günaydınnnnn arkdaşlar..........
tşk ederim arkadaşlar
artık güçlü olmaya çalışıyorum
verende yüce ALLAH alanda
kürtaj olduğum için 6 ay yasaklıyım
ondan sonra yüce rabbim bekletmeden gönderir inş.meleğimi
evet canım. bana da doktorum dusecek fılan dedıgınde eve gelıp coook agladım. ama ertesı gun kendı kendıme dıyorum kı 9 ay tasıyıp kaybedenler var. buyutup kaybedenler var. kendıme geldım.
balum sorun şu ki antidepresan ilaçların bebeği ne kadar etkilediği konusunda tereddütler var.kimi olur kimi olmaz diyor.
antidepresan kullanıp benim durumumda olamlar varsa ne yaptılar nasıl bir yol izlediler bilmiyorum.
kurtaj mı oldun sen. ay canım cok gecmıs olsun. o zaman 7 ay sonra beklıyoruz hayırlıs haberlerını.
çok doğru söylüyorsunuz
isyan etmeye hakkımız yok zaten
balum sorun şu ki antidepresan ilaçların bebeği ne kadar etkilediği konusunda tereddütler var.kimi olur kimi olmaz diyor.
antidepresan kullanıp benim durumumda olamlar varsa ne yaptılar nasıl bir yol izlediler bilmiyorum.[/QUOT
bir kaç doktorla mı görüştün yoksa tek bir doktormu san abunu söyledi.
tşk ederim
düşükten sonra rahmi temizlemek için kürtaj yaptılar
geçen hafta perşembeydi
gunaydın da sen nerdesın yahu:)
anladım canım. zorluk yasamıssın baya. saglıklı olmıycakmıs demekkı kı dusmus. Allahım bır daha yasatmasın sana ve hıc kımseye inş.
buraladayım cnm biraz sıkın ayzıları okuyup çıkıyorum cnm sen nasılsın bebeşin nasıl...
buraladayım cnm biraz sıkın ayzıları okuyup çıkıyorum cnm sen nasılsın bebeşin nasıl...
hayırdır arkadaşım bebeklemi ilgili.
anladım canım. zorluk yasamıssın baya. saglıklı olmıycakmıs demekkı kı dusmus. Allahım bır daha yasatmasın sana ve hıc kımseye inş.
hem karından hemde vajinal ultrasonla bakıldı ama keseyi göremediler
kan değerlerimde düşük çıkıyordu hep
bunda da varmış bir hayr
belki problemli bir bebek olacaktı
sonradan üzülüeceğime şimdi üzülmem daha iyi
Rabbim neylerse güzel eyler...
günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?