2010 Ekim Anneleri

bende kız olsun iztiom birce koycem çok taktım bu isme değişmicek galiba cinsiyet belli olunca iice kesinleşçek ama erkekte kararsızı kesin bi isim bulamadım

bende zeynep ve begüm isimlerini çok severim. ama eşim ne der bilemem tabi. sanki anlaşamayacağız bu konudadelikafadulden ama erkek hiç bilmiyorum sadece rüyamda ılgaz koymuşuz oğlumuzun adı gördüm hiç de aklımda olan bi isim değildi

şimdi doktorumla görüştük..ikili taramaya gerek olmadığını söyledi..bu yüzden çalıştığım hastane de tetkik yaptırmayı beklemeyeceğim..nasipse yarın 13:30 da randevum..bebişimi göreceğim inşallah..çokkkk mutlu oldum canlarm..doktoruma da teşekkürler ediorm tabi beni ikili nin stresinden kurtardığı için..

ne dicek 9 ay omu taşıdı benimki beğendi birceyi erkek olursada birkan koyarıs dedi ama ben pek ısınamadım o isme

ben size yaziyim kizlar.. doktorun verdigi kitapcikda yaziyor bedenleri..

0-1 ay 50 ayakkabi 10 12
0-2 ay 56 13 15
2-4 ay 62 13 15
4-6 ay 68 16 18
6-9 ay 74 16 18
9-12 ay 80 19 21

bazıları küçük kutu oluyor. küçük kutularda battaniye olmuyor, daha az parça var. ama o battaniyelerden en az 2-3 tane lzım oluyormuş...

ben alıcam ama battanıyelerı aynı kalınlıkta dusunmuyorum ben. kalınlıkları da farklı ıstıyorum.

evet ben o badılerı uzun kol almayı dusunuyorum. gorumcem askılı olanlardan da al alttan onu gıydırırsın ıkı kat daha ıyı dıyo.

var evet. hatta 3 lu fılan satılıyolar boy boy oluyo:)

kisa kiollulardan bende alicam iclik gibi fanila gibi yani tutar...

bence kutu ıcınde olanlardan cok almayın. hepsının ıcınden bı battanıye cıkar:):) tek tek alıcam ben.

kutu içinde satılıyormuş. içinde ilk zamanlar giyeceği herşey var, penye. battaniyesinden şapkasına önlüğüne kadar. çok şekerler:))

ayy o günleri görmeyi nasip etsin rabbim inşallah..........çok heyecanlandım valla birden :dance:

bu arada ben kızım olacağını bildiğim halde çok sevdiğim için herşeyini mavi aldım..hatta kızımın adı da mavisu sidrekaydirigubbakcemile3

bence de doktorun en ıyısını yapmıs. hadı bakalım yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz.

kisa kiollulardan bende alicam iclik gibi fanila gibi yani tutar...

evet bence de. kısa kol askılı ve uzun kol hepsınden alıcam:)

ayy o günleri görmeyi nasip etsin rabbim inşallah..........çok heyecanlandım valla birden :dance:

ayyy ben de ya:) zaten haftaya ıstanbula gıdıyom ordan bısey almadan gelemem. orta renklerde alıcam. annem de kalın battanıyesını hastane cıkıslarını alıcam dedı:)

kışın bizim ev çok sıcak oluyor. kışın battaniye bile örtünemiyoruz geceleri,sadece ince bi pike. bütün kış kısa kollu, o yüzden kalın almamam lazım benim hiçbirşeyi...

bence de doktorun en ıyısını yapmıs. hadı bakalım yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz.
sabahtan sınavım var..oradan çıkıp nasipse gideceğim doktoruma..eve döndüğümde haberdar ederim inşallah hayırlı haberlerle dönerim size..

ben mavıyı kıza yakıstırıyorum zaten. bı tek pembe erkege pek olmuyo:)

aynen bitnm..

kışın bizim ev çok sıcak oluyor. kışın battaniye bile örtünemiyoruz geceleri,sadece ince bi pike. bütün kış kısa kollu, o yüzden kalın almamam lazım benim hiçbirşeyi...

bebekler usur gercı ama cok da kalın alma tabı. benımde ev sıcak oluyo ama alıcam. bı yere gıdersem yanımda tasıycam cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…