canım antalyanın neresınden ben antalyadan geldım hakkarıye aılem hala orda
günaydın kıslarrr benide aranıza alırmısınız bende cumartesi öğrendim anne olucağımı :))) sat 17 ocak olası doğum tarihi 24 ekim bide bişey sorcam dün yaptım kan tahlilini 1488 çıktı yarın gideceğim doktoruma keseyi görebilirim herhalde değilmi hepimiz inşallah hayırlısıyla ve sağlığıyla alırız bebelerimizi kucaklarımıza :))) (aminnnn)
günaydın hanımlar,
yeni hamileler hoşgeldiniz:)))
esemos hayırlı olsun hayatım...
kızlar,
şu çizelge için,
alt fonu seçiyorum. birinci step okey, bebişi seçiyorum 2 step okey, adet günümü ve haftayı yazıyorum 3 step okey.
sonrasında yapamıyorum. biri bana yardımcı olsun.....
günaydın kızlar haftasonu evde değildim onun için size haber veremedim... bebişimin şükürler olsun kalp atışını duyduk çok rahatladım artık...darısı kontrole gideceklerin başına olsun...kalbini duyunca çok rahatlıyorsunuz....
Günaydın canım burda gayet açık anlatmışlar bide böyle dene istersen http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
peki karından yapılan ultrasondan mı yoksa vajınal ultrasondan mı gozukuyorboshayallersmile
evet kısmetse oyle olucak suan 4hafta 4 gunluk hamıleyım heralde bu hafta ıcı gorunur kesem dıymı
günaydın nevyas bu cevap benim için değil dimi?
ben ilk sayfada ekim anneleri diye hazırladınız tablodan bahsediyorum.
bizde 1 liste hazırlicazda. nasıl yapılıyor? yada nerde yapılışı anlatılıyor?
valla dusunmedım değil:jeyyar: aslında poğaça cokta severek yedıgım bısey degıldı ama oyle guzel koktu kı bı de evın heryerınde degıl sadece cama yakın yerde kokuyo bı an karsı apartmandan gelıyo sandım:roflol:
canım benım balık kokusu rahatsız etmedı mı
günaydın nevyas bu cevap benim için değil dimi?
ben ilk sayfada ekim anneleri diye hazırladınız tablodan bahsediyorum.
bizde 1 liste hazırlicazda. nasıl yapılıyor? yada nerde yapılışı anlatılıyor?
günaydın kızlar haftasonu evde değildim onun için size haber veremedim... bebişimin şükürler olsun kalp atışını duyduk çok rahatladım artık...darısı kontrole gideceklerin başına olsun...kalbini duyunca çok rahatlıyorsunuz....
Hamişler nasılsınız bakalım görüşmeyeli...Kızlar sizin göbüşler çıktımı hiç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?