Eyan - heavenjade bunları son zamanlarda hiç görmedim üyeliklerindeki burdaki mesajlarından bulayımda ona göre sileyim canım..
kuzenimle konustum geldim kizlar.. ayni agizdaki acilik sulanma onda da olmus.. 4. ayda bitiyor dedi. kuru kahve ye dedi.. simdi cimdik cimdik ondan yiyorummm...... off kizlar bu ne zor bi ismiss yaaaa
ama dıslerıne de dıkkat et mutlaka. hamılelıkte dısler cok hasar goruyo dıyo herkes.
Denizperiden
Fragola
Kubili
Bahar83
Kedinihal
Kontes26
Trackeki
Heavenjade
Cimbomlu
Eyan25
Utkumm
ErenSezen
Bu isimlerden aktif gördüğünüz varmı son zamanlarda?
ben burdayım sürekli
Eyan - heavenjade bunları son zamanlarda hiç görmedim üyeliklerindeki burdaki mesajlarından bulayımda ona göre sileyim canım..
balum eklesene bızde bakalım:)
canım ben giriorum arada yazmasamda bakıorum bulantılar kusmalar beni biraz zorladığı için pek oturamıorum pc başında şimdi balum mesaj atmış face den bi bakiim dedim o yüzden
canım ben giriorum arada yazmasamda bakıorum bulantılar kusmalar beni biraz zorladığı için pek oturamıorum pc başında şimdi balum mesaj atmış face den bi bakiim dedim o yüzden
bende bu gece gorucem beni boyle inim inim inleten davsanimi)
ekleyemedım kı. kameram cekmıyo resım problem var. aksam esım gelsın de ona cektıreyım eklerım:)
cok aciyorum mide bulantisi ceken hamilelere benimde aynisi ... ve sekil degistirerek devam ediyorr.... ayva ye kuru kahve yee.. offf cok zor ama sabirdan baska yol yokkk
:):) ben de zaten nevyas sorunca msj atım sana dedım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?