2010 Ekim Anneleri

yok bu bulantı bugün beni tatsızlaştırdı.sadece bulanıyo ama çıkarmıyorum.bebeğim benimle diye hatırlayıp mutlu olmaya çalışıyorum.benide hamileliğim anneminkine benzemiyo o çok rahatsız olurmuş.ben çokiiyim ona göre.

anneminde hamılelıklerı cok kotu gecmıs. hele bendeeeee:):) ama sende 40 gunden sonra baslamıstı erkekler de 20 gunden sonra dedı. ben 41. gunumu beklıyom o yuzden.

ben de 5-6 haftayı doktorum öyle dedi genelde 5.6. haftadan sonra başlar diyor ama ben de çok acıkıyorum kocaman olucaz böyle giderse, açlıktan çok ödem var vücudumda... cokacimcoook ve de hafif kasık ağrıları zaman zaman

ben 6. haftadayım zaten:):)

öyle olsun dimi iyi ya azıcık kendimi iyi hissettim şimdi beni anlayan birilerinin olması ne güzelllkaydirigubbakcemile2

cnm evet mid ebulantıları 6 ahflıktan sonra başiliyo bend etam tersi oldu iştahim kapandi zorla bişeyler tıkıyorum onuda igrene iğrene yiyorum..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ewt liste baayği kabarık ama buraya gelen fazl yok galiba

Son düzenleme:
HAYIRLI GÜNLER KIZLAR
nasil gidiyor??
bulantilarla araniz nasil?'
cok yorgunum bu gün buulanti ilacini almama ragmen gecmedi
ahh bir uyusammmmmmm

nutella 3 ay dan sonra boyanin zarari yok diye duydum.sen yinede bir dokotaruna sor canim bitkisel agirlikli boyalardan yaptirabiliyormussun

nutella 3 ay dan sonra boyanin zarari yok diye duydum.sen yinede bir dokotaruna sor canim bitkisel agirlikli boyalardan yaptirabiliyormussun

Sormuştum aslında dr uma .Boyaların herhangi bir zararının olmadığına dair bir kanıt yokmuş.Oda eğer psikolojini çok etkileyecekse 3 aydan sonra organik boyalarla boyatırsın dedi.Ama onarda kimyasal işlemden geçiormuş.Bilmedim napcağımı.Br hayli beyaz var birde işim gereği çok insan içindeyim nasıl yaparım bilmiyorum.Yıkanınca geçen rimel şeklinde boyalar var onları araştıracağım bakalım

kızlar burnuma yeni pişmekte olan poğaça kokusu geliyor apartmanı bi dolaşsammı acep kim yapıo altım üstüm bekar karsı komsum yok ya yanım ya da onun karsısı netsemki:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…