- 11 Ekim 2025
- 13
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
Bir yanım yap diyor bir yanım da yok:) hangi marka testi yapsam acaba kesin sonuç alırım.5 gun embirionlarsa test yapa bilirsiniz beklemek cok zor cook hemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yanım yap diyor bir yanım da yok:) hangi marka testi yapsam acaba kesin sonuç alırım.5 gun embirionlarsa test yapa bilirsiniz beklemek cok zor cook hemde
InsAllah canim pozitivi gorursunBen 6 ekimde transfer oldum transfer+5. Günüm test için 18 Ekim dedi doktorum
Erken gebelik testi pempe olan iyi benceBir yanım yap diyor bir yanım da yok:) hangi marka testi yapsam acaba kesin sonuç alırım.
Ecoprin 1, apikopal 1, duphaston sabah akşam 1, esrtrofem sabah akşam 2,feramat 1, prednol 1, santafer 1, Sjomann's 1, zfol 1,uretil woman 1, progestan fitil sabah 1 akşam 2, transferden sonrada oksabar iğne 1 ,progestan iğne 1 , azitroda 1 gün kullanacağım embriyo kalitelerinide de bilmiyorumKızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet
dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
Aynen öyle ama galiba eskisi gibi değil nerde okusam normal hayatiniza çok yüklenmeden tabi dönün diyorlar bakalım inş ilk transferimiz son transfer olurDoğru ama bizimki normal gebelik değil insan ister istemez tedirgin oluyor ama bekleyeceğiz güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallah
Eşime dedim şimdi hoca yap derdi az kaldı bekle diyor:)Erken gebelik testi pempe olan iyi bence
Erken gebelik testi pempe olan iyi benBir yanım yap diyor bir yanım da yok:) hangi marka testi yapsam acaba kesin sonuç alırım.
Evet ama biz bekleyemiyoruz iste zorEşime dedim şimdi hoca yap derdi az kaldı bekle diyor:)
Herkesde olmuyo o bende olmamisti hic olanlarda var yani olmasi gereken bir sey degilYerleşme kanamasını merak ediyorum ben şimdi olması iyi mi kötü mü kaçıncı gün olmalı diye ama herkesinki farklı sanirim
Bakalım ben de olacak mıHerkesde olmuyo o bende olmamisti hic olanlarda var yani olmasi gereken bir sey degil
Herkesde olmuyo o bende olmamisti hic olanlarda var yani olmasi gereken bir sey degil
İlaçlardan dolayı genelde olmuyor hiç ona bağlamayın:) en güvenilir test de predictor ben hep internetten aliyorummYerleşme kanamasını merak ediyorum ben şimdi olması iyi mi kötü mü kaçıncı gün olmalı diye ama herkesinki farklı sanirim
İyi bari sürekli okuyorum ne zaman oluyor diye:) hayır adet zamanımda böyle geçer anlayamıyorum da ağlıyorum gülüyorum sinirleniyorum adet zamanı da böyleyim benİlaçlardan dolayı genelde olmuyor hiç ona bağlamayın:) en güvenilir test de predictor ben hep internetten aliyorumm
Benim o geceleri çok olur adet zamanı falan suanda da var ama gündüzde su içmek iyi dedikleri için içtiğimden çok geliyorBende birde arkadaslar bugun cok sik idrara cikma oldu sizdede oldu mu?? bilmiyorum.neden
Evet cok sinirli oluyoruz neden acaba benkm adetime var ama daha bakiyorum cok sinirliyimİyi bari sürekli okuyorum ne zaman oluyor diye:) hayır adet zamanımda böyle geçer anlayamıyorum da ağlıyorum gülüyorum sinirleniyorum adet zamanı da böyleyim ben
Napcam bilemedim![]()
Hahah aynen adet öncesi başlar ben de asabiyet :)Evet cok sinirli oluyoruz neden acaba benkm adetime var ama daha bakiyorum cok sinirliyim