2010 Ekim Anneleri

hoşbuldukk canımm ya kızlar bıse sorcam benım dun we ondan oncekı gunler agrılarımoluıodu ara ara karnımın alt tarafından bugun pek agrımolmadı olmasın tabı de acaba o agrılar yerlesme agrısımıydıkı??

sadece 4saat uyudum bütün gece normalde bu saatlerde öğlen uykusundan kalkmak üzere olmam gerekiyodu hala uykum yok akannehirakannehir

bikaçgün önce gece yatınca bendede olmuştu normaldir sanırım canım bebişler büyüyor yerleşiyor her durumda biraz ağrı hissetmeliyiz...

büyük ihtimal öledir ara ara oluyo bendede büyüyodur iyice yerleşmeye çalışıyodur uyyyyy

ben yoğurt yiyim en iyisi
ayy kızlar çıkarcak gibiyim ya
yoğurtumu yiyip uyumaya çalışıyım dinleniyim olmassa offf

Arkadaşlar merhaba, yarın ultrasona gideceğim bende merak ettiğim bir kaç şey var yardımcı olursanıız sevinirim
1- ultrasona giderken bol su içmek gerekiyormuş idrara sıkışkın olmak lazımmış
2- Aç tok olmak farkediyormuş

teşekkürler :):):)

canım ultrasona giderken su içilmiyo içipde sıkışma sonra:))
aç tok fark etmiyo sana kalmış ama bence bişiyler ye aç aç gitme hayırlı haberlerle dön inşlh

merhabalar.bende aranıza yeni katıldım ve inş.kısmet olursa burada sizlerle tecrübelerimizi paylaşacağız.ben ilk gebeliğimi 18 ağustosta boş gebelik yüzünden kaybettim ve çok üzüldüm.önceden hiç duymadığım bir konu halbuki ne kadar yaygınmış.şu anda 5 haftalık hamileyim çok şükür ve sağlıklı bir hamilelik olursa inş.Ekim ayında doğum yapacağım.ama yaşadığım ilk tecrübeden dolayı içimde hep bi acaba,bi aksilik olurmu gibi sorular var.Kese görünüyor ve inşallah 5 şubatta kalp atışınıda duyacağım bebişimin .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım 2010 agustos annelerı topcınde ılk sayfanın sonunda acıkca anlatmıs ben ordan yaptım.

slm kızlar ben geldim. uzandıydım uyuya kalmışım uyandım acaip başım ağrıodu ayağa kalkınca başım dönüodu
eşimi aradım geldi tansiyonumu ölçtü 11-6 çıktı başımada masaj yaptı nane yağıyla geçti şimdi

5 martta sanırım. aynıyız bende 5 haftalık. hosgeldın aramıza canım. gecmıs olsun kotu seyler yasamıssın. umarım bebişin sana sıkıca tutunur. saglıklı hamılelık saglıklı bebiş inş.

gecmıs olsun beslenmene dıkkat et

kızlar ben cıkıcam buyuk ıhtımal gıremem daha. kayınvalıdemler gorumcemler gelecek. yemeklerle bırlıkte yemege gelcekler:):) ben sadece corba yaptım:) bıde tatlı yaptım.

cnm yiyemedim ki sabahtan beri bulantıdan bi yumurta haşladım soyarken içim kalktı sabah biraz ekmekle çikolata yedim sona yattım. erken kalktımya bugun ondan heralde.

bulantım yok anlayamam ama yemedıgın ıcın oluyodur. tuzlu seyler ye ve katı seyler yemeye calıs

canım ultrasona giderken su içilmiyo içipde sıkışma sonra:))
aç tok fark etmiyo sana kalmış ama bence bişiyler ye aç aç gitme hayırlı haberlerle dön inşlh

Sağol canım inşaallah hayılrı haberle gelirim sabah bir olsa çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…