ben ilk bebem kız olsun istedim hep.. ama içime bu oğlan doğdu..ya ne bilim kızlar daha sevimli geliyor..Ben ablaydım kardeşime çok destek oldum...tabi hayırlısı..bakalım..sen ne istiyosun yada hissediyosun bakim..sen içime doğuyo diyodun da söylememiştin.neydi o kızmıydı yoksa.ondan mı bu kadar beklenti içindesin?
ben yarın uğrarım ona sölerim olmazsa ayralsın bişeler..olur cuma kızlara seminer veriyorum.bende onlarla çıkarım olmazsa cuma içeriz bişeyler.ama balperi ayarlaması lazım beyzoşun
dolfin de tchibo mağzası varya...hamile kaprisi var 29 tl ye düşmüş .çok güzel ben aldım bide...çarşıda ki aşağıdaki demir yolu caddesi üzerinde olan lcw de hamile koleksiyonu var...hamile tshirtlerini 9.90 na aldım...çok uygun şeyler var bir bak hemde çok şirinler...o tşhirtler hamile giyimciler de 49 dan başlıyo 89 kadar çıkıyo fiyat...
ben ilk bebem kız olsun istedim hep.. ama içime bu oğlan doğdu..ya ne bilim kızlar daha sevimli geliyor..Ben ablaydım kardeşime çok destek oldum...tabi hayırlısı..bakalım..sen ne istiyosun yada hissediyosun bakim..
ben yarın uğrarım ona sölerim olmazsa ayralsın bişeler..
o öğlenci ya gelemez ki..gerçi ben uğrayamazsam bile sen sabah söle beyzaya..akşam 6'ya kadar otururuz..kocalar gelmeden..olur uğra da konuş.bende söylerim .fazi de gelcek mi.o ne yaptı.
huhu ben geldim nasılsınız bugun kaynanaya gittim naz yaptımyemek yedim çayımı içtim geldim hehe akşama da kal dedi artık kalmadım
o öğlenci ya gelemez ki..gerçi ben uğrayamazsam bile sen sabah söle beyzaya..akşam 6'ya kadar otururuz..kocalar gelmeden..
tchibo mağazasındamı hmm varmıdır hala güzelmiki spor giyinirim ben öle çok aradım izmitte dar paça hamile pant ve öztalayda buldum mehtap hamile giyimde unutmam inşallah bakarım dolphine hastaneden dönerken
lcw den bitane almıştım kollarını kestirdim =)) çok güzel oldu evde giyiyorum ama bebekli
mrb kızlar...
neyse ben çıkyorum yicek bişeler hazırlayayım...dudu konuşuruz telden..hadi kızlar görüşürüz.. akşam girerim gene bakarım..byess..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?