• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Kızlar sizde çok wc'ye gidiyormusunuz çok susuyormusunuz uyurken ?
ben o kadar çok su içiyorum ki gece bile kalkıyorum sonra da wc'den cıkamıyorum sabaha kadar kaç kere gidiyorum. kaydirigubbakcemile3 normal mi bu acaba :S

eewt canım ya...hele kışın hiç su içmezdim ama hamiş olduğumu öğrendiğimdn beri inanılmaz su içiyorum. gece bile kalkıyorum sonrada 10 defa wc yapıyorum vallaha....

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
e_pack, pembedana, fragola, melisesra, Dark, prety, 61esra, demet_yaren, burcixx, ecrinece, mervam, duduu, crazy_peri, GokceRana23, izmirhayal, tutkular, yelinay

ne güzel kalabalığız
:)

bundan sonraki kontrolerimiz iki haftada biri yapılcak acaba beni iki hafta sonra tekrar çagirdi üçlü test için gerek yok dedi ama yapalım yinede iki testi yapamdık bunu yapalım bide bir yerde okumuştum 3lü tarama testlerinde para aliniyo diye devlette alıyomı bileyimde ona göre gideyim hastaneye...

aman iyi bari normalmiş demek kaydirigubbakcemile3
bugün rüyam da bebegimi gördüm ;)))))
doktor tekrar erkek diyordu cinsiyetine bak ultrasondan deyip gösteriyordu kaydirigubbakcemile3

bundan sonraki kontrolerimiz iki haftada biri yapılcak acaba beni iki hafta sonra tekrar çagirdi üçlü test için gerek yok dedi ama yapalım yinede iki testi yapamdık bunu yapalım bide bir yerde okumuştum 3lü tarama testlerinde para aliniyo diye devlette alıyomı bileyimde ona göre gideyim hastaneye...

neden ıkı haftada bır kontrol ?

12.haftada ogrenen var canım bırazda pozısyonuyla ılgılı sanırım

oyle tabı ama benımkı mesela dun hc saklamadı ama duz dedı doktor kız gıbı ama kesın bırsey ıcın erken dedı kız derım erkek olur dıger gıdısıte netlesır dedı gecıs donemı hayırslısı gercı her dr gozlemı farklı

Back
X