2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar.bende dün doktora gittim.keseyi gördük çok şükür.bi sorun yok dedi.2 hafta sonrada kalp atışlarını duyalım testlere başlayalım dedi.çok mutlu olduk.inşallah hepimiz 9 ay boyunca her kontrolden sonra bu mutluluğu yaşarız

hayırlı haberlerını beklerız yarın. benımkı7+5 olcaktı bugun ama gerı gıttı:):):) 5 haftalık henuz.

eee geriye kalan 2.5 hafta ne oluo ...ultrasondan mı degısık cıkıo acaba
benım gecen gıttıgımdede benım hesabım 6,ya yenı gırmıstı ama dr. 6.5 dedi...bu durumda ne oluo.. bana bıraz cocuk önde gıdio demıstı bebek ırı mi olacak sımdı:)))

günaydın canım senle duyguları yasıoruz..bende eylülde boş gebelık yasadım bundada cok korktum...ama cok şükür bi problem yok..haftaya kalp atısını duymaya gıdecem...inşallah sended bi problem cıkmaz pozıtıf ol..bebeklerımız bizimle emin ol

Herkes güzel bir gün diliyorum,
ben bugün düşünmekten uyuyamadım. Yeni bir Can geliyo aramıza. Yeni bir umut. YEni bir başlangıç. Kimimizin ilk, kimimizin benim gibi 2. Gebeliği. Kızımdan sonra yeni canı taşımanın tadını çıkarmak istiyorum ama tabii korkular var. Allahım hepimize yardım etsin. Burda birlikte güzel günlerimizi paylaşıp yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah. Güzel düşünelimki herşey güzel olsun. Ve arkadaşlar bol bol dua edin. Bebeği olmayanlar içinde...

Bu arada hep rumuzmu kullanmayı düşünüyorsunuz isimler daha kalıcı olmazmı????

canım benımkı gec dollenme oldugu ıcın de. senınkı sanırım bıraz uzun olacak:):):) iri demeyelım de korkma:):):)

bende kan testine göre hamileyim sat 14 ocak yaş 23 ama küçük diye ultrasona haftaya gireceğim inşallah. heyecan ve korkuyla bekliyorum çünkü karnım ağrıyo.umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli bir bebeğim olur.

hayırlı olsun canım hosgeldın aramıza.

hosgeldın aramıza. korkma karın agrısı hepımızde var. benım bebısım gec dollenmeden dolayı sattan saymısyoruz. 15 ocaktan sayıyoruz. ben 4 kez gıttım doktora ben coktan gordum keseyı:):) martın ılk haftası da kalp atısı ıcın gıdıcem. saglıklı hamılelık saglıklı bebek inş canım.

amin canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın .kesemi içinde bebeğimi görünce tam rahat edeceğim herhalde.ilk bebek ayrı heyecan koruma içgüdüsü acayip valla.iyi dileğin için çok teşekkürler

cnm sağol öel bişey olursa sölerim düşünmem yeter cnm bak seni burda çok görüyom biraz dinleln kendine bak kızıyorum ama....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bılgısayarın genelde acık duruyo mrk edıyorum. ama dınlenıyorum mrk etme. ayaklarımı uzatıyoruö kalvyeyı mouse u yanıma alıyorum. uzaktan yazıyom zaten sagol. sen pek gıremıyon hüzünlüsün. ama kafana takma kolay bı amelıyat olacak inş. bebişin etkılenmesın.

senınde ılk bebegın yanı. evet ya cok garıp. bazen dıyorum kı evde bı bebek olacak bızım bebegımız sevıp koklayacagım. hıc yanımdan ayırmayacagım. yanı ne bılım cok tuhaf gelıyo:):)

merhaba canım benimde ikinci gebeliğim :) kızın kaç yaşında benim oğlum 11 aylık daha inşallah ilkindeki gibi güzel olur ikincilerde, geçen hafta gıda zehirlenmesi nedeniyle doktora gidince tesadüf eseri öğrendim hamile olduğumu kendi doktoruma pazartesi gidicem , ilki sezeryandı bakalım ne diycek? dün akşam ağrım vardı ve biraz pembe kahverengi akıntı oldu , uyuyamadım hiç bakalım pazartesi ne olucak

imdattttttttt kızlar midem çok kötü birtürlü geçmiyo çok zorluyo beni evde duramiyorum her zaman kokladıgim kokulardan igreniyorummmmmafoldumbenmafoldumben bugün baş agirimda başladı iştahim kapandai (acaba hamilemiyimsempatiksalakcinni) kızlar neler yiyosunu ben kendimi zorluyamiyorum artık yiyemiyorum midem çok kötü....

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :)
bende birazdan cıkıcam dk gitcez inşallah hersey yolunda gıder bu gece uyuyamadım heyecandan :))

kızlar tekrar hayırlı olsun hepinize... bende geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim ve sizinle paylaşmak istedim... şimdi yanımda uyuyor meleğim,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsin... dünyanın en mükemmel en vazgeçilmez ve hiçbir şeye değişilmeyecek tek güzel duygusu bu :asigim: herkese minik pıtırcıklarıyla birlikte çooook güzel bir hamilelik diliyorum opuyorumnanaktan

:roflol:canım benım sanırım hamılesınalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…