yok canım hic bişi olmaz merak etme.. ben cok agır atlattım 6. haftadaydı, bi hafta geceleri sancıdan bagıra bagıra aglamstım mafoldumben ama bana ilac verdi dr bi seferlik sadece, sonra gecti..antibiyotik kullanan arkadaslar bile var bunun icin. bence sen baska dr'a sor. ve ne kadar zorlansanda bol bol su ic, icemiyosan bol sıvı tüket.. idrarın rengi acılınca gectiğini farkederrsin yavas yavas.. gecmiş olsun canım a.s.
cevabın ıcın tesekkurler tatlım atlatıcaz ınsallah Rabbım hepımızın yardımcısı olsunnn:Saruboceq:
kız yarican geldim huhu ordamısınama az işim var gene gitçem
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım,benim son adetim 14 ocak 2010 du ,şuanda 12.haftamdayım,bu hafta testleri yaptıracağız ,inşallah bir aksilik çıkmaz,allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah...
Ayrıca 28 yaŞındayım,boyum 1,73 ,kİlom 66 ....herkese sevgİler...doĞum da 21 ekİm 2010 da İnŞallah....
dr cok ilgilenmiş senle kaydirigubbakcemile3 cok garip ya şaşırdım, nasıl olmaz usg :)
mrb güzel annişler nasılsınız bakalım
pinguu çok çok geçmiş olsun güzelim benim
inş. bir an önce atlatırsın
su gerçekten çok önemli normalde günde 1 bardak bile içemeyen ben
şimdi şişeyle dolaşıyorum
zorla 2 lt içmeye çalışıyorum
sende zorlamaya çalış cnm benim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ecrinece sen bugun dr a mı gidicektin
yalnış hatırlamıyorsam
esracım miden nasıl oldu cnm
ayy ne çok sordum di mi
Selam kızıma askı yaptım nasıl olmuş ilk deneyimim daha güzel olabilirdi belki ama fikirleirnize açığım :)
yok canım ya, yukardaki hastaneye gittik, kendi muayene odasında yoktu ama ayrı bi ultrason odası vardı oraya götürmüştü.. ilginc ya kalabalık olduğu icinmi öyle yaptı acaba :) ne dedi peki ne yaptı ?
Selam kızıma askı yaptım nasıl olmuş ilk deneyimim daha güzel olabilirdi belki ama fikirleirnize açığım :)
mrb güzel annişler nasılsınız bakalım
pinguu çok çok geçmiş olsun güzelim benim
inş. bir an önce atlatırsın
su gerçekten çok önemli normalde günde 1 bardak bile içemeyen ben
şimdi şişeyle dolaşıyorum
zorla 2 lt içmeye çalışıyorum
sende zorlamaya çalış cnm benim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ecrinece sen bugun dr a mı gidicektin
yalnış hatırlamıyorsam
esracım miden nasıl oldu cnm
ayy ne çok sordum di mi
selam kızlar. anca gelebildim çokk yorulduum çook. ne güzel annem vardı yemek felan yapmıyordumm memlekete gidince bana kaldııı mafoldumben belim agrıdıı vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?