dr unla aran iyiyse biraz da o gun yagla cok guzel olmussunuz falan diye bence soyler kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaglama ıse yarar dıyosun yanıkaydirigubbakcemile3 bakalım carsamba bı gelsın de. sanırım yarın gelıyo ıkılı test sonuclarım ankaradan. carsamba gıderım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaglama ıse yarar dıyosun yanıkaydirigubbakcemile3 bakalım carsamba bı gelsın de. sanırım yarın gelıyo ıkılı test sonuclarım ankaradan. carsamba gıderım.
ben yollıyım sana sonuçlarıkaydirigubbakcemile3
6 .ci hisse inanirmisin? benim cok kuvvetlidir senin kizin olucak balum bayanssulusmile
ben cıkıyorum kızlar gorusuruz. esım geldı de:)
bende geldimmmm
naber kiz :) 11 haftaya az kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek:
iyidir kıs senden naberkaydirigubbakcemile3
evet çok az kaldı şafakda az kaldı 9 hhehhe
benım ıcın ıcıne ne doguyor kısss
iyi akşamlar kızlar bende gezmeden geldim ve acaip yorgunum bi bakıp kaçıcam herks ii umarım
pınaripekçi canım senin için de üzüldüm rabbim diger yavrunu bagışlasın inşş canım
baharçelki canım nasılsın hamişsin yeniden hayırlı olsun
yeni gelen arkdaslar hosgeldiniz:)
bende geldimmmm
iyidir kıs senden naberkaydirigubbakcemile3
evet çok az kaldı şafakda az kaldı 9 hhehhe
benım ıcın ıcıne ne doguyor kısss
senin yuksek ihtimal oglusun olucak ve benimde bak kisa bi sure sonra ogrenicez gamyoncuiremsu
saol canım teşekkür ederim
hoşbulduuuukkkk hihoyyyt
hoşgelddddiiiiiinnnn :1hug:
valla şimdi sen öyle deyince senin için erek geçti benimde içimden sağlıklı olsun gerçi de ne bilim bi anda öyle geldi aklıma yaziim dedim
ekim annelerinde nevyasin kuzusuna arkadaslar gelmis kiz bebisler hayirli olsun sag saglim dogsunlar
hehehe hayırlısı olsun sen ne zaman gıdıyordun benden once ogrenırsın belki
22 sinde canim ama ben biliyorum oglan dicek dr cunku hem his hemde karnim sivri buyuyor :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?