hayırlı haberlerını beklerız yarın. benımkı7+5 olcaktı bugun ama gerı gıttı:):):) 5 haftalık henuz.
merhabalar.bende aranıza yeni katıldım ve inş.kısmet olursa burada sizlerle tecrübelerimizi paylaşacağız.ben ilk gebeliğimi 18 ağustosta boş gebelik yüzünden kaybettim ve çok üzüldüm.önceden hiç duymadığım bir konu halbuki ne kadar yaygınmış.şu anda 5 haftalık hamileyim çok şükür ve sağlıklı bir hamilelik olursa inş.Ekim ayında doğum yapacağım.ama yaşadığım ilk tecrübeden dolayı içimde hep bi acaba,bi aksilik olurmu gibi sorular var.Kese görünüyor ve inşallah 5 şubatta kalp atışınıda duyacağım bebişimin .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
eee geriye kalan 2.5 hafta ne oluo ...ultrasondan mı degısık cıkıo acaba
benım gecen gıttıgımdede benım hesabım 6,ya yenı gırmıstı ama dr. 6.5 dedi...bu durumda ne oluo.. bana bıraz cocuk önde gıdio demıstı bebek ırı mi olacak sımdı:)))
slm kızlar bende ekim annesi olucam allah nasip ederse sat 9 ocak yaş 28 kilo 65 keseyi gördük kalp atışı için ayın 4 ünde gidicem inş.... nevyas ekliyo o listeye galiba inş rabim tamamına erdirir beni ve tüm hamileleri aminnn
bende kan testine göre hamileyim sat 14 ocak yaş 23 ama küçük diye ultrasona haftaya gireceğim inşallah. heyecan ve korkuyla bekliyorum çünkü karnım ağrıyo.umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli bir bebeğim olur.
cnm sağol öel bişey olursa sölerim düşünmem yeter cnm bak seni burda çok görüyom biraz dinleln kendine bak kızıyorum ama....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
amin canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın .kesemi içinde bebeğimi görünce tam rahat edeceğim herhalde.ilk bebek ayrı heyecan koruma içgüdüsü acayip valla.iyi dileğin için çok teşekkürler
Herkes güzel bir gün diliyorum,
ben bugün düşünmekten uyuyamadım. Yeni bir Can geliyo aramıza. Yeni bir umut. YEni bir başlangıç. Kimimizin ilk, kimimizin benim gibi 2. Gebeliği. Kızımdan sonra yeni canı taşımanın tadını çıkarmak istiyorum ama tabii korkular var. Allahım hepimize yardım etsin. Burda birlikte güzel günlerimizi paylaşıp yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah. Güzel düşünelimki herşey güzel olsun. Ve arkadaşlar bol bol dua edin. Bebeği olmayanlar içinde...
Bu arada hep rumuzmu kullanmayı düşünüyorsunuz isimler daha kalıcı olmazmı????
imdattttttttt kızlar midem çok kötü birtürlü geçmiyo çok zorluyo beni evde duramiyorum her zaman kokladıgim kokulardan igreniyorummmmmafoldumbenmafoldumben bugün baş agirimda başladı iştahim kapandai (acaba hamilemiyimsempatiksalakcinni) kızlar neler yiyosunu ben kendimi zorluyamiyorum artık yiyemiyorum midem çok kötü....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :)
bende birazdan cıkıcam dk gitcez inşallah hersey yolunda gıder bu gece uyuyamadım heyecandan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?