saat 3.5 ben sadece 1yumurta 1paket çubuk kraker 1tanede epekşi yeşil elma yedim sabahın 7sinden beri acıktımı hissediyorum sanki ama midem bulanıyo yav
hoşbuldukk canımm ya kızlar bıse sorcam benım dun we ondan oncekı gunler agrılarımoluıodu ara ara karnımın alt tarafından bugun pek agrımolmadı olmasın tabı de acaba o agrılar yerlesme agrısımıydıkı??
hoşbuldukk canımm ya kızlar bıse sorcam benım dun we ondan oncekı gunler agrılarımoluıodu ara ara karnımın alt tarafından bugun pek agrımolmadı olmasın tabı de acaba o agrılar yerlesme agrısımıydıkı??
kızlar birşey sorucam yaa benim hala açık kahve lekelenmem oluyor ya progestanı 3 e çıkardıgım halde hemde...
canım ultrasona giderken su içilmiyo içipde sıkışma sonra:))Arkadaşlar merhaba, yarın ultrasona gideceğim bende merak ettiğim bir kaç şey var yardımcı olursanıız sevinirim
1- ultrasona giderken bol su içmek gerekiyormuş idrara sıkışkın olmak lazımmış
2- Aç tok olmak farkediyormuş
teşekkürler :):):)
olsun tatlım geç olsun güç olmasın derler sende hep hayırlı haberler alırsın inş...balum yaa ben şu gebelik çizelgesini yapmaya çalışıyorum ama beceremedim yaaa nereye ne yazacam anlamadım gitti:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhabalar.bende aranıza yeni katıldım ve inş.kısmet olursa burada sizlerle tecrübelerimizi paylaşacağız.ben ilk gebeliğimi 18 ağustosta boş gebelik yüzünden kaybettim ve çok üzüldüm.önceden hiç duymadığım bir konu halbuki ne kadar yaygınmış.şu anda 5 haftalık hamileyim çok şükür ve sağlıklı bir hamilelik olursa inş.Ekim ayında doğum yapacağım.ama yaşadığım ilk tecrübeden dolayı içimde hep bi acaba,bi aksilik olurmu gibi sorular var.Kese görünüyor ve inşallah 5 şubatta kalp atışınıda duyacağım bebişimin .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm kızlar ben geldim. uzandıydım uyuya kalmışım uyandım acaip başım ağrıodu ayağa kalkınca başım dönüodu
eşimi aradım geldi tansiyonumu ölçtü 11-6 çıktı başımada masaj yaptı nane yağıyla geçti şimdi
gecmıs olsun beslenmene dıkkat et
cnm yiyemedim ki sabahtan beri bulantıdan bi yumurta haşladım soyarken içim kalktı sabah biraz ekmekle çikolata yedim sona yattım. erken kalktımya bugun ondan heralde.
canım ultrasona giderken su içilmiyo içipde sıkışma sonra:))
aç tok fark etmiyo sana kalmış ama bence bişiyler ye aç aç gitme hayırlı haberlerle dön inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?