aa balum aşk olsun ç.dışımı takılıon
evet de benım cok kucuk kuzenlerım var cok yazıyolar ondan cevrımdısı oluyom hep:)
balum hoşgeldin
iyiymişsin çok şükür sevindim iyi olmana
balumm gelmişş. hemen gecmişi okuyayım :)
saklanıyo musun?seni seniiiikaydirigubbakcemile3
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim baluum. darısı benim başıma yarın gidicem ben de.
Maşallah de kız kendine nazar degdireceksin
demek ciciler de aldın heh :)) güle güle giyin canıımm :) :CüvCüv: :CüvCüv:
evet napım ya cocuklar ıste yazıp duruyolar:) topıc e yetısemem asla onlar varken.:)
sagol canım. darısı basına. yarın demek randevun. 2 lı test yaptırmısmıydın sen?
bende spor giyinirim..gri renkte yandan cepli tchibo daki bende tesadüfen rastladım...bende dar paça kot istiyorum burda bulamadım istediğime göre...hem dar paça hem karın bölgesi çok yüksek olmayanlar var onlardan istiyorum...onun için istanbula bakıcam...
ya geçen perşembe gitmiştik ölçmüşler di normaldi herşey ama 11+5 günlük çıkmıştı haftanda bakalım deyip randevu vermişlerdi işte. Birdaha gidicem yarın.
canım öztalayada mehtap giyimde var orası spor hamile giyim gibi çok hoş modelleri geçen ekledim hatta buraya fikir için
anladım. inş ıyı haberler alırsın. bebekler Allaha emanet ya. bıseycık olmaz inş.
İnşallah canım sen atlattın allah'ın izniyle sıra bizler de. Biz de atlatsak :Saruboceq:
balum bende rizeliyim...hiç rize de oturmadım ama çoğu akrabam orda...ramazan bayramında rizedeydim...
balum başladım yorgana. kalın ip aldım ip çok güzelmiş çok güzel oluo örnekteki ipin aynısı galiba :). ama buugn kaynanamın kiracısı nazar etti galiba kaç kere yanlış yaptım yaaaör bakalım güzele benzio bende geline yapayım dedi kiracı. gözü kaldı kadının halbuki basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?