2010 Ekim Anneleri

yok kız ne dişilisi nerde o günler :) kocam hadi yatıoz dio dayak yicem şimdi. ne buluonuz bu kdr yazcak dio anlattım koptu oda hehehehhe

ya bu arada eylül annelerine baktım bir ay sonra da hala bebeğime bişey olmuş mudur cinsiyeti ne acaba konuşmaları yapcaz

canlar ben yatıyorum öptüm hepicinizin yanaklarından. yrn 9 bucukta randevum dua edin bana zaten sorcem doktora hehehe bakam e dicek :)

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum
ecrinece inşallah güzel haberlerle dönersin o hayvan muhabbetini sorma kız dr. güler valla

cok sevındım canım sana. gozunaydın:)

canlar ben yatıyorum öptüm hepicinizin yanaklarından. yrn 9 bucukta randevum dua edin bana zaten sorcem doktora hehehe bakam e dicek :)

hayırlı haberlerını beklıyoruz:)

ay canım benım ya. sımdı ogrendım senı. cok uzuldum gecmıs olsun canım benım. rabbım ne derse o tabı. soyleyecek bısey bulamıyorum.

canım allahtan işte hayırlısı olsun yine olur inşallah.........sen ne yaptın haftasonu

haftasonu gezdım. gezmek derken ev ev gezdım. herkes benım ıcın hazırlıklar hazırlıklar bı gorsen:):) şiştim geldım:):) cumartesı ıstanbula gıdıyorum ya baktım kı cıdden uzuluyo cevremdekıler. cok durmayacagım halbukı. sen nasılsın napıyorsun bebiş nasıl?

valla canım bebiş de bende gayet iyiyiz çok şükür..........haftasonu bende dışarıda gezdim bol bol ama çok yoruldum.........eşim çok sever benim gezmeyi ama ben tam tersiyim........ohh ohh ne güzel canım hamile olduğun için canın çeker diye herşeyi düşünürler tabi

günaydın kızlar.fragola da öğrenmiş bebeğinin cinsiyetini.hayırlı olsun.kızlarımız 2 olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…