• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Transfer günü progesterona bakılması için kan vermem istenmişti(2 gün önce salı)
Şimdi baktım da değer yüksek çıkmış epey "42,3" Öncesinde ilaç kullanımıyla mı ilgili acaba neden böyle yüksek oldu?
Ayni şey bende de oluyor 2 seferdir . İlk transferim dondurulmuş embriyo 2024 mayısta yaptırdım 4aa idi dogal siklusta olmuştu tutmadi. Histereskopi oldum rahimde endometrit yani enfeksiyon varmış tedavi oldum antibiyotik sonra biyopsi temiz çıktı şükür bu 1 sene önce olan şeyler 3024 aralikta gittim transfer için estrofem kullandim 10 gün progestron benim de yüksek çıktı 3 küsürlerde surec iptal oldu daha sonra ben erteledim şimdi Eylül ayında gittim aynı ilaç protokol uygulandı yine kan progestron yine yüksek çıktı dendi 1.98 şimdi ilaç dozumu değiştirdi 7 gün 2×2 şeklinde bakalım 14 ekimde kontrol var umarım bu sefer hersey yolundadır. Sizin son durumunuz nedir

Bende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yok😔
Ayni durumdayım bende 3 embriyom vardı 1 i tutmadı şimdi son 2 embriyom kaldı onların ikisini de koyucaz biri 2bc diğeri daha kötü durumda 5. Gün embriyolari allahtan ümit kesilmez biz ondan istiyoruz hayırlısı hakkımızda son 2 can ihtimali var elimde tutmazsa bende ne yaparım bilmiyorum maddi manevi bir de uşak ankara git gel çok yoruldum umarım sonu güzel olur

Mehraba her kese mende 9 ekim transfer oldum 3 gun 8 hucreyli 2 tane 7 hucreli 2 tane 4 embiron koydu doktorum 2022dese 3 tane koymusdu 1 tutmusdu simdi oglum var darisi sizlerin basina insAllah 🙏 simdide beklemiyorum test yapmak istiyorum ama biliyorum erken bir belirtiler yok sadece belim sizliyor birde karnim sis sanki
Hayırlı olsun teşekkür ederiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏 Neden 4 tane koyuldu yaşınız kaç ya 4 ü de tutarsa çok riskli olmaz mı

Herkese merhaba
5 Ekim de transferim gerçekleşti. Hem opu hem de transfer o kadar rahat geçti ki…
Bu arada 39 yasimdayim çocuğum yok Amh baya dusuktu benim ve eşimin herhangi bir sorunu yoktu rahim tertemiz hatta doktorum deneyin bile demişti ama malum yaş gidiyor yumurta kalitesini artırıcı bir çok vitamin kullandım belki onlarında etkisiyle 6 yumurta 3 ü olgun 2 si döllenerek 5. Gün olmak üzere 2 embriyo transfer edildi.Doktor transfer öncesi embriyolar için olumlu konuştu . Transfer sonrası hiç bir ağrım olmadı kızlar . 1. Gün sırt ağrım ve adet sancısı gibi hafif bir ağrım oldu ben bu arada hemen ise başladım ve bankacıyım düşünün o günde o kadar sinirlendim ki embriyolarımdan özür dileyip durdum. Cok uzatmıyım çok büyük bir belirti yaşamadım çünkü adet öncesi ağrı sancı asabiyet hepsi ben de olduğu için anlayamıyorum :) Neyse bugün 6. Gün karnım dün şişti bugün öyle değil az kaldı 15 Ekim de ak koyun kara koyuna göreceğiz . Bu ilk ve dua edin olsun herkes bir umut bekliyor transfer sonrası zormuş :/
İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız hepimiz alırız 🙏 Beklemek gerçekten zor bende kendimi işe verdim düşünmemek için ama bi yandan da hareket ettikçe hep korktum hiç bi belirtim yok adet zamanım benimde adet belirtim bile yok bizimde ilk transfer sebepsiz infertilite 4 senedir deniyoruz hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun teşekkür ederiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏 Neden 4 tane koyuldu yaşınız kaç ya 4 ü de tutarsa çok riskli olmaz mı
Teşekkür ederim canim insAllah🙏 yasim 29 doktorum biliyo bence hemde şans cok olsun diye 2022de 3 unden 1 tutmusdu bence buna gore hemde riske atmadi 4 embiron vardi ele hepsin koydu

Teşekkür ederim canim insAllah🙏 yasim 29 doktorum biliyo bence hemde şans cok olsun diye 2022de 3 unden 1 tutmusdu bence buna gore hemde riske atmadi 4 embiron vardi ele hepsin koydu
Bende 2 koyması için çok uğraştım ama yapmıyorlar ondan şaşırdım hayırlısı olsun inşallah bir kere pozitif almışsınız şimdide öyle olsun 🌸

İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız hepimiz alırız 🙏 Beklemek gerçekten zor bende kendimi işe verdim düşünmemek için ama bi yandan da hareket ettikçe hep korktum hiç bi belirtim yok adet zamanım benimde adet belirtim bile yok bizimde ilk transfer sebepsiz infertilite 4 senedir deniyoruz hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Bende 2 koyması için çok uğraştım ama yapmıyorlar ondan şaşırdım hayırlısı olsun inşallah bir kere pozitif almışsınız şimdide öyle olsun 🌸
Ben Azerbaycanda yasiyorum canim burda koyuyolar tesekkurler insAllah hepimiz goruruz🙏

Aminnnn…Allah hepimize kolaylıkla nasip eylesin. Ben kendimi ise de veremiyorum işim çok stresli aslında işim değil müdürüm stres yaratan biri rapor alıp dinlenseydim keşke diyorum ama neyse Allah ol derse olur zaten
Sizin kaçıncı gün ?

Kizlar transferden 2 gün sonra yola çıksam bir sıkıntı olur mu sizce ankara uşak arası 4 5 saatlik bir yol kayinvalidem de kalmak istemiyorum çok stres oluyorum evimde rahat rahat süreci gecirmek istoylrjm ama yolda bir sıkıntı olur mu endişe ediyorum bu şekilde transferden sonra yol yapan var mi

Aminnnn…Allah hepimize kolaylıkla nasip eylesin. Ben kendimi ise de veremiyorum işim çok stresli aslında işim değil müdürüm stres yaratan biri rapor alıp dinlenseydim keşke diyorum ama neyse Allah ol derse olur zaten
Sizin kaçıncı gün ?
InsAllah tutar canim🙏 ama dinleseydin keske biraz benim transferimle birlikde bugun 3 cu gunum sizin kac?

Kizlar transferden 2 gün sonra yola çıksam bir sıkıntı olur mu sizce ankara uşak arası 4 5 saatlik bir yol kayinvalidem de kalmak istemiyorum çok stres oluyorum evimde rahat rahat süreci gecirmek istoylrjm ama yolda bir sıkıntı olur mu endişe ediyorum bu şekilde transferden sonra yol yapan var

Kizlar transferden 2 gün sonra yola çıksam bir sıkıntı olur mu sizce ankara uşak arası 4 5 saatlik bir yol kayinvalidem de kalmak istemiyorum çok stres oluyorum evimde rahat rahat süreci gecirmek istoylrjm ama yolda bir sıkıntı olur mu endişe ediyorum bu şekilde transferden sonra yol yapan var mi
Bence bir sey olmaz ilk 2 3 gun onemli zaten

InsAllah tutar canim🙏 ama dinleseydin keske biraz benim transferimle birlikde bugun 3 cu gunum sizin kac?
Doktordan rapor istedim gerek yok normal gebelikte de insanlar bilmeden her işi yapıyor dedi iyi dedim ben de:) benim 6. Gün oldu

Doktordan rapor istedim gerek yok normal gebelikte de insanlar bilmeden her işi yapıyor dedi iyi dedim ben de:) benim 6. Gün oldu
Doğru ama bizimki normal gebelik değil insan ister istemez tedirgin oluyor ama bekleyeceğiz güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallah

Back
X