çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...
çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...
aynen ya dah bir ay var görmeye sali gitmistim.kordonu koluna dolamis dedi doktor o ana aklima gelmedi.ablamin 5 aylik bebegi kordonu parmagina doladigi icin ac kalip ölmüstü,şimdi dr gidip bebeğimi görmek istiyorum mafoldumben
rabbim korusun.elimden ultrason resimleri düsmüyor her odama girisinde alip iyice bakip öpüyorum.kipir kipir oynayisi aklima geliyor.karnimda elimi gezdiriyorum oksuyorum hemen ben burdayim anne diye tiklatiyor.insan korkuyor ya.su günler bir saglicakla gecseydiinşallah feyza kalbi attıktan sonra nasıl dayanılırrrrr kaybına Allahım sen koru meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?