Yok tatlım ya 2 hafta önce gitmiştim ilk kez sadece keseyi görebilmiştik.Salı günü gideceğim.Kalp atışını görebileceğim
kızlar siz sizin mesajlarınızın yanında profil resminizi görebiliyormusunuz? benimki neden çkmıyor yahu?
herkeste farklı olabilir hemen endişelenme benim abdominal ultrasonografi ile bakılıp ölçüldü bu arada ve bence 5+1 dim SAT 13 ocak olduğu için ama doktor 4 + 1 dedi...ben de bunu anlamadım çünkü tarihi biliyorum aşağı yukarı hamile kaldığım
senin profil resmin bendede görünmüyor
nereden düzeltebilirim acaba, çünkü avatarı göster şıkkı işaretli..
canım cogunda oyle zaten. 1 hafta dusuyolar.
günaydın kızlar.bu sabaha acayip bulantılarla uyandım.siz ne alemdesiniz?
yaptım :) profil resmi ekleden değil avatar ekleden olacakmış :) kurcalayıp keşfettim.
günaydın, bende henüz tık yok :) iyi mi kötü mü bilemedim. annem kızıyor böyle deyince, onun berbat geçmiş bana hamileyken...
günaydın kızlar.bu sabaha acayip bulantılarla uyandım.siz ne alemdesiniz?
offf kızlar ya perişan hissediyorum kendimi. midem bulanıyor, yataktan hiç çıkmak istemiyorum, yaşama sevincim yok.. neden böyleyim ya gözüm korkuyo iyice ya 9 ay böyle giderse!?
yok canım 9 ay gıtmez oyle mrk etme. canını sıkma o kadar. yasama sevıcı fılan aşkolsunmutlu olmaya calıs:):) en gec 4 ayda bıter bulantılar.
offf kızlar ya perişan hissediyorum kendimi. midem bulanıyor, yataktan hiç çıkmak istemiyorum, yaşama sevincim yok.. neden böyleyim ya gözüm korkuyo iyice ya 9 ay böyle giderse!?
balum benim ikinci hamileliğim bu birincide çok skıntılıydı hastanelerde falan yattım ama hem geç başlamıştı hem de bu kadar kendimi mutsuz hissetmiyodum. bide 2. hamilelik rahat geçer diyolareyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?