2010 Ekim Anneleri

balum sorun şu ki antidepresan ilaçların bebeği ne kadar etkilediği konusunda tereddütler var.kimi olur kimi olmaz diyor.
antidepresan kullanıp benim durumumda olamlar varsa ne yaptılar nasıl bir yol izlediler bilmiyorum.

tşk ederim arkadaşlar
artık güçlü olmaya çalışıyorum
verende yüce ALLAH alanda
kürtaj olduğum için 6 ay yasaklıyım
ondan sonra yüce rabbim bekletmeden gönderir inş.meleğimi

İnş. canım Allah gönlüne göre versin isteyen herkese versin. gerçekten bende tedavi aşamasında öyle insanlar gördümki artık şükrediyorum insanlar 50 yaşına gelmişler ama hala bir umut uğraşıyorlar

evet canım. bana da doktorum dusecek fılan dedıgınde eve gelıp coook agladım. ama ertesı gun kendı kendıme dıyorum kı 9 ay tasıyıp kaybedenler var. buyutup kaybedenler var. kendıme geldım.

çok doğru söylüyorsunuz
isyan etmeye hakkımız yok zaten

balum sorun şu ki antidepresan ilaçların bebeği ne kadar etkilediği konusunda tereddütler var.kimi olur kimi olmaz diyor.
antidepresan kullanıp benim durumumda olamlar varsa ne yaptılar nasıl bir yol izlediler bilmiyorum.

bılgım yok kı canım ya keske olsa. 1-2 hafta bekleyelım demıs doktorun bılırım beklemenın zorlugunu ama ıcını ferah tut.

anladım canım. zorluk yasamıssın baya. saglıklı olmıycakmıs demekkı kı dusmus. Allahım bır daha yasatmasın sana ve hıc kımseye inş.

hem karından hemde vajinal ultrasonla bakıldı ama keseyi göremediler
kan değerlerimde düşük çıkıyordu hep
bunda da varmış bir hayr
belki problemli bir bebek olacaktı
sonradan üzülüeceğime şimdi üzülmem daha iyi

Rabbim neylerse güzel eyler...

evet canım evet. dua edicem sana bak hamilelrin duası kabul olurmuş :)

hoşçakalın kızlar geldiğim gibi gidiyorum inş bebişleriniz sizlere sımsıkı tutunur annelik denilen o güzel duyguyu inş. hepiniz yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…