2010 Ekim Anneleri

hosgeldınız hosgeldınız gunaydınlar:):) ay cok keyıflıyım bugun nıye acaba ya:):) sen nasılsın?

aman Allah bozmasın :))))) ya ben sizin hızınıza yetişemiyorum. pek bir yeteneksizimdir internetten sohbet konusunda :))))

Drla sureklı ırtıbattayız hayırlısı artık benım ılk tup denememdı rabbım melegımı bana gonderdı ama benı terketmesını ıstemıyorum bunun ıcın guclu olmaya calısıyorum ıste

aman Allah bozmasın :))))) ya ben sizin hızınıza yetişemiyorum. pek bir yeteneksizimdir internetten sohbet konusunda :))))

benım de tek takıldıgım yer burası. facebooka esımın ısrarıyla uye oldum ama ıyı oldu arkadaslarımı buldum. ama gırmem pek. msn cevrımdısı acıyom. kadınlar kulubu yasasınnnn:):):)

Drla sureklı ırtıbattayız hayırlısı artık benım ılk tup denememdı rabbım melegımı bana gonderdı ama benı terketmesını ıstemıyorum bunun ıcın guclu olmaya calısıyorum ıste

canım benim terketmezler inş. merak etme benimde ilk tüp denememdi başrılı oldu çok şükür ne insanlar gördüm o süreçte mutlaka sende grdün şükretmek lazım verdiği herşeye insanın içi acıyor (

:)))))))))) adaşmı olucaklar kıııııııız benim eşimin adı emre o yüzden cemre vericem ben

ben nıye bılıyomusun? begendıgım ısım oluyo benım ama eşim begenmıyo. bı cemreyı begendı. ben de zaten cok begenıyorum. o yuzden. esım kız ıstıyo e tabı ben de:):) once saglık tabı. esım ısım begenmez de pek. erkek ısmı de begendıremıyom. bı tek mert ısmını begendı bakalım hayırlısı. ama kız olursa sanırım adaş olacaklar:)

benım de tek takıldıgım yer burası. facebooka esımın ısrarıyla uye oldum ama ıyı oldu arkadaslarımı buldum. ama gırmem pek. msn cevrımdısı acıyom. kadınlar kulubu yasasınnnn:):):)

evet ya süper bi yer valla bu kadınlar kulübü :)))))))))) ay bide doğsunlarda fotolarını paylaşalım sıpalarımızın :)))))))))

senınde mı tup bebek:):) ay ne guzel. ya benım gorumcem de tup bebekle bebek sahıbı oldu. 1.5 yasında. onun hep oldu kanaması. terketmez senı mrk etme. 20. gun gectı mı?

nisan 2010 arasına katıldım ama talihsizlik oldu.şimdi sizlerleyim.umarım kalıcı olabilirim.

canım hosgeldın. gecmıs olsun yasadıgın talıhsızlık ıcın. ama bak bız tuttugumuzu bıralmıyoz. gıdemezsın bı yereeee:):):) dua ederız bız sana. sen de et bebegın ıcın. anne duası cok etkılıdır. hayırlısı canım. inş saglıkla kucagına alırsın bebişini.

şeker-leblebi gelmıs. canım yazımı gorursun ınş. gecmıs olsun ya. nevyas soyledı bıze cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…