2010 Ekim Anneleri

Beşiğini falan büyük şeyleri orta renk alıcam zaten 2. farklı olursa onada kullanıcağım çünkü..

çok güzel hastane çıkışları var, arkadaş en az 5-6 tane almalısın bazen günde 3 defa değiştiriyorsun kustukları içindiyor. hastane çıkışlarının unisex lerinden başlayabiliriz. beyaz, fıstık yeşili, sarı gibi...

Kıyafette hediye geliyor bir sürü ilk zaman çokda çabuk büyüyorlar 1-2 kez giymeden kalıyor iç badilerine falan ağılık vericem dış giyim çok almıycam..

aynen bende öyle yapıcam hem zaten herkes bana fazla birşey alma zaten çok hediye geliyor çoğunu giydiremiceksin diyorlar.........ama ben yinede alıcam onun zevki çok başka olacak

evet aynen bende boyle dusunuyorum.

ben odasınıda unısex hazırlıcam 2.bebek için:)

bende besıgı orta renkler alıcam. odasını hemen yapmıycam zaten.

benim teyzeme almanyada son dkya kadar kiz dediler erkek dogurdu:?)) babamda bize mujde verdi gounuz aydin oglu olmus diye. herkes babama gulmustu nediyosun sen kizin olucak ne erkegi sen yanlis anlamissindir diye.. ama sonra gercekmis meger:)) babamda bi an affallamisti

Kıyafette hediye geliyor bir sürü ilk zaman çokda çabuk büyüyorlar 1-2 kez giymeden kalıyor iç badilerine falan ağılık vericem dış giyim çok almıycam..

bende ıc gıyım alıcam. allatan cırt cırtlı badıler cok lazım oluyo.

o badilerin de bedenleri vardır değil mi. 0-3 aylık 3-6 aylık diye. gülmeyin hiçbişey bilmiyo diye. bilmiyorum cidden:)))

kis bebegi olucaklar unutmayinn kizlarr ....

evet ben o badılerı uzun kol almayı dusunuyorum. gorumcem askılı olanlardan da al alttan onu gıydırırsın ıkı kat daha ıyı dıyo.

o badilerin de bedenleri vardır değil mi. 0-3 aylık 3-6 aylık diye. gülmeyin hiçbişey bilmiyo diye. bilmiyorum cidden:)))

var evet. hatta 3 lu fılan satılıyolar boy boy oluyo:)

bence kutu ıcınde olanlardan cok almayın. hepsının ıcınden bı battanıye cıkar:):) tek tek alıcam ben.

bazıları küçük kutu oluyor. küçük kutularda battaniye olmuyor, daha az parça var. ama o battaniyelerden en az 2-3 tane lzım oluyormuş...

bende kız olsun iztiom birce koycem çok taktım bu isme değişmicek galiba cinsiyet belli olunca iice kesinleşçek ama erkekte kararsızı kesin bi isim bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…