kızlar eşim geldi dışarı cıkıcaz,kendinize cok iyi bakın çok öptüm
bende kız olsun iztiombirce koycem çok taktım bu isme değişmicek galiba cinsiyet belli olunca iice kesinleşçek ama erkekte kararsızı kesin bi isim bulamadım
bende zeynep ve begüm isimlerini çok severim. ama eşim ne der bilemem tabi. sanki anlaşamayacağız bu konudadelikafadulden ama erkek hiç bilmiyorum sadece rüyamda ılgaz koymuşuz oğlumuzun adı gördüm hiç de aklımda olan bi isim değildi
ameliyat yerin için mi kuzum?çok çok gecmiş olsun tekrar..görüşürz canımgule gule canım gorusuruz
bende yarım saat sonra doktora gıdıcem
bazıları küçük kutu oluyor. küçük kutularda battaniye olmuyor, daha az parça var. ama o battaniyelerden en az 2-3 tane lzım oluyormuş...
evet ben o badılerı uzun kol almayı dusunuyorum. gorumcem askılı olanlardan da al alttan onu gıydırırsın ıkı kat daha ıyı dıyo.
var evet. hatta 3 lu fılan satılıyolar boy boy oluyo:)
ameliyat yerin için mi kuzum?çok çok gecmiş olsun tekrar..görüşürz canım
bence kutu ıcınde olanlardan cok almayın. hepsının ıcınden bı battanıye cıkar:):) tek tek alıcam ben.
kutu içinde satılıyormuş. içinde ilk zamanlar giyeceği herşey var, penye. battaniyesinden şapkasına önlüğüne kadar. çok şekerler:))
şimdi doktorumla görüştük..ikili taramaya gerek olmadığını söyledi..bu yüzden çalıştığım hastane de tetkik yaptırmayı beklemeyeceğim..nasipse yarın 13:30 da randevum..bebişimi göreceğim inşallah..çokkkk mutlu oldum canlarm..doktoruma da teşekkürler ediorm tabi beni ikili nin stresinden kurtardığı için..
bu arada ben kızım olacağını bildiğim halde çok sevdiğim için herşeyini mavi aldım..hatta kızımın adı da mavisu sidrekaydirigubbakcemile3
kisa kiollulardan bende alicam iclik gibi fanila gibi yani tutar...
ayy o günleri görmeyi nasip etsin rabbim inşallah..........çok heyecanlandım valla birden :dance:
sabahtan sınavım var..oradan çıkıp nasipse gideceğim doktoruma..eve döndüğümde haberdar ederim inşallah hayırlı haberlerle dönerim size..bence de doktorun en ıyısını yapmıs. hadı bakalım yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz.
ben mavıyı kıza yakıstırıyorum zaten. bı tek pembe erkege pek olmuyo:)
kışın bizim ev çok sıcak oluyor. kışın battaniye bile örtünemiyoruz geceleri,sadece ince bi pike. bütün kış kısa kollu, o yüzden kalın almamam lazım benim hiçbirşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?