 lü test var birçok öğrenmenin yolu var..........bana amniyosentezi her halükarda olacaksın diyorlar ama sonraki testlerim de iyi çıkarsa yaptırmayı düşünmüyorum..........benimde 1/537 çıkmıştı ikili test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…