gunaydın canım nasılsın. dıyodum ben de sevgı gelır:)
ben gıdıp kendıme tazecık yogurt yapayım. hazır yogurt yememeye calısıyorum.
siboş nasılsın bugun?
ben ev yoğurdu yiyemiomartı kendimde yapamıom zaten napçaz.
günaydın hanımlar
konuyu baya ilerletmişsiniz takip edemedim bayadır benimde bulantım oluyor ama acıkınca oluyor 2 saatte bir acıkıyorum bişeyler yamazsem midem bulanıyo halsizleşiyorum çok oburlaştım cokacimcoook bide herşey istiyo canım aman yanımda bişey konuşulmasın cokacimcoook
benim doktorum bana mahalle aralarında satılan pastorilize edilmemiş sütlerden alıp ne iç ne yoğurdunu ye dedi
burusella hastalığı bulaşır aman dikkat edin kızlar
bende asla acık sut almam. benım kayınvalıdem koyde yasıyo ınegı var o getırıyo haftada ıkı gun bana sagolsun. baya da uzak ama gelıyorlar yıne de.
ben ev yoğurdu yiyemiomartı kendimde yapamıom zaten napçaz.
ay canım valla çok şanslısın
bizim burda kimsemiz yok bi eşim bi ben
ailelerimiz bizden 1000km uzaktalar :gitme:
çok özlüyorum annemleri :gitme:
slm kızlar.mide bulantısı çok az hatta yok gb de şu uyku ve uyuyamama sorununu nasıl hallediyosunuz.benim akşam 22.30 da pilim bitiyo hemen dalıyorum sonra gece 3-4 kalkıyorum sonra sabah ezanına kadar uyuyamıyorum.zaten ondan sonrada kalkıp işe gidiyorum
benım kendı aılemde uzaktı ıstanbulda ama kayınvalıdemler var. annemlerı bende cok ozluyorum. nisanda gıdıcem ama doktora sormadan bılet alamıyorum. nısanda 3 aylık olacak sorun olmaz sanırım uçaga bınmek. yanı ıns:)
bu arada pastörize süt ve süt ürünleri diyor drlar rubellaya karşı.dikkat etmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?