2010 Ekim Anneleri

kızlar 4 buçuk haftalık gebeyimm
şuan hiçn
bişi hissetmiyorumm
nezaman başlıyoo bulantılar kaçıncı haftada
canim benimki 5 haftada basladi ve 10 haftalikken bitti sükür.bazen ara ara yoklasada dayanilmiycak gibi degil

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa feyza çok sağoll çok güzel olmuşş imzamnnnnnn
ALLAH razı olsun sendennnn
cümlemizden canim benim imzan kendi kendine degiscek sen birsey yapmiycan

ben arastırdım en ıyı bıberon ve emzıkler nuk ve aventın mıs cam kalıtesındeymıs uretımı
evet canim en iyi biberon aventin hem gazdayapmiyor ona göre uc kismi ayarlanmis.bende onun setini alcam insallah
bugun möaasallah deyım bulantı hapını ıcmedım kendımı denemk ıcın daha bı belırtı yok umarım olmazda
kiz daha gecmedi mi???
artik bulanmaz olsada eskisi gibi olmuyor birak icme artik ilac.

gunaydin herkese...

ben dun bebegimi gordummmm.. zipzip zipliyordu.. ama cinsiyetii soylemedii yaaaa
oyy masallah canim benim.aslinda 14 haftalisin niye söylemiyorlarsa.valla gitiginde bu sefer sormuycam doktoara sankim gördü demedi.aslinda iyi oldu ya erkek dedip kiz kiz deyip erkek cikmaktansa

mrb arkadaşlar.
merhaba hos geldinnn

feyza ben hıç çıkartamıyorum hep ıcımde sıcak sıcak bulanıo o yuzden ılaca devam edıodum bugun bıraktım bakalım ama hafıf var gıbı sankı

ya bana hep bu saatlerd bi sikinti geliyor kizlar.. afakanlar basiyor... gogusume agir bisey oturuyor kaliyor.. ben hala su icemiyorum... buzlu sularii kafama dikesim geliyor ama icemiyorummmm((((((((

göbekleriniz çıktı mı kızlar,benim dış göbeğim geniş heralde,kumaşların fermuarı kapanmıyo artık sıkıyo beni..alışveriş zamanım geldi,çok erken gibi geliyo bana ama ???

slm kızlar ben de 2010 Ekim annesi olucam Allah nasip ederse.
bugün 12+1 haftalığım.

göbekleriniz çıktı mı kızlar,benim dış göbeğim geniş heralde,kumaşların fermuarı kapanmıyo artık sıkıyo beni..alışveriş zamanım geldi,çok erken gibi geliyo bana ama ???

ben hep kestim taytlarimi pijamalarimi felan... 12 . haftada yukari cikiyor kese... o zaman rahat ediyosunn..

cnm ben 14. haftadayım. kotlarım artık sıkıştırdığı için giymiyorum kumaşlarım oluyor ama hala. sanıyorum 2 haftaya hamile pantolonu almam lazım benimde...

ben hep kestim taytlarimi pijamalarimi felan... 12 . haftada yukari cikiyor kese... o zaman rahat ediyosunn..

nerelerini kestin kız. taytların lastikleri rahatsız etmiyor beni daha, pijamalarımı da giyiyorum. rahatsız mı ediyorum bebişi acaba?

cuma günü çok sıktıda fermuarım açık gezdim artık,neyseki üzerimde uzun bi blüz vardı,rahat rahat dolaştım..yoksa ben 3,5 ayda bekliyodum göbüş olayını ??

mezime insallah olmaz canim.bende 3 aya varasiya dogru dürüst yemedim kilo kaybettim.hala daha düzelmedi gerci de yemem hic yok.
annemde kizyor rejim yaptin yaptin mide büzüldü tabi yiyemezsin diye:)

benimde karnim genisledi.olmuyor etekler bol gelen potolan bile dügmesi zor oluyor.ben aladim bir kac hamis kiyafeti bile.pijamalari zaten bol severim bol alirdim.rahat edeyim diye onlar iyi simdilik.
ic camasiri alcam hamisler icin.olmuyor onlar.sütyen kullanmiyorum evin icinde uc kisimlarim hala cok aciyor.

benim artık dokununca ağrıyor uçları,geçti gibi bişey yani..

eğer eşim vakitli gelirse doktora gitcez bugün,3 haftadır görmüyorum bebeğimi,sağlıklı mı değil mi merak ediyorum..

bende hamilelikten önce almıştım. sona kayımpeder eş aldı böyle yanlız yanlız olmuo die
kuşlarda bizimi bekliyordu ne. millete söylemeye başlayınca göndereyim evden diyordumki yumurtladılar. napçam bilmiom bende. gönder diolar hamilelikte iyi değil diyorlar. annemde bakıp durma kuşlara çocuk kuşa benzicek dio. ay bu hurafeler öldürcek beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…