elle muayene. tansiyon ölçtü. sırtımı dinledi karnıma bastırdı. ilginç yani bide kan tahlili istedi. ben zaten 13ünde sağlık ocağına kan vercem gitmem artık eşimde paşa paşa mehmet dumana dedi.
selam kızlar nasılsınız ikili test yapan ve sonucunu alan varmı lütfennnn
canım sonucun kaç çıktı ya hiç anlamıyorumselam kızlar...ben yaptım ikili test sonucumuda aldım..hayırdır..
canım sonucun kaç çıktı ya hiç anlamıyorum
başka çare yok, mecpuruz :)
niye ya nie gıcık etti??off canım sıkılıo kocaya sardım. delimidr nedir gıcık etti beni.
:)) söyleyelim bari ilgilensin bizle öle gevşek gevşek konuşmasıngıcık oluz.
aslında iyi dedi ama size yüzde yüz garanti veremem mutlaka risk vardır diyince kafam karıştı zaten anlamıyorum
sağol canım nekadar doğru söylemişsin aslında içim rahattı ama herkes bişey söylüyo ben daha önce pek araştırmadım daha rahattım bir iki siteye baktım kafam karıştı aslında çokta pinpiriklenmemek lazım ozaman daha rahat oluyor insancanım sıkma canını bunlar için rahat ol büyük ölçüde ikili testte sorun yoksa sorun çıkmaz kendini üzme bebişini düşün olurmu
hımm anladım..aman bir kulağından girsin öbüründen çıksın..takma kafana..bu zamana kadar yaptıklarınla yetinsin:))ya gıcık gıcık konuşuo öğlen az kestirdim. aradı yemeğe gleiom die. hemen çıkmış gelmiş. yumurta kırdı bende napıon zaten kilo aldın dedim. neden acaba dedi. yani ben yemek yapmadığım için kilo alıomuş onu ima edio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?