2010 Ekim Anneleri

sardım sardım:) sımdıde tatlı ıcın fındık kırıyorum:):) yarın mısafırım var da tatlıyı aksamdan yapım dedım.

oh yap bakalım.bende 2 gündür iyiyim sanki.bugünde yemeğimi yedim ve çok şükür çıkarmadım.hala çok yemiyom.yani sadece beslenecek kadar ama yeşil salataya bayılıyom resmen

ewt bir öyle bid eklan gün sayılarına baksan herkzinkis bir birindne farklı senle benim araamda bir hafta var gün olarak bir gün diğer arkadaşalrınkide aynıı...

kalan gun sayıları zaten farklı olabılıyo canım ya.

oh yap bakalım.bende 2 gündür iyiyim sanki.bugünde yemeğimi yedim ve çok şükür çıkarmadım.hala çok yemiyom.yani sadece beslenecek kadar ama yeşil salataya bayılıyom resmen

salata sevılmez mı ya. ben zaten acayıp otcuyum:)

salata sevılmez mı ya. ben zaten acayıp otcuyum:)

normalde bende bayılırım .ama hamilelik boyunca herşey bana kötü geldiği için yiyemedim.yoksa bayılırım ota.hele karadeniz yemeklerine.oh babaannem bi de güzel yapar ki misss

normalde bende bayılırım .ama hamilelik boyunca herşey bana kötü geldiği için yiyemedim.yoksa bayılırım ota.hele karadeniz yemeklerine.oh babaannem bi de güzel yapar ki misss

artık ınsallah daha da rahat yersın yemeklerını. duzelmeye baslamana sevındım. inş bı daha olmaz bulantın.

ınsan uzuluyo ya. evden bırı gıbı oluyolar dımı. bekarken vardı da bızım ölmüstü kotu oluyo.

ne agladim ne agladim bebkti bana geldiginde neyse annem artikk bi kizdi sacmalama topla kendini diye hamilesin bebegine zarar vericen dedi artik resimlerle avunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…