iki risk de var yani,amniyosentezi ne zaman yaptırıcaksın canım?ne kadar güzel sogukkanlı olarak en dogrusunu yapıyorsun..ilk bebeğin mi senin de?
iki risk de var yani,amniyosentezi ne zaman yaptırıcaksın canım?ne kadar güzel sogukkanlı olarak en dogrusunu yapıyorsun..ilk bebeğin mi senin de?
umarım senin de iyi haberlerini alıcaz burdan...umarım burdaki tüm arkadaslarım sorunsuz olarak bebeklerini kucagına alıcak:Saruboceq:
erkek dedi canım sana bişi dediler mi cinsiyetle ilgili?inşallah hepimiz sorunsuz kucaklayacağız çocuklarımızı senin doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu
erkek dedi canım sana bişi dediler mi cinsiyetle ilgili?
canım elimdeki sonuca göre ve dr un dediğine görekombine risk1448/1,trisomy 1/10000,yas riski 1/780 ama işte sunda sorun gördü:ikili test 1/249 muş altında da cut off degerinin üzerinde yazıyo..diğerlerinde hep cut off degerlerinin altındaaslında geçmişe baktım ama ben senin bebekteki riskin nedenini göremedim
ay inşallah güzelim ya:Saruboceq:bu seninle aynı değerlere sahip 249 kadından 1i sorunlu bebek doğurabilir demek rahim zaten anomalili bebekleri 5.6. haftalarda atarmış içini rahat tut bence bebeğin sağlıklı canım
sen burda mıydın canım benim?çok saol ama 2li test sonucu cut off degerlerinin altında diyo..dr dedi en alt sınır 250/1 miş benim sınırın da altına düşmüş 249/1 miş..3lü testte de risk cıkarsa tanı için amniyosentezmiş.bi de 3lü testten sonra renkli ultrason yapacak sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?