bende cumartesi kan verdim yine ikili test için.........farklı yerlerde nasıl olacak sonuç acaba.........perşembe belli olacak benimki de canım hayırlısı yaaa.......korkuyla yaşamak çok zor
ben hıc ıstemıyordum yaptırmak ama napım doktor yaptırcan dedı uyuz. ben bugun bı arıycam laboratuarı bakalım ne dıcekler.
niye korkuyosun canım?
Günaydın kızlar,
ben c. tesi dr. daydım.
maalesef cinsiyet tahmininde bile bulunamadı... ileri ki haftalada diyor((
kızlar hani burada muhabeti geçmişti. kulaklıklı voltmene benzeyen bişey. bebişlerin kalp atışı için neydi o cihazın adı?
inşallah iyi sonuçlanacak canım stres yapma boşuna
canım ben genetik olarak taşıyıcıyım o yüzden korkuyorum.......allaha sığınıyorum[/QUOTE
bir şey olmaz allahın izniyle canım
evet balum sağol canım. bugün sipariş vereyim diyorum. cumartesi gittiğim dr gıcık etti beni.. her hafta gelmek istiyorum dedim.. neden dedi.. piskopatım dedim.)))
ben dr alimin altında olmasına rağmen bakmıyordum dedi.. bende deim ki siz bayağı bir relexsınız sanırım ama dediğim gibi ben piskopatım dedim...
bu dr uğraşamayacağım alayımda evde ben kendim dinliyeyimmm
evet balum sağol canım. bugün sipariş vereyim diyorum. cumartesi gittiğim dr gıcık etti beni.. her hafta gelmek istiyorum dedim.. neden dedi.. piskopatım dedim.)))
ben dr alimin altında olmasına rağmen bakmıyordum dedi.. bende deim ki siz bayağı bir relexsınız sanırım ama dediğim gibi ben piskopatım dedim...
bu dr uğraşamayacağım alayımda evde ben kendim dinliyeyimmm
:)))) ya benim ki ne geçmişimi anlattım. bir düşüğüm oldu bunda da kanama geçirdim. o yüzden biraz pinpiriklendim dedim. aaa bende iki düşük yaptım ama hiç merak etmedim deyince gıcığa bağladım. e nae yapayım ben senin özgeçmiş hikayeni. bir dr olarak bana kalkıp düşüklerini anlatman bile yersiz. dr saçmalayınca bende kendimde saçmalama hakkı gördüm..
kızlar sizin cetvelde 2 gün birden mi ilerledi bugün
günaydın kızlar
ben çok kötüyüm ya çok kötü bi sabaha uyandım 8den beri banyoya koşturmaktan yorgun düştüm
gerçek öğürmeyi yaşıyorum sabah beri çok kötüymüş tir tir titriyorum kendiliğinden ağlamak geliyo bütün vucudumun buz kestiğini hissediyorum nefessiz kalıyorum sora birden çok hızlı nefes almaya başlıyorum
ama hiç bişe çıkmıyo sarı sarı su sadece
midem bomboş ama yemek yemeye korkuyorum daha kötü olurum die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?