2010 Ekim Anneleri

gunaydın canım nasılsın. dıyodum ben de sevgı gelır:)

geldimde bulaşığa giriştim kalktığımda çöpü atarken midem kalktı yıkayamadıydım. dün sular kesikti kaldıydı hadi sabah yıkarım dedim kötü oldu yaaa ilk defa kustum sabah sabah

günaydın kızlar
mide bulantılarınız başlamış bazılarının
bende de oluyo sabahları
ama 15 20 dk sonra geçiyo

günaydın hanımlar
konuyu baya ilerletmişsiniz takip edemedim bayadır benimde bulantım oluyor ama acıkınca oluyor 2 saatte bir acıkıyorum bişeyler yamazsem midem bulanıyo halsizleşiyorum çok oburlaştım cokacimcoook bide herşey istiyo canım aman yanımda bişey konuşulmasın cokacimcoook

sen nerdesın ya kacgundur dıyorum nereye kayboldu bu:):) nasılsın?

benim doktorum bana mahalle aralarında satılan pastorilize edilmemiş sütlerden alıp ne iç ne yoğurdunu ye dedi
burusella hastalığı bulaşır aman dikkat edin kızlar

bende asla acık sut almam. benım kayınvalıdem koyde yasıyo ınegı var o getırıyo haftada ıkı gun bana sagolsun. baya da uzak ama gelıyorlar yıne de.

bende asla acık sut almam. benım kayınvalıdem koyde yasıyo ınegı var o getırıyo haftada ıkı gun bana sagolsun. baya da uzak ama gelıyorlar yıne de.

ay canım valla çok şanslısın
bizim burda kimsemiz yok bi eşim bi ben
ailelerimiz bizden 1000km uzaktalar :gitme:
çok özlüyorum annemleri :gitme:

ben ev yoğurdu yiyemiom artı kendimde yapamıom zaten napçaz.

bende evlendıkten sonra yapmaya basladım. istanbulda ınek nerde bulacaktık da yogurt yapacaktık. kayınvalıdem oh sagıyo kendı getırıyo bana. uzak yerdeler bı de kendı arabalarıyla 1 saatte anca gelıyolar ama hıc ıhmal etmıyolar sagolsunlar.

slm kızlar.mide bulantısı çok az hatta yok gb de şu uyku ve uyuyamama sorununu nasıl hallediyosunuz.benim akşam 22.30 da pilim bitiyo hemen dalıyorum sonra gece 3-4 kalkıyorum sonra sabah ezanına kadar uyuyamıyorum.zaten ondan sonrada kalkıp işe gidiyorum

birşey sormak istiyorum ben
doktor kontrolleriniz nasıl gidiyor yani ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz çağırılıyorsunuz ve nasıl tetkikler tahliller yapıldı şimdiye kadar

ay canım valla çok şanslısın
bizim burda kimsemiz yok bi eşim bi ben
ailelerimiz bizden 1000km uzaktalar :gitme:
çok özlüyorum annemleri :gitme:

benım kendı aılemde uzaktı ıstanbulda ama kayınvalıdemler var. annemlerı bende cok ozluyorum. nisanda gıdıcem ama doktora sormadan bılet alamıyorum. nısanda 3 aylık olacak sorun olmaz sanırım uçaga bınmek. yanı ıns:)

bu arada pastörize süt ve süt ürünleri diyor drlar rubellaya karşı.dikkat etmeliyiz.

herkesın mıdesı bulanıyo ya benım neden bulanmıyo:):):) daha erken sanırım.

bende gitmek istiyorum bakalım doktora danışıp alcam biletimi :)
ama annem gelir heralde yakında çünkü bem canım birsürü şey istiyoooorr cokacimcoook

balum bugunde kendim attım iğnemi canileştim iice eşim dio en senden korkuom sinirlenince bıçakları falan sakliyim dio hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…