2010 Ekim Anneleri

cevabın ıcın tesekkurler tatlım atlatıcaz ınsallah Rabbım hepımızın yardımcısı olsunnn:Saruboceq:

hoşgeldin canım, hayırlı olsun..

mrb güzel annişler nasılsınız bakalım

pinguu çok çok geçmiş olsun güzelim benim
inş. bir an önce atlatırsın
su gerçekten çok önemli normalde günde 1 bardak bile içemeyen ben
şimdi şişeyle dolaşıyorum
zorla 2 lt içmeye çalışıyorum
sende zorlamaya çalış cnm benim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ecrinece sen bugun dr a mı gidicektin
yalnış hatırlamıyorsam

esracım miden nasıl oldu cnm

ayy ne çok sordum di mi

Selam kızıma askı yaptım nasıl olmuş ilk deneyimim daha güzel olabilirdi belki ama fikirleirnize açığım :)

selam kızlar. anca gelebildim çokk yorulduum çook. ne güzel annem vardı yemek felan yapmıyordumm memlekete gidince bana kaldııı mafoldumben belim agrıdıı vallahi.

sağol cnm zorlıycam artık kndımı baska elden bişey gelmez:kedi:

yok canım ya, yukardaki hastaneye gittik, kendi muayene odasında yoktu ama ayrı bi ultrason odası vardı oraya götürmüştü.. ilginc ya kalabalık olduğu icinmi öyle yaptı acaba :) ne dedi peki ne yaptı ?

Son düzenleme:
yok canım ya, yukardaki hastaneye gittik, kendi muayene odasında yoktu ama ayrı bi ultrason odası vardı oraya götürmüştü.. ilginc ya kalabalık olduğu icinmi öyle yaptı acaba :) ne dedi peki ne yaptı ?

elle muayene. tansiyon ölçtü. sırtımı dinledi karnıma bastırdı. ilginç yani bide kan tahlili istedi. ben zaten 13ünde sağlık ocağına kan vercem gitmem artık eşimde paşa paşa mehmet dumana dedi.

Selam kızıma askı yaptım nasıl olmuş ilk deneyimim daha güzel olabilirdi belki ama fikirleirnize açığım :)

harika olmuş ellerine sağlık tarifni verirsen bizde yapalım olmazmı ellerine sağlık alkisalkisalkis

teşekkür ederiz cimbomlu aranızda olmak güzel bu arada bende cimbomluyum alkisalkisalkis:1hug:

selam kızlar. anca gelebildim çokk yorulduum çook. ne güzel annem vardı yemek felan yapmıyordumm memlekete gidince bana kaldııı mafoldumben belim agrıdıı vallahi.

slm kızlar valla darkcım bende anca gelebildim bugün evde temizlik vardı e 3 hafta olmayınca evde ev berbattı kadının arkasından bende koşturdum durdum çok yoruldum
daha yemek yapıcam
yapmadan bi bakıyım dedim sizlere
nasılsınız

Teşekkürler kızlar 2. deneyimim daha güzel oldu valla tavsiye ederim hepinize..Kırtasiyeden mukavva uhu ve bu sakallı ipmi diyorlar ne ondan aldım.Evde bi tane bebek askım vardı mukavvanın üzerine koyup çizdim ve kestim tek kat ince oluyor biraz 2 tane kestğim askıyı birbirine yapıştırdım kalın oldu :) sonrada ucundan uhuyla tutturduğm ipi sarmaya başladım tamamı kaplanınca ipi kesip yapıştırdım siz daha güzel yapabilirsiniz belki..Erkekler içinde mavisi vardı ipin eminim oda çok güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…