birşey soracağım balum benim gebelik kesem 10.4 mm yazıyor 4 hafta 1 günlük iken yapılan ölçümde GS (gestasyonel sac) olarak belirtiliyor ultrason çıktısında, senin kaçtı?
:dance: :teytey: normal mi diyorsun yani, aman çok sevindim ......sat tarihime göre 5+1 ken gittim ama ultrason kağıdında 4+1 yazıyordu ama doktor 7 gün hata payı koy dedi, yine de 4 haftalık henüz falan dedi. işte bu değeri merak ettim ben de normal mi diye :) cumartesi içinde bebiş var mı diye bakmaya gideceğiz, çok heyecanlıyım
oyyyyy bende gs de 9,33 yazıyodu 4 hafta 5 gunlukken. kız senınkı uzun mu olcak ne:):) nasıl cıkaracan onu:roflol: ama sorun yok demekkı.
inş. canım :)) bakalım zaten haftalar ilerledikçe ultrason ölçümleriyle hafta gün sayısı değişebiliyormuş, umarım o günleri güzel güzel yaşarız... bu arada bu sitede sizlerle paylaşmak çok keyifli :)
herkeste farklı olabilir hemen endişelenme benim abdominal ultrasonografi ile bakılıp ölçüldü bu arada ve bence 5+1 dim SAT 13 ocak olduğu için ama doktor 4 + 1 dedi...ben de bunu anlamadım çünkü tarihi biliyorum aşağı yukarı hamile kaldığım
nutella sen embriyoyu gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?