2010 Ekim Anneleri

ah cnm yaaa kötümüş seninki bizimkiler konuşsalar patron bişi demezde yok konuşmuyorlar. artı erken gitmio 9 da işemi gidilir. 8 de kalk 8 bucukta orda ol diom. bide evdede kahvaltı yapmıo. ee orda herkes aç gelio kahvaltı yapıolardır 10 a kdr geç çıkılır tabi o zaman ben paron olsam izin vermem

canımmm sen şükret valla
benim kocam saat 6da kalkıyo 6.30 da mesai başlıyo ben benden kötülerini görüp şükrediyorum sende bana bak şükret :)

olsun kızlar.ama gece olduğunda eşleriniz evde.benim eşim haftda 2 gün gece de çalışıyor.yalnız kalmaktan başta çok korkuyodum.artık alıştım.ama yinde zorrrr

ay ne diyosunuz ben şükredim bari off yaaa ama bende sıkılıyorum. nie bitmio bu işler keşke diom bazen memurla evlensemişim 5 te evde olurdu

yok canım allahtan öyle bi derdimiz yok.ama haklısın dışarda emretmeye alışkın oldukları için o sert mizaç etkisini gösteriyo.benim kocacım bana yapmaz.

kızlar ya benim kuşun yumurtası 5 oldu iki de kendileri 7 tane kuş 1 ay sonra yandım ben kuşçuya 30 a satsam alırmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…