2010 Ekim Anneleri

balum bencede bosuna evham yapıyorsun doktorunda bir sorun yok demiş daha ne :) bebegini de üzme boşuna klava:

canım benim sen niye böyle yapıyosun ya.anlıyorum dünyadaki her şeyin en iyisi en güzeli onda olsun istiyorsun ama daha ortada folyok yumurta yok.niye yıpratıyosun kendini herşey çok güzel olacak ben eminim.

inş ya. valla ıyı kı varsınız yoksa ben perısandım bugun.

dun dr a gidenler guzel haberlerle dondu insallah?

ıyı canım ıyı bebekler sapasaglam:)

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız balum ne oldu sana üzgünsün bugün bi terslikmi vardün giremedim topiğe ne kaçırdım..

balum bencede bosuna evham yapıyorsun doktorunda bir sorun yok demiş daha ne :) bebegini de üzme boşuna klava:

haklısın da ne bılım ya.

hayırlı cumalar kızlar

hayırlı cumalar.

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız balum ne oldu sana üzgünsün bugün bi terslikmi vardün giremedim topiğe ne kaçırdım..

sorun yok tatlım da. ben 2 lı test yaptırmıycaktım yaptırttırdılar malesef. ense olcumu de bıraz yuksek geldı bana. ondan uzgunum. ınsallah sorun yoktur. test sonucları bı cıksın da.

inş ya. valla ıyı kı varsınız yoksa ben perısandım bugun.

ıyı canım ıyı bebekler sapasaglam:)

biz bugün ve sen rahat edene kadar burdayız canım.zaten buranın amacı birbirimize destek olmak.sen üzülme yeter güzel annecik

biz bugün ve sen rahat edene kadar burdayız canım.zaten buranın amacı birbirimize destek olmak.sen üzülme yeter güzel annecik

sagol canım benım. inş hersey yolunda gıder. ıronıc te uzulmus dun yazık ya. emınım bısey yoktur bebişinde onunda.

canım herhalde yaa birisi üzüldüğü zaman otomatik olarak bende üzülüyorum..........hep kendim olsaydım diye düşünüyorum.........lütfen balum boşuna canını sıkma

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve hayırlı cumalar

canim hersey yolunda diyosun huzunlenme lutfen bak benim gibi daha yaptirmayanlara ornek olucan sekerim tirstirma bizi:)

tırsmayın ya benım test sonucları daha cıkmadı. sanırım annelık evhamları bunlar. sımdıden basladık naıcaz bılmıyorum:)

ben bı dus daha alım rahatlıyım. dunden berı bu 3 uncu dusum olacak:):) doktora gıtmeden al gelınce al. sımdı de bıraz ferahlamam lazım:):)

varya aynen hemen kendimi koyuyorum o arkadasin yerine burada cok guzel bi destek ortami var ya masallah hepimize

balum test sonucun ii gelmedimi.hiç endişelenme dünde söyledim benm aile hekimm bile yaptrmamış onu yanndaki hemşire de yani çok güvenlir bişi olsa onlar yaptrırdı herhalde deme.canım Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamak nasip etsin.ben de yaptrmadım 2li ayın 20 sinde 3 lü var.kan testimde de troid bezlermn çok çalştığına dair bişi çıktı.bugn gene kan verdim kesinlik için.hadi hayırlısı

merhaba gunaydin herkese.. kizlarr ben iyice depresif psikopat oldum... dun gece gene uyku yoktu.. sinir krizleri gecirdim... kizlar ben neden bu kadar gucsuzummm yaaaaaaaa.....agzimda aci bi tat varrrr o \nasil gecicekkk.. ben cok yoruldum b u istenn kizl;arrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…