2010 Ekim Anneleri

bana kalp atısı ıcın 3 hafta sonra gel dedı 10 mart yapıyo ama bekleyemıycem sanırım erken gıdıcem:)10 martta 8 haftalık oluyo nerdeyse.

canım geçmiş olsun inş. hiç bir sorun yaşamazsın sen rahat olmaya çalış bitanem inş. hayırlı sonuç alacan...

TEz zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın canım hemen toparlanırsın inşallah

bana kalp atısı ıcın 3 hafta sonra gel dedı 10 mart yapıyo ama bekleyemıycem sanırım erken gıdıcem:)10 martta 8 haftalık oluyo nerdeyse.

sabırsın anne adayı erken gidecen hııı bebişinde senin gibi sabırsız olur galiba:roflol::roflol:

:)) sabırsızlık genelde bütün anne adaylarında var sanırım, bebek nasıl olacak diye meraktan kendimizi almamız zor... :1rolleyes:

Hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına lekelenme herkeste oluyo kesenin iyice yerleşmesinden ileri geliyormuş aramıza hoşgeldin

deli ya deli ya deli ya
aşkıma bana havama deliya
nasılda bana deli ya deli ya deli ya
farkım ortada :dance::dance:

:):) napım ya 6 haftalıkken dınlenebılıyo 8 haftalıkken cagırıyo bekleyemem yahu:):)

haklısın bidenem bende yarın gidecem sorma heyecanımı yarın olsun diye bu akşam 6-7 gibi uykuya yatmayı planlıyorum:roflol::roflol:bizde bugün 7 haftalık olduk inş. yarın hayırlı haberlerle dönerimde kocamannn bi oohhh çekecem artık...

inşallah güzel sonuçlar alırsınız kötü bişey çıkmaz

hayırlı haberlerını beklerız yarın. benımkı7+5 olcaktı bugun ama gerı gıttı:):):) 5 haftalık henuz.

hayırlı haberlerını beklerız yarın. benımkı7+5 olcaktı bugun ama gerı gıttı:):):) 5 haftalık henuz.

olsun tatlım geç olsun güç olmasın derler sende hep hayırlı haberler alırsın inş...balum yaa ben şu gebelik çizelgesini yapmaya çalışıyorum ama beceremedim yaaa nereye ne yazacam anlamadım gitti:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
johnnybravo, Bahar83, balum, bullancak, esemos, sevgi_25, sinop_e, sirius06

3misafir hamilemi var :uhm:

saat 3.5 ben sadece 1yumurta 1paket çubuk kraker 1tanede epekşi yeşil elma yedim sabahın 7sinden beri acıktımı hissediyorum sanki ama midem bulanıyo yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…