eğer eşim vakitli gelirse doktora gitcez bugün,3 haftadır görmüyorum bebeğimi,sağlıklı mı değil mi merak ediyorum..
taytlarin on taraflarini kestimm :)) acik secik dolaniyorum :))) hamile kiyafetleri almaya carsiya cikmaya basladigimda baslicam insss... su sikintilarim bi gecsee bi oohh desemmmm...
ne sıkıntısı,bulantı mı yoksa..
bulanti, istahsizlik, aglama krizleri, fenalik hissi, bas agrisi, g.t agrisi) ne ararsan varr :)) dun doktora dedim boyle boyle... tam bir hamilesin dedi bana.... offffffff 4. ayin basinda bitiyomusss allahim hayirlisiyla bitsin bir an oncede hamileligin tadina varsammm...
çok sık ultrasona girmenin zararlı olduğunu söyledi bi arkadaşım. ama radyasyon yok ki, sadece ses dalgaları...
:)) ayyy 14.haftada da bitmiyo yani problemler..benim de düşük tehtidim var,sokakta gezmeyi çooook özledim..
dikkat et canim benim... insan bu zamanda hayatin degerini anliyor vallaa...
bende hamilelikten önce almıştım. sona kayımpeder eş aldı böyle yanlız yanlız olmuo die
kuşlarda bizimi bekliyordu ne. millete söylemeye başlayınca göndereyim evden diyordumki yumurtladılar. napçam bilmiom bende. gönder diolar hamilelikte iyi değil diyorlar. annemde bakıp durma kuşlara çocuk kuşa benzicek dio. ay bu hurafeler öldürcek beni.
benimde belim felaket kızlar kaç gündür sizde de varmı bel ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?