2010 Ekim Anneleri

balum hoşgeldin
iyiymişsin çok şükür sevindim iyi olmana

sagol canım benım sagol hersey yolunda:)

balumm gelmişş. hemen gecmişi okuyayım :)

du yazıyım sana hemen. 2 lı test sonuclarım supermıs:) 3 luye gerek yok dedı. ıdrar enfeksıyonum azalmıs yıne tek kullanımlık ılactan verdı tamamen gecsın dıye. bomba gıbıyım:)

herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim baluum. darısı benim başıma yarın gidicem ben de.

Maşallah de kız kendine nazar degdireceksin
demek ciciler de aldın heh :)) güle güle giyin canıımm :) :CüvCüv: :CüvCüv:

saklanıyo musun?seni seniiiikaydirigubbakcemile3

evet napım ya cocuklar ıste yazıp duruyolar:) topıc e yetısemem asla onlar varken.:)

herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim baluum. darısı benim başıma yarın gidicem ben de.

sagol canım. darısı basına. yarın demek randevun. 2 lı test yaptırmısmıydın sen?

Maşallah de kız kendine nazar degdireceksin
demek ciciler de aldın heh :)) güle güle giyin canıımm :) :CüvCüv: :CüvCüv:

sagol canım ya. bı tanesı hamıle kıyafetı gıbı hemde ucuz valla:) 25 tl ye ustluk nerdeeee:) ıstanbula gıtcem ya baya bıseyler aldım kendıme:)

evet napım ya cocuklar ıste yazıp duruyolar:) topıc e yetısemem asla onlar varken.:)

sagol canım. darısı basına. yarın demek randevun. 2 lı test yaptırmısmıydın sen?

ya geçen perşembe gitmiştik ölçmüşler di normaldi herşey ama 11+5 günlük çıkmıştı haftanda bakalım deyip randevu vermişlerdi işte. Birdaha gidicem yarın.

canım öztalayada mehtap giyimde var orası spor hamile giyim gibi çok hoş modelleri geçen ekledim hatta buraya fikir için

ya geçen perşembe gitmiştik ölçmüşler di normaldi herşey ama 11+5 günlük çıkmıştı haftanda bakalım deyip randevu vermişlerdi işte. Birdaha gidicem yarın.

anladım. inş ıyı haberler alırsın. bebekler Allaha emanet ya. bıseycık olmaz inş.

aldığım kıyafetlere baktımşimdi ay çok güzeller ya bi de allahın izniyle bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli gelse de içleri dolsa

balum bende rizeliyim...hiç rize de oturmadım ama çoğu akrabam orda...ramazan bayramında rizedeydim...

balum başladım yorgana. kalın ip aldım ip çok güzelmiş çok güzel oluo örnekteki ipin aynısı galiba :). ama buugn kaynanamın kiracısı nazar etti galiba kaç kere yanlış yaptım yaaa ör bakalım güzele benzio bende geline yapayım dedi kiracı. gözü kaldı kadının halbuki basit

İnşallah canım sen atlattın allah'ın izniyle sıra bizler de. Biz de atlatsak :Saruboceq:

atlatırsın inş.

balum bende rizeliyim...hiç rize de oturmadım ama çoğu akrabam orda...ramazan bayramında rizedeydim...

bende 9 aydır burda oturuyorum. dogma buyume ıstanbuldaydım ben. buraya gelın geldım. buralıyım zaten. hemserıyız desene:)

kaydirigubbakcemile3 tuvalete ters oturkaydirigubbakcemile3 oyle derler ya elısı yapınca nazar degerse tuvalete ters otururlarmıs:roflol::roflol:

ya kızlar ben sizleri çok merak ediyorum kısa süreliğine avatarlarınıza resimlerinizi koysanıza :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…