2010 Ekim Anneleri

kızlar cıkıcam bırazdan ben. yarın doktordan gelınce görusuruz bana dua edın ıyı haberlerle geleyım

canım ya, bende gecirdim onu canını sıkma, hamilelikte sık rastlanıyomus, ama dr'una mutlaka sor bi ilac veriyolar, güvenle kullanılıyoo..

canım ya, bende gecirdim onu canını sıkma, hamilelikte sık rastlanıyomus, ama dr'una mutlaka sor bi ilac veriyolar, güvenle kullanılıyoo..

cnm ılaca sımdı baslamayı uygun gormedı yanı en erken 12 ıncı haftadan sonra verebılırım dedı bol bol su ıcmemı tavsıye ettı ıkı hafta boyunca cok fazla su ıcıp bunu atmam gerekıyormus ama ben de en fazla 1- 1.5 lıtre ıcebılıyorum daha fazlası olmuyor 2.5 lıtre en az ıcmelıymısım napıyım melegım ıcın katlanıcam zorlıycam kendımı psıkolojım bozuldu resmen ya bısey olmaz dımı eyvahedigeldismile

hoşgeldin, hayırlı olsun..

teşekkür ederim

canım hoşgeldin senın sat benımkıyle aynı cınsıyetı ne zamn gösterdi

cinsiyetini tam 12+1 felandı geçen hafta ikili test yapıldı ultrasonografik inceleme sıraında söyledi dr um

hoşgeldın canım aramıza ama bılgılerını nevyasa ozel msj olarak atman gerek

teşekkürler asşında ben daha önce gelicektim ama önceleri geçirmiş olduğum kötü tecrübelerimden dolayı ilk üç ay dolana kadar kimseye birşey söylemedim bu yüzdende biraz geciktim malesef ama şükürler olsun ki oğlum iyi :Saruboceq:

yok canım hic bişi olmaz merak etme.. ben cok agır atlattım 6. haftadaydı, bi hafta geceleri sancıdan bagıra bagıra aglamstım mafoldumben ama bana ilac verdi dr bi seferlik sadece, sonra gecti..antibiyotik kullanan arkadaslar bile var bunun icin. bence sen baska dr'a sor. ve ne kadar zorlansanda bol bol su ic, icemiyosan bol sıvı tüket.. idrarın rengi acılınca gectiğini farkederrsin yavas yavas.. gecmiş olsun canım a.s.

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım,benim son adetim 14 ocak 2010 du ,şuanda 12.haftamdayım,bu hafta testleri yaptıracağız ,inşallah bir aksilik çıkmaz,allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…