2010 Ekim Anneleri

sizlerde bulantı ne sıklıkta oluyor.benim ik gebelikte sadece reflü vardı.yorgunluk falan hiç yoktu.şimdi ara ara bulantı oluyor ama çok şiddetli değil.bir iki gün baş ağrısı oldu,acaip yorgunluk var.yine ara ara bel ağrısı ve kasıklarda hafif ağrı.İnşallah sağlıklı hamilelik belirtileridir.günler geçiverse.evet 5 mart Şubatı yanlış yazmışım :)

esracım eger annenın bıseye ıhtıyacı olursa kımseyı bulamazsan bana haber ver olur mu gıderım ben.

cnm sağol öel bişey olursa sölerim düşünmem yeter cnm bak seni burda çok görüyom biraz dinleln kendine bak kızıyorum ama....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

tşk ederim arkadaşım a.s.
şu zaman su gibi akıp geçer inş.

cnm hiç üzülme allah sağlikli versinde zamand aerkenden geçer yeterki sen kafana takma olurmu üzülme bebeğin bekletmeden en erken ve hayırlı zamnda seninle olsun cnm üzülmek sabredememek sadece vücüdümüzü yoruyo ve gebeliği geri atıyo çok yakından yaşadığim için sölüyorum cnm...yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenzemuszemuszemuszemuszemuszemus

gercektenmı ya walla çataldan nefreet edıorumm gormek bıleıstemıorum ılk bebeıgımı orda aldılarr cunkumm..

canım a bende 5 haftalık hamıleyım sımdık gogus uclarım acıo elleyınce normalmı??sızlerdedeoluomu

çatala çıkmıyosun zaten canım
ultrasonda yattığın masada yatıyosun okdar acı yok inan

slcn benim de göğüs uçlarım hassas..arada yorgunluktan heralde sol kasığım ağrıyabiliyo,onun dışında rahatım,bişey hissetmiyorum,daha çok küçükleeeer ondan heralde,inşallah hep böylee uslu olurlarr :)

evettcansetcımm benımde baska sıkatyetım yoksuann bıde aksamustlerı uyku bastırıo benı...sengıtıınmı dr a ben daha gıtmedım sat dan 10 gun gecmesını beklıorum

slm kızlar bende ekim annesi olucam allah nasip ederse sat 9 ocak yaş 28 kilo 65 keseyi gördük kalp atışı için ayın 4 ünde gidicem inş.... nevyas ekliyo o listeye galiba inş rabim tamamına erdirir beni ve tüm hamileleri aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…