slm hanımlar bu aralar nete çok sık giremiyorum.kanama tam kesildi derken yine başladı ve kesildi çok şükür.progestoron almakta ne zor muş.neyse.dua edin.bebiş iyi şuan çok şükür ama dün gece yine bitirdi beni.bu kadar kan nereden geliyor anlamadım.kimse anlayamadı.
hepinizi opuyorumnanaktan.uzanmam lazım.
bana da öyle diyorlar bakıp durma kuşa benzeyecek bebek diye kaydirigubbakcemile3
yavruları büyüsün birilerine ver.ay insan kıyamıyor da ya. bende kayınpedere vericem sanırım en son çare iyi değilmiş bebek için napıcaz bilmiyorum :)))
kızlar ara ara kasıklarıma benimde agrılar giriyor saniyelik sanki birşey batıyormuş gibi. Doktoruma sordum normal olur demişti. Endişelenmeyin :)
ay iyi o zaman,benim de keyfim kaçmıştı,noluyo böyle diye..3 haftadır görmedim korku basıyo artık..
:)) bi çıksınlar yumurtadan talipleri çok. hatta kafesi aldığımız yer bile demişti. biz alırıs die satsakmı nebana da öyle diyorlar bakıp durma kuşa benzeyecek bebek diye kaydirigubbakcemile3
yavruları büyüsün birilerine ver.ay insan kıyamıyor da ya. bende kayınpedere vericem sanırım en son çare iyi değilmiş bebek için napıcaz bilmiyorum :)))
bende sürekli balıklarıma bakıyorum,e bakmıyım bariiiiiii..bilmiyorumkismile
hihoyyyt günaydın ekim anneleri hihoyyyt
Dün kontrolüm vardııı 20 gün önce küçücük nokta kadar olan bebegım sımdı fasulye kadar 2 cm ayy çokkk tatlıydıııı canım benim ooo ..Hareket edişlerini ilk defa gördümm çok güzel bir duyguu belini yukarı attırıyodu göbek atar gibi :)))))))) dr epey uğraştı hareket etmesi için usg ucuyla oynatmak ıcın :)) sonra ayaklarını salladııı çokk guzeldııııı canım benimm ..Allahımm sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin yavrularımızıı..rahime güzel tutunmuş hafif kenarda zayıf yeri varmış prosgestan son kutuyu iç dedi artık sonra bırakabılırmıişim şükür..ilacı bırakınca lekelenmen olabılır dedıyıne baslarsın o zaman dedııı..şükür 1 aydır leke bısı yok aman gelmesın ... vitamin elevit .bulantı içinde hap verdi bakalım fayda edicekmii...Yolculugaaa çıkmamamdaaa izin verdii yuppiiii :)))))
Kızlar bu elevit hamileliğimiz boyuncamı içilmesi gerekiyorr..Bana simdilik bulantılarım oldugu için bu dönemde ıster ıc ıster ıcme zorlama dedı kendını :)) 2 li test yapmıycam dedi sana :)) bende neden dedım ıstersen yaparız gerek yok dedı.. zaten amiyosentez yapmam sana dedı hem geçmişte leke hemde infertilite oldugum ıcın zor bulunan bebiş :)) direk 3 lü test yapıcakmıss
iyi gidio bbenim
çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...
çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...
canım çok geçmiş olsun ne denir ki.hayırlısı demekten başka elden ne gelir.
aa inanmıyorum. cnm ne kdr üzüldüm anlatamam :'( yanlış okumuyorum değilmi
hayırlısı böyleymiş cnm allah sabır versin
pınarım canım benım yaa cok büyük geçmiş olsun..moralını bozma tatlım herşeyde vardır bı hayır....canım hıç belırtısı olmadımıkı sende anlamadın..sebebı neymıs:uhm:
canım çok üzüldümAllahım size sabır versin :Saruboceq: . İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım gerçekten çok üzüldüm
merhaba bu arada arkadaşlar.
bugün doktor kontrolüm ve 2li testim vardı. ense ölçümü normal çıktı, burun kemiği göründü. bunun dışında doktor kanımı aldı ve sonucun 7 gün sonra belli olacağını ama herşeyin şu anda normal seyrettiğini söyledi
vee %80 ihtimalle kızım olacakmış :asigim:
slm hanımlar bu aralar nete çok sık giremiyorum.kanama tam kesildi derken yine başladı ve kesildi çok şükür.progestoron almakta ne zor muş.neyse.dua edin.bebiş iyi şuan çok şükür ama dün gece yine bitirdi beni.bu kadar kan nereden geliyor anlamadım.kimse anlayamadı.
hepinizi opuyorumnanaktan.uzanmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?