2010 Ekim Anneleri

günaydın canım ben ilgisi olduğunu sanmıyorum ama buna inanırsan veya acaba diyeceksen kestirmeyiver

benimde saçlarım çok uzun ben öyle çok kestirmek istiyorum ama kocacığım uzun saçı çok seviyo kısattırmıyo bi türlü
ucundan gidiyimde kestiriyim bende bari

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın

canım ozel msj atamıyorum sana. ozel msj almak ıstemıyosun gozukuyo du burdan yazayım:)

haydaa ne biliyim canım ya zaten bu kadınlar kulübü sayfaları bana çok karışık geliyor hiçbişi beceremiyorum. sadece bu foruma girmeyi becerdim neyseki.:) sana zahmet olacak sağolasın.

benimde saçlarım çok uzun ben öyle çok kestirmek istiyorum ama kocacığım uzun saçı çok seviyo kısattırmıyo bi türlü
ucundan gidiyimde kestiriyim bende bari

aslında benım esımde hep sacın alıyo vıtamını deyıp duruyo ondan ıstemıyo uzun sac.

haydaa ne biliyim canım ya zaten bu kadınlar kulübü sayfaları bana çok karışık geliyor hiçbişi beceremiyorum. sadece bu foruma girmeyi becerdim neyseki.:) sana zahmet olacak sağolasın.

zahmet olmadı valla gonderdım hadı yap:):)

canım bende saç kesimi için aynı şeyi duymuştum ama bence tamamen batıl inanç............o yüzden ben dün kestirdim..........bence böyle şeyleri umursama

Önceleri bende napsam diyordum bu saç olayını ama sonra kestirmeye karar verdim 1-2 ay sonra kestireceğim yazın o sıcaklarda zaten pişeceğiz bide saç yakmasın..

Önceleri bende napsam diyordum bu saç olayını ama sonra kestirmeye karar verdim 1-2 ay sonra kestireceğim yazın o sıcaklarda zaten pişeceğiz bide saç yakmasın..

bence de. ben dun kestırdım. ben kapalıyım ama evde kokoşum biraz:):) cok uzamıstı.

ya kızlar bana doktorum 3 hafta sonra gel demıstı kalp atısı ıcın. 10 marta gelıyo dedıgı gun. 10 martta 7+5 olacak. bıraz daha erken gıtsem olmaz mı..........?

olur balum. 7 haftada git. o kadar beklenir mi? ben 4 martta yine gidicem 7+5 olacak nasip kısmet olursa. dr. senin için zor olmazsa ilk üç aylık dönemde ayda 2 defa gel dedi. bende seve seve dedim.

nevyas,
Allah kabul etsin canım. bitirmişsin işleri:))) nevyas kaç kilo aldın ben çok tedirginim. şimdiden kıyafetlerim olmuyor. sabah dolabın karşısında 10 dk bakındım..

olur balum. 7 haftada git. o kadar beklenir mi? ben 4 martta yine gidicem 7+5 olacak nasip kısmet olursa. dr. senin için zor olmazsa ilk üç aylık dönemde ayda 2 defa gel dedi. bende seve seve dedim.

ayyy keske bana da oyle dese:) ya bu yenı doktorum ıyı hos da cok hastası var dıye sanırım ilgisiz geldi bana. zırt pırt da doktor degısılmez kı ben de 5 martta gıdım dıyodum tamam. 5 martta 7 haftalık oluyo:)

balum,
aslında beni sık çağırmasında ki nedenlerden biri önceki tamamlanmayan gebelik. sanırım kısa vadede riskleri görmek istiyor..
doktorum çok tatlı. besmelesiz hiç birşey yapmıyor. ama hastane çok iyi değil. bir önce ki dr hastanesi güzeldi...

ıste benım doktorumda yanlıs yerde. ben ozel hastaneye gıdıyodum basta. ama herkes degıs doktorunu dedı. egıtım ve arastırma hastanesı var devletın. sımdı oraya gıdıyorum. doktor ıyı de orda olmasaydı ıyı olurdu. bu gıdısımde ozel yazahanesı var mı dıye soracagım. varsa cok ıyı olacak benım ıcın.

nevyas,
Allah kabul etsin canım. bitirmişsin işleri:))) nevyas kaç kilo aldın ben çok tedirginim. şimdiden kıyafetlerim olmuyor. sabah dolabın karşısında 10 dk bakındım..

Canım ben daha kilo almadım her sabah tartının tepesindeyim :)) sadece 200 gr fark var oda bazen oluyor bazen olmuyor yani..Ben 72 ile hamile kaldım o yüzden çok dikkat ediyorum çünkü sonradan biliyorum fazla fazla alıcağım baştan almamayı kar belledim kendime :))

Amin canım evet atlattık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…