nevyas sonunda senıde gördüm canım:=)))
merhaba canım saolasın tsk ederim
çok şukur ıyıyım bulantılar dısında sen nasılsın
sağol canım.ben de bulantılar dışında iyiyim.eskisi gibi çıkarmıyorum en azından.seninle günlerimiz çok yakın.ikili test yapıldımı sana.
kızlar cıkıcam bırazdan ben. yarın doktordan gelınce görusuruz bana dua edın ıyı haberlerle geleyım
yok canım doktor erken daha dedi
arkadaşlar moralim çok bozuk idrarımda bol lökosit varmış bu da gebeliği riske sokuyormus yanı bebegın ıcerıde yasaması ıcın gereken ortamı bozuyormusbu sorunu yasayan var mı aranızda? kurtulmak ıcın neler yapıyorsunuz?
off b ne yaw yemekler felan hepsini çekti canım:) cok acıktımmm:) kızlar bi site vercem bakın www.askdugumu.com sahibi tanıdık cok güzel şekerler var:)
canım ya, bende gecirdim onu canını sıkma, hamilelikte sık rastlanıyomus, ama dr'una mutlaka sor bi ilac veriyolar, güvenle kullanılıyoo..
hoşgeldin, hayırlı olsun..
canım hoşgeldin senın sat benımkıyle aynı cınsıyetı ne zamn gösterdi
hoşgeldın canım aramıza ama bılgılerını nevyasa ozel msj olarak atman gerek
cnm ılaca sımdı baslamayı uygun gormedı yanı en erken 12 ıncı haftadan sonra verebılırım dedıbol bol su ıcmemı tavsıye ettı ıkı hafta boyunca cok fazla su ıcıp bunu atmam gerekıyormus ama ben de en fazla 1- 1.5 lıtre ıcebılıyorum daha fazlası olmuyor 2.5 lıtre en az ıcmelıymısım napıyım melegım ıcın katlanıcam zorlıycam kendımı psıkolojım bozuldu resmen ya bısey olmaz dımı eyvahedigeldismile
kız yarican geldim huhu ordamısınama az işim var gene gitçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?