2010 Ekim Anneleri

bende 21 nisan gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum. 22 nisanda da 3lü test yapılacak. daha çok bebeğimi görmeye ve cinsiyetini öğrenmeye. cinsiyet öğrenmeden ciciş de alamıyorum nasıl özeniyorum bir bilseniz...

masallah ya liste oglan kayniyorrrrrrrrr:)
bizde kime gitiniz de o doktara gidek barim yaaaaaaaa.bizi bekletiyorrrr demiyor yaaaaaaa

Erkenden öğrenmek ne kadar doğru acaba ya ben 12+3 de doktorumu aramıştım geleyim cinsiyet için oda doğru olmaz derya sonra cinsiyet değişir hayal kırıklığı yaşarsın 14 haftadan önceki tahminlerde yanılma yüksek oluyor demişti..Ben duramayıp başka doktora gittim oda baktı kıza benzetti ama benim doktorun bugünkü tahminini çok merak ediyorum..

hic sorma bende bu ay icin hazirladim kendimi simdi mayisi bekliycem.tam da bu ayda kislik bebek kiyafetlerinde ucuzluk oluyor.malum bizimkide kisa denk geliyor.iyi denk gelcekti.ama elim kolum bagli kaldi.

bende gıttıgımde doktora sorucam cınsıyetı bskslım ne dıcek:)
gercı benım doktor garantı olsun dıye 16.17 haftalarda soyluyor hep

ıyı de 17. haftada oluyosun o zaman gec degıl mı 3 lu ıcın.

bugünde erkek diyormus baslarda kizla erkek karisiyor 11 haflarda yapilan tahminda.
en dogrusu tabikide 16 haftayi beklemek.ama pozisyonuda yakaladin mi 12 haftada net belli oluyormus.erkek de yanilma payi pek olmuyormus ama kizda oluyormus

benim bir arkadasin ik ioglu vardi kiz istiyordu.4 aya kadar erkek dendi cok üzüldü cünki son sansiydi.sonra baska doktora giti oda erkek dedi.kac doktoar gezdi.ama kiz oldu:))

Ya burda bi topikte okudum kadına 35. haftaya kadar erkek demişler :) 35. hafta kız demişler kızı olmuş böyle istisnalarda oluyor ama kötü olur ya herşeyini ona göre alıyorsun :))

bugünde erkek diyormus baslarda kizla erkek karisiyor 11 haflarda yapilan tahminda.
en dogrusu tabikide 16 haftayi beklemek.ama pozisyonuda yakaladin mi 12 haftada net belli oluyormus.erkek de yanilma payi pek olmuyormus ama kizda oluyormus

Valla erkek derse benimde şok olacağım kesin :roflol:

Ya burda bi topikte okudum kadına 35. haftaya kadar erkek demişler :) 35. hafta kız demişler kızı olmuş böyle istisnalarda oluyor ama kötü olur ya herşeyini ona göre alıyorsun :))

evet ya cok kotu. bende dun hıc ıstemedım tahmınde bulunmasını doktorun. cunku gec soylerse daha net olur herhalde ama baksana 35. hafta ne demek ya:):)

ben ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyordum..........doktor erkek deyince biraz üzüldüm sonra düşündüm hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli olan bu.........kıyafetleride unisex alın kızlar ne olacak

bizim iki tane tanıdıgımıza da aynı sey oldu,arada oluyo öyle seyler.hatta bi tanesine doguma kadar erkek dediler,kız dogdufisfisfis

ben unısex alıcam sımdılık. ılerde alırım cınsıyete gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…