2010 Ekim Anneleri

tşk ederim balum
girmek istemiyorum bu topiğe ama
elim ister istemez gidiyor okuyorum yazılarınızı
rabbim sizlere sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inş.
sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza
benim meleğim uçup gitti terk etti annesini ((

evet dogru. benım klavye mouse kablosuz uzaktan yazıyom. cep telefonuyla konusurken de mutlaka kulaklıkla.

yani elimizden geldiği kadar korumak lazım. artık ne kadar koruyabilirsek soluduğumuz hava bile kalitesiz. gerçi bazı arkadaşlar şanslılar yaşadıkları yer itibaryle ama biz malaesef ankara işte...

merhaba kızlar inş hepiniz bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız benim 1,5 yaşında kızım var galiba 2. gelecek emin değilim ama bugün öğleden sonra netleşecek adetim 12 gün gecikti 4 gün önce evde kendim test yaptım negatif çıktı bu gün kan testi yaptıracağım eğer hamişsem 15 ekim olacak bebeğimin doğumu

ben bazen goruyorum senın okudugunu. cesaret edı dıyemedım. üzülme nolur. benımkı ıcınde dusecek dedıler. cok zor gunlerdı ama tyıne de senı anlayamam tabı kı. uzulme inş tekrar hamıle kalırsın. hemen bıze de haber verırsın olur mu?

(( canım benim ağlattın beni yaa ( gel nolur arada sanada moral olur Rabbimden ümit kesilmez bir bildiği vardır hayırlısı böyleymiş bak melek olmuş öbür dünyada şefaatçiniz olur inş. moralini yüksek tut bir kez veren Allah yine verir...

yani elimizden geldiği kadar korumak lazım. artık ne kadar koruyabilirsek soluduğumuz hava bile kalitesiz. gerçi bazı arkadaşlar şanslılar yaşadıkları yer itibaryle ama biz malaesef ankara işte...

ben o bakımdan sanslıyım. rize turkıyenın en yesıl sehrı. istanbulu ozluyom ama napalım

baluma karatasoz 'e teşekkürler.inşallah diyorum.dr.umun dediğine göre bekleyeceğiz biraz daha.
talihsizlik sonucu depresyona girip panik ataka bulaştım.ilaçlar ilaçlar.ardından bu süpriz geldi.ama şimdi yine endişe.çünkü farkında olduğum an ilaçları kestim.dr.um risk alamam diyor.1-2 hafta da ilaçlar ne kadar etkiler.her kafadan bir ses çıkıyor.
bu bebeği de kaybetmek istemiyorum.şaşkınım artık.

benı de aglattı yazıları okuyamadım. Allahım her isteyene nasıp etsın inş.

canım eger onun yasayacagı varsa hıcbırsey olmaz. bana da hep boyle dedıler. bak tutundu bana meleğim. sıkıntı yapma sakın en onemlısı moral unutma.

ben o bakımdan sanslıyım. rize turkıyenın en yesıl sehrı. istanbulu ozluyom ama napalım

ya moraliim çok mozuldu ya çok üzüldüm ((( Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın onları göremeden kaybetmeye dayanamıyoruz. görüpte kaybedenler yıllar sonra kaybedenler napıyo Allah yardımcıları olsun. bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldeniz.

Merhaba anneler :)) yazdiklarinizi okudum da benimde lekelenmem oldu ve doktor hic panik yapma dedi adet kanamasi gibi bole baya bir kanama olmadigi surece gayet normal ancak asiri bir kanama olursa beni ararsin dedi.Hatta doktor bana 8-9 unca haftada bir kanamam daha olabilicegibni plasentayla ilgili biseyden dolayi da (tam olarak ne dedigini heyecandan hatirlamiyorum :)) ) bu tarz seyler oldugunu korkmamami simdiden soyledi, haberiniz olsun :))

Merhaba arkadaşlar.
Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim.
İnternetteki heseplamama göre 22 ekimmiş doğum tarihi.

hosgeldın canım aramıza. aynı gun mu dogacak bebıslerımız:):) benım ınt hesabına gore 5 ekımdı ama 22 ekım de gelcekmıs. doktorun sana soyler net ne kadarlık oldugunu canım. hayırlısı olsun.

tşk ederim arkadaşlar
artık güçlü olmaya çalışıyorum
verende yüce ALLAH alanda
kürtaj olduğum için 6 ay yasaklıyım
ondan sonra yüce rabbim bekletmeden gönderir inş.meleğimi

evet canım. bana da doktorum dusecek fılan dedıgınde eve gelıp coook agladım. ama ertesı gun kendı kendıme dıyorum kı 9 ay tasıyıp kaybedenler var. buyutup kaybedenler var. kendıme geldım.

gönlünü ferah tut nolur en önemlisi o Allahın dediği olur. benim tanıdığım bir ablaya bebeğini alıcaz demişler yaşamaz yaşarsada sakat doğar hayır demiş Allah ne derse o olur asla hep dua etmiş şimdi ilkokula gidiyor sapasağlam. bir kaç doktorun brden fikrini almak en iyisi birde prof. falana görünmek lazım.

moral bozmak yok sizlere
ne olursa olsun üzülmeyin
düşünmeiz gereken bir can taşıyorsunuz içinde
herşeyden önemli olan o artık

tşk ederim arkadaşlar
artık güçlü olmaya çalışıyorum
verende yüce ALLAH alanda
kürtaj olduğum için 6 ay yasaklıyım
ondan sonra yüce rabbim bekletmeden gönderir inş.meleğimi

kurtaj mı oldun sen. ay canım cok gecmıs olsun. o zaman 7 ay sonra beklıyoruz hayırlıs haberlerını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…