:) teşekkürler iyi sayılırım, bugün sabahtan 1-2 lekelenme dışında lekelenme olmadı, ilacımı alıyorum, mide bulantısı yaptı biraz. bunun dışında iyiyim, iyi olması için dua ediyorum. haftaya cumartesiyi bekliyorum işte, :) hep bişeyleri bekleyeceğiz anlaşılan...
nisan 2010 arasına katıldım ama talihsizlik oldu.şimdi sizlerleyim.umarım kalıcı olabilirim.
cvs denilen erken tanı yöntemi canım. bebeğin eşi plesantadan minik bi parça alanacak...genetik bir rahatsızlığı var mı ona bakılacak. talasemiden şüpheleniliyor...biz anne baba taşıyıcıyızda o yüzden. %25 hasta olma ihtimali var bebeğimizin.
tşk ederim balum
girmek istemiyorum bu topiğe ama
elim ister istemez gidiyor okuyorum yazılarınızı
rabbim sizlere sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inş.
sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza
benim meleğim uçup gitti terk etti annesini((
bana kalp atısı ıcın 3 hafta sonra gel dedı 10 mart yapıyo ama bekleyemıycem sanırım erken gıdıcem:)10 martta 8 haftalık oluyo nerdeyse.
bana kalp atısı ıcın 3 hafta sonra gel dedı 10 mart yapıyo ama bekleyemıycem sanırım erken gıdıcem:)10 martta 8 haftalık oluyo nerdeyse.
sabırsın anne adayı erken gidecen hııı bebişinde senin gibi sabırsız olur galiba:roflol::roflol:
Merhabalarr:)
Aranıza yeni katıldım ben de...Kısmetse ben de 2010 ekim annesi adayıyım.Çok heyecanlıyım arkadaşlar .İnşallah bir sorun olmaz ve de hayırlısıyla kavuşurum bebişime. Benim biraz sorunlu başladı diyebilirim,son adet tarihim 5 ocaktı,2 şubtta lekelenmeler başladı,adet oluyorum sanmıştım,hamile olacağımı hiç düşünmedim bile.. sonrasında lekelenmeler hep devam etti .Nasılsa idrar testi yapmak aklıma geldi birden ve de ne göreyim pozitif! Sonrasında kan testi yaptırdım 1288 çıktı bhcg. Lekelenmeler devam ediyordu yine,bu da endişemi artırdı ve doktorun yolunu tuttum.5 haftalık hamileymişim,kalpatımı için zaman varmış henüz 10 gün sonra yeniden gideceğiz bir aksilik olmazsa,ancak dikkatli olmam gerekiyormuş, doktor düşük riskine karşılık ilaç verdi ve de 10 günlük rapor.Dinlenmem gerekiyormuş,tıpkı bir kuluçka döneminde gibi...İşte böyle arkadaşlar,Çok korkuyorum aslında, Umarım bir aksilik olmadan atlatırız bu süreyi,umarım hep birlikte bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.Benimle benzer şeyleri yaşayanlar var mı aranızda?
deli ya deli ya deli ya
aşkıma bana havama deliya
nasılda bana deli ya deli ya deli ya
farkım ortada :dance::dance:
cok guzel hareketlerde dıyodu ya yanaklarını senden dudaklarını benden alır yuzunde gozune yer kalmaz. esımle ona takmıs durumdayız:):):)
güzel espri ama
:):) napım ya 6 haftalıkken dınlenebılıyo 8 haftalıkken cagırıyo bekleyemem yahu:):)
cvs denilen erken tanı yöntemi canım. bebeğin eşi plesantadan minik bi parça alanacak...genetik bir rahatsızlığı var mı ona bakılacak. talasemiden şüpheleniliyor...biz anne baba taşıyıcıyızda o yüzden. %25 hasta olma ihtimali var bebeğimizin.
haklısın bidenem bende yarın gidecem sorma heyecanımı yarın olsun diye bu akşam 6-7 gibi uykuya yatmayı planlıyorum:roflol::roflol:bizde bugün 7 haftalık olduk inş. yarın hayırlı haberlerle dönerimde kocamannn bi oohhh çekecem artık...
hayırlı haberlerını beklerız yarın. benımkı7+5 olcaktı bugun ama gerı gıttı:):):) 5 haftalık henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?