- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
benimi satla gidiyor evet yakalar canim doktoar demisti 12 hafta sonrasinda geri yada ileri gittigi kesin olur diye.sükür sagliklari yerinde olsundaevet 8 gun ılerı gıtmıs. 7 gun daha var satı yakalamaya. ama yakalıycak dedı doktor:)
masallah ya liste oglan kayniyorrrrrrrrr:)
bizde kime gitiniz de o doktara gidek barim yaaaaaaaa.bizi bekletiyorrrr demiyor yaaaaaaa
evet canım işte ay sonunda gel dedi bana?dr yanlış mı hesapladı acaba,normalde 3 hafta sonra gitmem gerek?16. haftanda gıtmıycen mı?
hic sorma bende bu ay icin hazirladim kendimi simdi mayisi bekliycem.tam da bu ayda kislik bebek kiyafetlerinde ucuzluk oluyor.malum bizimkide kisa denk geliyor.iyi denk gelcekti.ama elim kolum bagli kaldi.bende 21 nisan gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum. 22 nisanda da 3lü test yapılacak. daha çok bebeğimi görmeye ve cinsiyetini öğrenmeye. cinsiyet öğrenmeden ciciş de alamıyorum nasıl özeniyorum bir bilseniz...
bende 21 nisan gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum. 22 nisanda da 3lü test yapılacak. daha çok bebeğimi görmeye ve cinsiyetini öğrenmeye. cinsiyet öğrenmeden ciciş de alamıyorum nasıl özeniyorum bir bilseniz...
evet canım işte ay sonunda gel dedi bana?dr yanlış mı hesapladı acaba,normalde 3 hafta sonra gitmem gerek?
bugünde erkek diyormus baslarda kizla erkek karisiyor 11 haflarda yapilan tahminda.Erkenden öğrenmek ne kadar doğru acaba ya ben 12+3 de doktorumu aramıştım geleyim cinsiyet için oda doğru olmaz derya sonra cinsiyet değişir hayal kırıklığı yaşarsın 14 haftadan önceki tahminlerde yanılma yüksek oluyor demişti..Ben duramayıp başka doktora gittim oda baktı kıza benzetti ama benim doktorun bugünkü tahminini çok merak ediyorum..
olmadı ararım bi sorarım dr uma?3 lu test 16. hafta da yapılıyo ya ondan sordum canım. bılmıyorum kı.
olmadı ararım bi sorarım dr uma?
bugünde erkek diyormus baslarda kizla erkek karisiyor 11 haflarda yapilan tahminda.
en dogrusu tabikide 16 haftayi beklemek.ama pozisyonuda yakaladin mi 12 haftada net belli oluyormus.erkek de yanilma payi pek olmuyormus ama kizda oluyormus
Ya burda bi topikte okudum kadına 35. haftaya kadar erkek demişler :) 35. hafta kız demişler kızı olmuş böyle istisnalarda oluyor ama kötü olur ya herşeyini ona göre alıyorsun :))
bizim iki tane tanıdıgımıza da aynı sey oldu,arada oluyo öyle seyler.hatta bi tanesine doguma kadar erkek dediler,kız dogdufisfisfisYa burda bi topikte okudum kadına 35. haftaya kadar erkek demişler :) 35. hafta kız demişler kızı olmuş böyle istisnalarda oluyor ama kötü olur ya herşeyini ona göre alıyorsun :))
ben ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyordum..........doktor erkek deyince biraz üzüldüm sonra düşündüm hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli olan bu.........kıyafetleride unisex alın kızlar ne olacak
bizim iki tane tanıdıgımıza da aynı sey oldu,arada oluyo öyle seyler.hatta bi tanesine doguma kadar erkek dediler,kız dogdufisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?