canım ozel msj atamıyorum sana. ozel msj almak ıstemıyosun gozukuyo du burdan yazayım:)balum ya mesaj atsana bana yılı 2010 yazdım
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
e_pack, 61esra, arass10, balum, mezime, ozlemsu, sever, simge_wxyz
günaydın arkadaşlar
nasılsınız?
siz hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz?
bebeğin ömrü kısalırmış öyle diyo etrafımdakiler
bense buna inanmıyorum
rabbim zaten bebeğimin doğum günü ile ölüm gününü belirlediki?
sizin düşünceniz nedir?
bosver komsuları:):) zaten sacım belıme ınmıstı. eşim dedı kı vıtamını sacın alıyo. bebekle sana ne kalıyo. zaten kestırmek ıstıyodum cok dokuluyodu. dun gıttım kuafore hemen. doktorum evde yatacaksın dedıgı ıcın gıdemıyodum. ama sımdı gıdebılıyorum:):)
günaydın canım ben ilgisi olduğunu sanmıyorum ama buna inanırsan veya acaba diyeceksen kestirmeyiver
canım ozel msj atamıyorum sana. ozel msj almak ıstemıyosun gozukuyo du burdan yazayım:)
benimde saçlarım çok uzun ben öyle çok kestirmek istiyorum ama kocacığım uzun saçı çok seviyo kısattırmıyo bi türlü
ucundan gidiyimde kestiriyim bende bari
haydaa ne biliyim canım ya zaten bu kadınlar kulübü sayfaları bana çok karışık geliyor hiçbişi beceremiyorum. sadece bu foruma girmeyi becerdim neyseki.:) sana zahmet olacak sağolasın.
zahmet olmadı valla gonderdım hadı yap:):)
Önceleri bende napsam diyordum bu saç olayını ama sonra kestirmeye karar verdim 1-2 ay sonra kestireceğim yazın o sıcaklarda zaten pişeceğiz bide saç yakmasın..
olur balum. 7 haftada git. o kadar beklenir mi? ben 4 martta yine gidicem 7+5 olacak nasip kısmet olursa. dr. senin için zor olmazsa ilk üç aylık dönemde ayda 2 defa gel dedi. bende seve seve dedim.
sağol canım umarım beceririm
balum,
aslında beni sık çağırmasında ki nedenlerden biri önceki tamamlanmayan gebelik. sanırım kısa vadede riskleri görmek istiyor..
doktorum çok tatlı. besmelesiz hiç birşey yapmıyor. ama hastane çok iyi değil. bir önce ki dr hastanesi güzeldi...
nevyas,
Allah kabul etsin canım. bitirmişsin işleri:))) nevyas kaç kilo aldın ben çok tedirginim. şimdiden kıyafetlerim olmuyor. sabah dolabın karşısında 10 dk bakındım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?