2010 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız ikili test yapan ve sonucunu alan varmı lütfennnn

canım ben tam 12+1 iken yaptırdım geçen hafta ve sonucunu aldım temiz çıktı şükür ense kalınlığı felan da ölçüldü o normal çıktı allah şükür :CüvCüv:

eğer below cut off diyosa risk değerinin altındadır..örneğin benim ikili test 1:4109 below cut off..yaş riski 1:749

valla ben kan sonucumu elime almadım dr um bakmış çıkınca hemşiresi aradı ve kabul edilebilir sınırlarda sonucunu herhangi bir problem olmadığını söyledi

yaş riski 1:770 kombine risk cuf off değerinin altında ikili test1:10000 bundada aynısı yazıyo

doktor iyi dediyse problem yok..zaten değerlerin de iyi görünüyor her ne kadar anlamasak ta:))

aslında iyi dedi ama size yüzde yüz garanti veremem mutlaka risk vardır diyince kafam karıştı zaten anlamıyorum

aslında iyi dedi ama size yüzde yüz garanti veremem mutlaka risk vardır diyince kafam karıştı zaten anlamıyorum

canım sıkma canını bunlar için rahat ol büyük ölçüde ikili testte sorun yoksa sorun çıkmaz kendini üzme bebişini düşün olurmu

ya gıcık gıcık konuşuo öğlen az kestirdim. aradı yemeğe gleiom die. hemen çıkmış gelmiş. yumurta kırdı bende napıon zaten kilo aldın dedim. neden acaba dedi. yani ben yemek yapmadığım için kilo alıomuş onu ima edio.

ya diyoruz size test yaptırmayın die ne kdr stres yapıo böyle. allah dua edin. bu kdr strese girmek yerine.

canım sıkma canını bunlar için rahat ol büyük ölçüde ikili testte sorun yoksa sorun çıkmaz kendini üzme bebişini düşün olurmu
sağol canım nekadar doğru söylemişsin aslında içim rahattı ama herkes bişey söylüyo ben daha önce pek araştırmadım daha rahattım bir iki siteye baktım kafam karıştı aslında çokta pinpiriklenmemek lazım ozaman daha rahat oluyor insan

hımm anladım..aman bir kulağından girsin öbüründen çıksın..takma kafana..bu zamana kadar yaptıklarınla yetinsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…