2010 Ekim Anneleri

kızlar siz sizin mesajlarınızın yanında profil resminizi görebiliyormusunuz? benimki neden çkmıyor yahu?

canım cogunda oyle zaten. 1 hafta dusuyolar.

günaydın, bende henüz tık yok :) iyi mi kötü mü bilemedim. annem kızıyor böyle deyince, onun berbat geçmiş bana hamileyken...

anneminde hamılelıklerı cok kotu gecmıs. hele bendeeeee:):) ama sende 40 gunden sonra baslamıstı erkekler de 20 gunden sonra dedı. ben 41. gunumu beklıyom o yuzden.

offf kızlar ya perişan hissediyorum kendimi. midem bulanıyor, yataktan hiç çıkmak istemiyorum, yaşama sevincim yok.. neden böyleyim ya gözüm korkuyo iyice ya 9 ay böyle giderse!?

offf kızlar ya perişan hissediyorum kendimi. midem bulanıyor, yataktan hiç çıkmak istemiyorum, yaşama sevincim yok.. neden böyleyim ya gözüm korkuyo iyice ya 9 ay böyle giderse!?

yok canım 9 ay gıtmez oyle mrk etme. canını sıkma o kadar. yasama sevıcı fılan aşkolsun mutlu olmaya calıs:):) en gec 4 ayda bıter bulantılar.

yok canım 9 ay gıtmez oyle mrk etme. canını sıkma o kadar. yasama sevıcı fılan aşkolsun mutlu olmaya calıs:):) en gec 4 ayda bıter bulantılar.

balum benim ikinci hamileliğim bu birincide çok skıntılıydı hastanelerde falan yattım ama hem geç başlamıştı hem de bu kadar kendimi mutsuz hissetmiyodum. bide 2. hamilelik rahat geçer diyolareyvahedigeldismile

Aa olurmu tatlım sen iki kişilik yaşama sevinci taşıyorsun şimdi.Canın bişey yapmak istemiyorsa yapma , yataktan çıkmak isteiyorsan çıkma.Bunlar için kendini suçlamana gerek yok.Onu gerektiriyorsa hamileliğin bırak öyle olsun.

balum benim ikinci hamileliğim bu birincide çok skıntılıydı hastanelerde falan yattım ama hem geç başlamıştı hem de bu kadar kendimi mutsuz hissetmiyodum. bide 2. hamilelik rahat geçer diyolareyvahedigeldismile

heee sen tecrubelısın. umarım kotu gecmez bu defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…