2010 Ekim Anneleri

sen içime doğuyo diyodun da söylememiştin.neydi o kızmıydı yoksa.ondan mı bu kadar beklenti içindesin?
ben ilk bebem kız olsun istedim hep.. ama içime bu oğlan doğdu..ya ne bilim kızlar daha sevimli geliyor..Ben ablaydım kardeşime çok destek oldum...tabi hayırlısı..bakalım..sen ne istiyosun yada hissediyosun bakim..

tchibo mağazasındamı hmm varmıdır hala güzelmiki spor giyinirim ben öle çok aradım izmitte dar paça hamile pant ve öztalayda buldum mehtap hamile giyimde unutmam inşallah bakarım dolphine hastaneden dönerken
lcw den bitane almıştım kollarını kestirdim =)) çok güzel oldu evde giyiyorum ama bebekli

ya başta erkek hissediyodum ben ama şimdi içim hep kız istiyo.bende ablayım kardeşim benim oğlum gb.herşeyin karşılıyom ben onun.belki abla kardeş olur çocuklarım diye istiyo gönlüm.bilmem ki sağlıklı olsunda sorun değil.ama gönlümüz kızda bizim.prensesimmm olsun

gecmısı okuyup bıtırdım. ustumu cıkarayım bı ya geldım kondum pc nın basına:)

huhu ben geldim nasılsınız bugun kaynanaya gittim naz yaptım yemek yedim çayımı içtim geldim hehe akşama da kal dedi artık kalmadım

neyse ben çıkyorum yicek bişeler hazırlayayım...dudu konuşuruz telden..hadi kızlar görüşürüz.. akşam girerim gene bakarım..byess..

bende spor giyinirim..gri renkte yandan cepli tchibo daki bende tesadüfen rastladım...bende dar paça kot istiyorum burda bulamadım istediğime göre...hem dar paça hem karın bölgesi çok yüksek olmayanlar var onlardan istiyorum...onun için istanbula bakıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…