2010 Ekim Anneleri

ben dıs gebelıkten ametlay olmustum canım ekım ayında sol tupum alındı tup ıcınde gelısmıs bebek parcalamıs tupuu oyuzden ıkısını bırden sezeryanla aldılar canım

kızlar 2 kg aldım ne diyorsunuz? ilk 3 ayda maksimum 3 kg deniliyor. ben 6+2 iken 2 kg aldım. iştahım dehşet. bu folic asit mi yapıyor acep?

Canım ya baya almışsın biraz dikkat et ilk 3 ayda aldıklarının bebeğe hiç faydası yok 3 aydan sonra zaten dahada açılacak iştahlar yeterince kilo alacağız yani :bbo: Sen zayıf hamile kaldın ama olsun yinede fazla almamaya çalış..

günaydın geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş sayfalar herkez idir inşş...

dogru valla. ben tartılamıyom ne zamandır acaba ne durumdayım.

ben en ıyısı eve bı baskul alım aklıma hıc gelmedı almak bugune kadar:):)

tşk ederim kızlarrr inşallah keseyide kalp atışlarınıda hayırlısıyla duyarım :)))

kızlar 2 kg aldım ne diyorsunuz? ilk 3 ayda maksimum 3 kg deniliyor. ben 6+2 iken 2 kg aldım. iştahım dehşet. bu folic asit mi yapıyor acep?

Bende aldım 2 kg.Aslında hamile kaldıktan sonra da çok dikkat ettim yediklerime yani kalorisi yüksek gıdalardan çok sağlıklı şeyler yedim ama anlamadım neden olduğuna.Spor yapıyordum bir süredir yapamıyorum tehlikeli olur diye ondan oldu sanırım.Dr ile konuşacağım izin verirse yürüyüşe başlayacağım yeniden koşu bandında

tünaydın ekim anneleri bende bulantı veya hamile olduğumu gösterir bi belirti yok yaw canım sıkılıyor. bari göbeğim çıksa. umarım herşey yolundadır(

tünaydın ekim anneleri bende bulantı veya hamile olduğumu gösterir bi belirti yok yaw canım sıkılıyor. bari göbeğim çıksa. umarım herşey yolundadır(

senın cızelge oncekı bebısın ıcın dımı:) tunaydın canım. bende de aynı hıcbır belırtı yok:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…