2010 Ekim Anneleri

dr unla aran iyiyse biraz da o gun yagla cok guzel olmussunuz falan diye bence soyler kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaglama ıse yarar dıyosun yanıkaydirigubbakcemile3 bakalım carsamba bı gelsın de. sanırım yarın gelıyo ıkılı test sonuclarım ankaradan. carsamba gıderım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaglama ıse yarar dıyosun yanıkaydirigubbakcemile3 bakalım carsamba bı gelsın de. sanırım yarın gelıyo ıkılı test sonuclarım ankaradan. carsamba gıderım.

ben yollıyım sana sonuçlarıkaydirigubbakcemile3

6 .ci hisse inanirmisin? benim cok kuvvetlidir senin kizin olucak balum bayanssulusmile

saol canım teşekkür ederim

yeni gelen arkdaslar hosgeldiniz:)

hoşbulduuuukkkk hihoyyyt

hoşgelddddiiiiiinnnn :1hug:

iyidir kıs senden naberkaydirigubbakcemile3
evet çok az kaldı şafakda az kaldı 9 hhehhe
benım ıcın ıcıne ne doguyor kısss

valla şimdi sen öyle deyince senin için erek geçti benimde içimden sağlıklı olsun gerçi de ne bilim bi anda öyle geldi aklıma yaziim dedim

hoşbulduk canımm hehehhe ruyalarımda hep erkek görüyom bende ama nedense ıcıme hep kız doguyor hayırlısı olsun

hani size gecen yamistim cinsiyet belirleme testi 77 lira diye 12 haftalik arkadasim yapti ve erkke cikti 10 gun sonra dogum yapacak biride 12 haftlalikken yapmis kiz cikmis ve kiz dugurucak gercekten de yani test baya guvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…