2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar:)))
esemos canım gözünaydın inşallah bizde duyarız kalp atışınıd a rahatlarız..
kızlar bişi sorcam siz bebegınızın sagda veye solda oldugunu hıssedıomusunuz

ben hıssetmıyorum ama sola yatın kan gıtsın dıyolar ya. soldadır dıyom ben de:):)

merhabalar kalp atışını dıyan arkadaşımıza ve bebişine tebrikler.alkisalkisalkis Darısı başımıza inşallah

gozun aydın canım. o kadar bekledıkkı senı. hayırlı haber olsun da. hadı darısı basımıza.
canım hastane dönüşü eşim annemlere bıraktı beni dün döndüm saat geçti sabah yazarım dedim...darısı hepinizin başına olsun canım... benim bebiş önce görünmedi doktor vajinal baktı görünce ve kalbini duyunca rahatladım...

kızlar ne göbüşü daha ya bende akşamları çıkıyo oda şişkinlikten =))
sabah kalkıyorum midem yapışmış sırtıma

kızlar ne göbüşü daha ya bende akşamları çıkıyo oda şişkinlikten =))
sabah kalkıyorum midem yapışmış sırtıma

ayyynen benım de boyle. sıskınlıkten cıkıyo hemde baya. esım dıyo boyle gıderse sen tasıyaıycan onu. bebekten sanıyo:):):) ama acıkladım:):)

günaydın kızlar:)))
esemos canım gözünaydın inşallah bizde duyarız kalp atışınıd a rahatlarız..
kızlar bişi sorcam siz bebegınızın sagda veye solda oldugunu hıssedıomusunuz

saol canım inş. hepiniz duyacaksınız bebişlerinizin kalbini...benim bebiş solda:jeyyar:

canım ıyı ol da sorun degıl.

gunaydın canım nasılsın bugun. tasınmaya basladınız mı?

bugün bitiyo tadilat şuan parkelerin kenarlarını çakıyolar öğleden sora falan temizlencek
yarın başlarız aslında ardiye niyetine kullandığım odayı ordaki dolapların içine yerleştirebilirim bugün
temizlik fazla değil adam mis gibi yaptı zaten sadece cam silincek dolaplar bide yerler silincek başka bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…