2010 Ekim Anneleri

birşey soracağım balum benim gebelik kesem 10.4 mm yazıyor 4 hafta 1 günlük iken yapılan ölçümde GS (gestasyonel sac) olarak belirtiliyor ultrason çıktısında, senin kaçtı?

birşey soracağım balum benim gebelik kesem 10.4 mm yazıyor 4 hafta 1 günlük iken yapılan ölçümde GS (gestasyonel sac) olarak belirtiliyor ultrason çıktısında, senin kaçtı?

oyyyyy bende gs de 9,33 yazıyodu 4 hafta 5 gunlukken. kız senınkı uzun mu olcak ne:):) nasıl cıkaracan onu:roflol: ama sorun yok demekkı.

:dance: :teytey: normal mi diyorsun yani, aman çok sevindim ......sat tarihime göre 5+1 ken gittim ama ultrason kağıdında 4+1 yazıyordu ama doktor 7 gün hata payı koy dedi, yine de 4 haftalık henüz falan dedi. işte bu değeri merak ettim ben de normal mi diye :) cumartesi içinde bebiş var mı diye bakmaya gideceğiz, çok heyecanlıyım

canım bende de aynısı oldu 17 gun gerıye attı bızı ultrason. gec dollenmeden dolayı sanırım. bende martın ılk haftası gıdıcem. kalp atısı ıcın. Allahım saglıkla buyurler karnımızda inş.

inş. canım :)) bakalım zaten haftalar ilerledikçe ultrason ölçümleriyle hafta gün sayısı değişebiliyormuş, umarım o günleri güzel güzel yaşarız... bu arada bu sitede sizlerle paylaşmak çok keyifli :)

oyyyyy bende gs de 9,33 yazıyodu 4 hafta 5 gunlukken. kız senınkı uzun mu olcak ne:):) nasıl cıkaracan onu:roflol: ama sorun yok demekkı.

Günaydın Kızlar
Ben 5+3 iken gitmiştim GS 0.44 cm yazıyor oda 4.4 mm oluyor sanırım.Sizin kilere göre baağı küçük geldi.Kafam karıştı

herkeste farklı olabilir hemen endişelenme benim abdominal ultrasonografi ile bakılıp ölçüldü bu arada ve bence 5+1 dim SAT 13 ocak olduğu için ama doktor 4 + 1 dedi...ben de bunu anlamadım çünkü tarihi biliyorum aşağı yukarı hamile kaldığım

evet ya hep aklım burda kalıyo. kım var acaba dıye:)

Bakalım salı günü gideceğim tekrar.İlk seferde çok şaşkındım muayeneden bişey anlamadım konuşamadım bile allahan eşim vardıda o sordu birçok şeyi bu sefer not alacağım söylediklerini doktorun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…