2010 Ekim Anneleri

ben de olmuyor oyle uyku fılan ya. nevyas gırdı bı ara. mıde bulntım var dedı. cok gıremıyorum dedı.
belki daha erken ondan olmuyordur bir iki hafta sonra sende de baslar canim
oh disarda yemissin bugün.valla bende adam hergün götürse hic itiraz etmiycem:)
ama zaten bulantilardan yiyemiyorum siparis ettigi yemek de bosa gidiyor.
her hafta balik yapiyordum persembe günleri.simdiye kadar iyiydi.ama bu persembe kokusundan yanina yaklasamadim ondana da tiksindi geldi artik

ayyy ben haftada ıkı gun balık yıyorum umarım tıksınmem ya. balık cok faydalı. dogru dıyosun benım daha erken. mıd bulantım artmadan aradan yemege cıkmam lazım:):):)

selam kizlar nasilsniz?
nevyas hic gözükmüyor ya illaki girerdi baya zaman oldu hayirsir insalah
pinguu 5 haftalik ken falan kese güzüküyor canim
peki karından yapılan ultrasondan mı yoksa vajınal ultrasondan mı gozukuyorboshayallersmile
5. haftanın ıcınde gorursun. sen de mı ekım annesi olacaksın.

evet kısmetse oyle olucak suan 4hafta 4 gunluk hamıleyım heralde bu hafta ıcı gorunur kesem dıymı

Saırım benımde hafiften başladı bulantılar kızlar.Bugün akşama doğru kötü oldum.Biraz evle ilgilenmiştim yoruldum ondanmı acaba diyorum.

:roflol::roflol: ay ne komık olur valla. dun balık pısırmıs bırı apartmanda bana da getırdı koku gelmıstır dıye kocamda balık aldı pişti olduk vallayi:):):)

valla dusunmedım değil:jeyyar: aslında poğaça cokta severek yedıgım bısey degıldı ama oyle guzel koktu kı bı de evın heryerınde degıl sadece cama yakın yerde kokuyo bı an karsı apartmandan gelıyo sandım:roflol:
canım benım balık kokusu rahatsız etmedı mı

kızlar dünden beri elim ayağım kalmıyo...hep uyuyorum yaaa... vitamin desteği alıyorum bide yani..almasam nooldum düşünemiorum..

canım benim 4+5di. vajinal ultrasonla gördüm...

teşekkürler cvp için yerimseniben
benım de ınanılmaz uykum var tum gunu nerdeyse uyku halıyle gecırıyorum hafıf hafıf kasıklarımda sancılanmalar oluyor sık sık tuvalette buluyorum kendımı:bbo: miğdem yanıyor bı de ıştahım baya açıldı çok sık acıkıyorum sık aralıklarla ufak ufak atıstırmalar yapıyorum:CüvCüv: şu uyku olayı güçten düşürüyor benı hıc bı ıs yapmaya elım gıtmıyor ama tabıı mecbur kalkıp yapıyorum :sinifsinif: düşük hapı ve folık asıt yazdı doktorum sızde yanlızca bu ıkısını mı kullanıyorsunuz

bu arada asagıdakı cızelgeyı nasl yaptınız ben de yapmak ıstıyorum hergun kendılıgınden ılerlıyor mu cızelge yoksa yenılemek mı gerekıyor

canım ya bana folik asitte içern kompleks vitamin verdi. günde 1 tane. ama yetmiyor demekki, dediğin gibi sürekli bi uyku hali var... dayanamıorum ara ara şekerlemelerim oluyo...çarşamba gidicem dr.a sorarım tatlım paylaşırız sizinlede. bu kadar uyku normal mi acaba?

bana su cızelgeyı de anlatırmısın canım göğüslerim de acıyor benım sag salım ılk trımestrı atlatalım da daha ben keseyı kalp atıslarını gormem lazım cok endıselıyım cok

merhaba nevyas böyle bir listeyi nasıl hazılıyoruz?
bunu nerden öğrenebilirim?

bana su cızelgeyı de anlatırmısın canım göğüslerim de acıyor benım sag salım ılk trımestrı atlatalım da daha ben keseyı kalp atıslarını gormem lazım cok endıselıyım cok

çizelgeyi ben tam bilmiorum tatlım yaa..eşim yaptı bana. kızlara sorarız.
dr. a ne zaman gidiyosun sen? yarın gitsene hemen...

doktora gıttım ben tatlım deger henuz 235.9 bu yuzden sımdı baksak goremeyız dedı bır hafta sonra cagırdı sanırım vajınal ultrasonu tercıh etmek ıstemedı bu yuzden bır hafta bekleme durumundayız bu arada serı beta hcg ölçümlerimiz güzel cıktı degerler hızla katlanıyor verdıgım ılacları kullanıp bol bol dınlen dedı beklemedeyız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…