2010 Ekim Anneleri

canım sen sakın yapma bısey. doktorun dedıklerını unutma. yaa kacgun kaldı gıtmne doktora.

Benim önceden göbek vardı zaten şimdi baya belirdi ya herkes anlıyor artık hamile olduğumu :)) Sanırım 9 ayda baya bi kocaman göbeğim olacak

Benim önceden göbek vardı zaten şimdi baya belirdi ya herkes anlıyor artık hamile olduğumu :)) Sanırım 9 ayda baya bi kocaman göbeğim olacak

bana da tam tersı aaaaa sen hamıle mısın? hıc bellı olmuyo dıyolar. doktora gıdıyom bekleyenler nıye geldın kı sen dıyo offf:):)

6+2 olmuşum doğuma sadece 236 gün kalmış =)) allah izin verirse
bide doktır derse gittiğimde 5haftalık daha die pofff

yaparım ben ya dayanamam yavaş yavaş dolabın alçak olan yerlerini silerim

oyle yapmıycan ıste. ben de kımseyı dınlemıyom yapıyom gercı ama:):) senın durumun farklı bana doktor yatıcan dedıgı zaman. temızlık yapmadım gorumcem gelıp yaptı. annenler yanında nasılsa onlar yapsın.

aslında nolcak yavaş yavaş yaparımki viledayla silebilirimda
yeterki çabucak bitsin
kayınvalidem bişe yapamaz fıtıklı ameliyatlı o mutfağa bakıyo yemek bulaşık falan

ay eve şimdi baktım daha yeni başlamış kenarların tahtalarını çakmaya anca yarın başlarız temizliğe yerleştirmeye

kızlar 2 kg aldım ne diyorsunuz? ilk 3 ayda maksimum 3 kg deniliyor. ben 6+2 iken 2 kg aldım. iştahım dehşet. bu folic asit mi yapıyor acep?

iyiym balumm cızelge yapıodum bende..bende bastakı gıbı olmuo sankı mıdem bulanmıo ama agrılarım gıttı allaha sukurr..

canım hanı demısıın ya sagda olursa erkek solda olursa kız dıe bende duydum onuu benım solda olma sansı yokk hıcc ozman ben hep erkek mı dogrucamm:) anlamadımm ben bakalım eger hep erkek olursa sıze hep yazarımm:):):

ben duymadım hıc oyle bısey mezıme sordu da. nıye solda olmuyo senın hıc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…