• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet

dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
Ecoprin 1, apikopal 1, duphaston sabah akşam 1, esrtrofem sabah akşam 2,feramat 1, prednol 1, santafer 1, Sjomann's 1, zfol 1,uretil woman 1, progestan fitil sabah 1 akşam 2, transferden sonrada oksabar iğne 1 ,progestan iğne 1 , azitroda 1 gün kullanacağım embriyo kalitelerinide de bilmiyorum

Doğru ama bizimki normal gebelik değil insan ister istemez tedirgin oluyor ama bekleyeceğiz güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallah
Aynen öyle ama galiba eskisi gibi değil nerde okusam normal hayatiniza çok yüklenmeden tabi dönün diyorlar bakalım inş ilk transferimiz son transfer olur

Yerleşme kanamasını merak ediyorum ben şimdi olması iyi mi kötü mü kaçıncı gün olmalı diye ama herkesinki farklı sanirim

Yerleşme kanamasını merak ediyorum ben şimdi olması iyi mi kötü mü kaçıncı gün olmalı diye ama herkesinki farklı sanirim
İlaçlardan dolayı genelde olmuyor hiç ona bağlamayın:) en güvenilir test de predictor ben hep internetten aliyorumm

Bende birde arkadaslar bugun cok sik idrara cikma oldu sizdede oldu mu?? bilmiyorum.neden

İlaçlardan dolayı genelde olmuyor hiç ona bağlamayın:) en güvenilir test de predictor ben hep internetten aliyorumm
İyi bari sürekli okuyorum ne zaman oluyor diye:) hayır adet zamanımda böyle geçer anlayamıyorum da ağlıyorum gülüyorum sinirleniyorum adet zamanı da böyleyim ben
Napcam bilemedim 😁

İyi bari sürekli okuyorum ne zaman oluyor diye:) hayır adet zamanımda böyle geçer anlayamıyorum da ağlıyorum gülüyorum sinirleniyorum adet zamanı da böyleyim ben
Napcam bilemedim 😁
Evet cok sinirli oluyoruz neden acaba benkm adetime var ama daha bakiyorum cok sinirliyim

Back
X