2010 Ekim Anneleri

Canım Allah sabır versin söyleyecek çok fazla bişey bulamıyor insan tez zamanda inşallah sağlıklı bir bebek daha verir Rabbim..

pinaripekci cok uzuldum allah sabir versin insallah en kisa zamanda yine hamile kalirsin.kac haftalikti ??hic belirtin olmadimi?

esim bana kiziyor boyle hbarler duyunca cok etkileniyorum zaten zor gunler atlattik cok uzuldum ve korkuyorum kesske evde ultrason makinemiz olsaydi.

geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin

şimdi dr gidip bebeğimi görmek istiyorum mafoldumben
aynen ya dah bir ay var görmeye sali gitmistim.kordonu koluna dolamis dedi doktor o ana aklima gelmedi.ablamin 5 aylik bebegi kordonu parmagina doladigi icin ac kalip ölmüstü,
bende gidip görmek istiyorum canim sikildi ya:gitme:
rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah.bu topik hep güzel haberler getirsin insallah.
bundan sonra.rabbim bebeklerini kaybedenlere sabir versin.azicik can bile olsalar.onlarin
hareketleini gördüm kiprasmalarini hissettik.rabbim kucakgiza almayida nasip etsin sag salim insallahhhhh:Saruboceq:

keşke eşime şu melek sesleri cihazını alalım diyorum abartma diyooorrr

pınar çok geçmiş olsun..inan çok üzüldüm..Allah diğer yavrunu sana bağışlasın..acısını göstermesin..üzgünüm ya((

inşallah feyza kalbi attıktan sonra nasıl dayanılırrrrr kaybına Allahım sen koru meleklerimizi

kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin. esim cok kiziyor cok evham yapiorum bidaha girmiceksin o siteye diyor.neyse simdi sinirlendi benim uzuldugumu endiselendigimi gorunce.
pinarcim allah sana sabir versin insallah.

kızlar selamlar bu arada..ben de doktora gittim sabah bebeğime bakmadık..alttan kontrol etti..plesentama baktı..hala çıkmamış yukarı..canım sıkıldı biraz ama allah beterinden korusun...

ya aslinda ne iyi olur ultrasol alabilsek.ufak ucuz yolu birsey varmik iyaaaaa
söyle arada herketlerine kapl atisina bakar kapatiriz.ne iyi olur

melek sesleri diye bir cihaz var biliyor musun
nasıl sıkıntı olur mu ki rita

inşallah feyza kalbi attıktan sonra nasıl dayanılırrrrr kaybına Allahım sen koru meleklerimizi
rabbim korusun.elimden ultrason resimleri düsmüyor her odama girisinde alip iyice bakip öpüyorum.kipir kipir oynayisi aklima geliyor.karnimda elimi gezdiriyorum oksuyorum hemen ben burdayim anne diye tiklatiyor.insan korkuyor ya.su günler bir saglicakla gecseydi

ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaparmış birsürü şey saydı doktor ....aman neyse ya o zamana kadar çıkar belki...sen nasılsın tatlım?yok di mi bir sıkıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…