:)))) bende kız istiyorum yaaaaaa. önce hayırlısı ama kızzzz :/ adı bile hazır cemre vericem :))))
hosgeldınız hosgeldınız gunaydınlar:):) ay cok keyıflıyım bugun nıye acaba ya:):) sen nasılsın?
kız hamile olduğumu öğrendiğimin 2.günü acaip sinirliydim ablamın kayınvalidesi sivaslılar demiştiki aboo bu çok adapsiz olmuş kesin kız olacak =) ne alakası varsa anlamadım
yaaa ben de cemre vercem....
aman Allah bozmasın :))))) ya ben sizin hızınıza yetişemiyorum. pek bir yeteneksizimdir internetten sohbet konusunda :))))
Drla sureklı ırtıbattayız hayırlısı artık benım ılk tup denememdı rabbım melegımı bana gonderdı ama benı terketmesını ıstemıyorum bunun ıcın guclu olmaya calısıyorum ıste
:)))))))))) adaşmı olucaklar kıııııııız benim eşimin adı emre o yüzden cemre vericem ben
benım de tek takıldıgım yer burası. facebooka esımın ısrarıyla uye oldum ama ıyı oldu arkadaslarımı buldum. ama gırmem pek. msn cevrımdısı acıyom. kadınlar kulubu yasasınnnn:):):)
nisan 2010 arasına katıldım ama talihsizlik oldu.şimdi sizlerleyim.umarım kalıcı olabilirim.
Drla sureklı ırtıbattayız hayırlısı artık benım ılk tup denememdı rabbım melegımı bana gonderdı ama benı terketmesını ıstemıyorum bunun ıcın guclu olmaya calısıyorum ıste
ya yavaş biraz yetişemiom size
oy hakkaten ya noluyo
nisan 2010 arasına katıldım ama talihsizlik oldu.şimdi sizlerleyim.umarım kalıcı olabilirim.
ben az uzancam kızlar pc lrdende uzak duralım cep telefonumuda dier odada tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?