merhaba arkadaslar ben epeydır bu sıteye üyeyim ama hiç yazmak kısmet olmamıstı bende sizler gıbı ekim annesi olcam insallah bıze surpriz oldu hiç beklemiyorduk bı oğlum var 5 yaşında ama bıraz daha dusunmuyordum dogrusu neyse kısmet boyleymıs allah hayırlısıyla kucagımıza almak nasip etsın bebişlerimizi
merhaba arkadaslar ben epeydır bu sıteye üyeyim ama hiç yazmak kısmet olmamıstı bende sizler gıbı ekim annesi olcam insallah bıze surpriz oldu hiç beklemiyorduk bı oğlum var 5 yaşında ama bıraz daha dusunmuyordum dogrusu neyse kısmet boyleymıs allah hayırlısıyla kucagımıza almak nasip etsın bebişlerimizi
hayirli olsun aramiza hosgeldin :))
kizlar benimde bulantim cok fena ya gece uyku uyuyamiyorum ne zaman biticek bu bulantilar deliricem bide kusabilsem rahatliycam oyle igrenc bir duyguki basimi yastiga koyamiyorum
sagol canım hoşbuldukkkk seninde hayırlı olsun :)hayırlı olsun canım hosgeldın aramıza.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :)
bende birazdan cıkıcam dk gitcez inşallah hersey yolunda gıder bu gece uyuyamadım heyecandan :))
günaydın kızlar günaydın balum
Günaydın güzel anne adayları nasılsınızzzzz:):)
hosgeldın aramıza. hayırlısı olsun rabbım demekkı zamanı geldı demıs oldu. belkı bı kıza ıhtıyacın vardır:):):)
hayirli olsun aramiza hosgeldin :))
kizlar benimde bulantim cok fena ya gece uyku uyuyamiyorum ne zaman biticek bu bulantilar deliricem bide kusabilsem rahatliycam oyle igrenc bir duyguki basimi yastiga koyamiyorum
saol canım hosbulduk ayyy ınsallah once saglıklı bı bebegım olsun ama kızım olsun çok isterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?