yapmayın kızlar ya ece kuşlarına bakamayacak günah valla bakın onların da yavruları olacak bizim gibi gün sayıyorlar kuş beslemeyen bilmez deli oluyor dişi de erkek de yavruları için
aynen öyle kızlar yumurtalar olunca anne yumurtaların başında sürekli, baba da durmadan yemek yiyor sonra gidip anneyi besliyor inanılmaz gerçekten ağlarsınız izleyince ben ağlamıştım yani
bide öyle heryerde tuvalete girmek sakıncalı bizim için şimdi.
eşim bakıo cnm ama oda benim kdr iyi bakamıo unutuo yemlerini fln ben bakıorum arada mecbur. harikalar ya biliomusunuz dişi yuvaya kakasını yapmıo. biriktirip bi seferde yapıo. ve erkek sürekli dişiyi beslio arada erkek oturuo fln dişi yorulunca. çok hoşlar ya. nasıl kıyarım onlara. hemde yavru beklerlerken. başkasına veremem kimse benim kdr iyi bakmaz gibi geliyor. insanların içinde hayvan sevgisi yok.
bence böyle şeyleri doktorlara sorarken bidaha düşün. onlar da psikolojini bozabilirdelikafadulden
aynen öyle kızlar yumurtalar olunca anne yumurtaların başında sürekli, baba da durmadan yemek yiyor sonra gidip anneyi besliyor inanılmaz gerçekten ağlarsınız izleyince ben ağlamıştım yani
bide öyle heryerde tuvalete girmek sakıncalı bizim için şimdi.
kesin bende ağlardım. zaten bu günlerde herbişeye ağlar oldum zırıl zırıl...
sakın bırakma zaten bundan sonra çok sık göreceksin seninkiler ilk kez yumurtladı sanırım
de mi ya herşeye ağlıyorum bende insanlar dalga geçmesin diye saklıyorum ama çok sulugöz oldum haber izleyemiyorum zaten, film desen öyle
onlar ne derki çokmu dalga geçerler
aynen cnm ya muhteşemler. şimdi yumurtaları 4 tane oldu nasıl bakçak bilmiom :) bakar dime kızlar.
evet bencede mumkun olduğu kdr evden çıkmıcaz yada yanımızda anti bakteriyel sıvı sabun ıslak mendil fln bulundurcaz
ece eğer anne çok gençse yavrular pigment eksikliğinden beyaz tüylü kırmızı gözlü oluyor bakarsın seninkiler de öyle olur ne güzel olur
yok cnm bizim anne 1 yaşını geçkin ama erkek gençbuldu yakışıklıyı toy toy hehehhe
şimdi bebeklerimiz benzesin diye angelina jolie yada brad pitt e mi bakalım yani . ya anaya ya babaya benzer...
heheeşim film izlio korku filmi yaratıklı şeyler fln bende diom bugun aşkı memnu var açta bihtere yada behlüle fln benzesin bari diom gülüo hehehe
ben kuşlardan bahsettim gönülçelen anneleri b.pitt ya da a.jolie hangine bakarsa baksın farketmez kuşa benziycek yine de ece denesin olmazsa belki benzer de mi
hehehe :) ya ben napim kocam sürekli yaratıklı filmler izlio. evde kuşlar merdivenlerde kedileralem kızsın ece gece gece bastım kahkahayı
kızlar ya vestel led tv reklamını izlediniz mi babasının göğsünde yatan bebek ve baba ne güzel olmuş doğsun bende böyle bir resim çekicem
anlamadım kız ne demek istedin :) neyi deniyim bol bol kuşlaramı bakim
ay koptum ya kafese brad ve angelina nın resimlerini koy denemek için bakalım yavrular benzicek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?