2010 Ekim Anneleri

bende ilk öğrendiğimde girmediğim site kalmamıştı..ama sonra baktım pek te anlamıyorum..bide doktor iyi dedi..zaten testin en altında bu risklerden hastane ve labaratuar sorumlu değildir diyor..bol bol dua edip pozitif olmalıyız..

aynen öyle canım doktorumuza güvenmekten başka çare yok Allaha kaldı

evet cnm haklısın buluttan nem kapıyoruz. bende hurafe meselesini çok taktım ya geçti şimdi. annemde gelip bana bakçana hurafelerle kafamı karıştırıo. anlamıom bu büyükleri. gerçi hergün kuşa bakma ona bakma dicekse ben makarna yapar yerim vitamin hapı kullanıom nasılsa

efet canım rahat olmak zorundayız bak be n gidip almadım bile sonuç kağıdını dr görmüş ve diyeceğini demiş alıp kafamı kurcalamaya gerek yok dedim. ne kadar az stres o kadar iyi,sağlıklı ve mutlu bir hamişlik bence

katılıyorum sanda ritacım bol dua ve pozitif olmak sonuçta herşey onu bize verenin insiyatifinde bakın havalarda güsel böyle şeyleri düşünceğinize çıkın gezin bi güzel bayanssulusmile

Ben saçımı kestiremiyorum hurafeler yüzünden:))napalım he he diyip geçicek bu 9 ay:))

hehehe bende öyle yaptım ama
insanın içine kurt düşüyor. amcamın kızında büyük ben oldu yüzü kulağı boynu ön tarafına doru. onda oldu bak sendede olcak diyince insan ister istemez tedirgin oluyor. kuşlarımdan soğudum walla ne suçları varsa hayvanların :)

iyi akşamlar kızlar bende gezmeden geldim ve acaip yorgunum bi bakıp kaçıcam herks ii umarım
pınaripekçi canım senin için de üzüldüm rabbim diger yavrunu bagışlasın inşş canım
baharçelki canım nasılsın hamişsin yeniden hayırlı olsun

hoşgeldin rana iyiyiz muhabbet edioz. ay ben evde yoruluom bide dışarı fln gitsem kimse yerimden kaldıramaz heralde

iyi muhabbetler ececim ya dışarda bayagı kaldım ayaklarım şişti artık fazla hareketsizde kalma canım arada çık dışarı ya.
kızlar eşim geldi yemek vercem kib ii akşamlar

tmm cnm afiyet olsun size çıkıyorum arada bir dün piknikteydik. yürümesemde hava değişimi bile yetiyor.

aslında iyi dedi ama size yüzde yüz garanti veremem mutlaka risk vardır diyince kafam karıştı zaten anlamıyorum

canım üzülme bu testlerde mutlaka herkesde%3veya 5 de olsa risk görünüyo.zaten o risk hayatın her aşamasında var.şu an bizim bile herhangi bir problem yaşama yüzdemiz o kadar.sıkma canını.gözün aydın diyorum.darısı başımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…