canım benim sen niye böyle yapıyosun ya.anlıyorum dünyadaki her şeyin en iyisi en güzeli onda olsun istiyorsun ama daha ortada folyok yumurta yok.niye yıpratıyosun kendini herşey çok güzel olacak ben eminim.
dun dr a gidenler guzel haberlerle dondu insallah?
inş ya. valla ıyı kı varsınız yoksa ben perısandım bugun.
ıyı canım ıyı bebekler sapasaglam:)
balum boşuna şimdiden sıkma canını tahlil sonuçların belli olsun önce.........inşallah hiçbir sorun olmayacak
balum sen 2 li testi mi yaptirdin canim
hayırlı cumalar kızlar
balum bencede bosuna evham yapıyorsun doktorunda bir sorun yok demiş daha ne :) bebegini de üzme boşunaklava:
hayırlı cumalar kızlar
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız balum ne oldu sana üzgünsün bugün bi terslikmi vardün giremedim topiğe ne kaçırdım..
inş ya. valla ıyı kı varsınız yoksa ben perısandım bugun.
ıyı canım ıyı bebekler sapasaglam:)
inş ya sagolun kızlar valla. psıkolog gıbısınız:)
maleseffff canım yaptırdım ve bu yuzden boyle huzunluyum.
biz bugün ve sen rahat edene kadar burdayız canım.zaten buranın amacı birbirimize destek olmak.sen üzülme yeter güzel annecik
canim hersey yolunda diyosun huzunlenme lutfen bak benim gibi daha yaptirmayanlara ornek olucan sekerim tirstirma bizi:)
canım herhalde yaa birisi üzüldüğü zaman otomatik olarak bende üzülüyorum..........hep kendim olsaydım diye düşünüyorum.........lütfen balum boşuna canını sıkma
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve hayırlı cumalar
canım herhalde yaa birisi üzüldüğü zaman otomatik olarak bende üzülüyorum..........hep kendim olsaydım diye düşünüyorum.........lütfen balum boşuna canını sıkma
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve hayırlı cumalar
varya aynen hemen kendimi koyuyorum o arkadasin yerine burada cok guzel bi destek ortami var ya masallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?